Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday 10 Years Anniversary

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday 10 Years Anniversary
18 augustus 2009
FeestMetz on Sunday · 10 Years Anniversary
Datumzondag 20 september 2009
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Zondag 20 september is het zover, het 10 jarig bestaan van Metz on Sunday gaat dan plaats vinden. Het Prinses Theater in Rotterdam gaat keihard gerockt worden op deze dag! Tijdens deze Super editie zullen een tal van Nederlands top Djs samen met hun eigen MCs ieder een 2 uur set neerzetten! Deze unieke samenwerking tussen DJ en MC zorgt ervoor dat dit 10 jarig bestaan een van de muzikale hoogtepunten in de scene van de afgelopen tijd gaat worden. Dus een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 17.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje of een heerlijke cocktail? Wil je meemaken wat al 10 jaar lang Metz zo bijzonder maakt? Kom dan op deze zondag Franco Rolini en zijn team feliciteren en geniet van die onvergetelijke Metz sound met hoogstaand entertainment in Het Prinses Theater te Rotterdam. De avond gaat al vroeg van start.

Van 16.00 tot 17.00 zullen de genodigden worden ontvangen door de sound van DJ LeBlom. Onder het genot van een drankje en hapje zullen de gedachten nog even terug gaan naar die dag dat het allemaal begon en zullen enkele legendarische edities zeker de revue passeren.

Vanaf 17.00 uur zullen de deuren open gaan voor het Metz publiek en zullen de twee Rotterdamse kanjers Jasper Clash & Marc MacRowland speciaal voor het 10 jarig bestaan een unieke back2back set neerzetten. Trost is het Metz Team dat deze twee mannen, die in de afgelopen jaren graag geziene DJs waren, op Metz voor het eerst samen achter de decks verschijnen. Nadat eerder genoemde heren het Theater hebben opgewarmd is het tijd voor de man die al jaren een vast gezicht is op het Metz podium! DJ ROOG gaat jullie samen met MC Mitch Crown 2 uur lang meenemen op zijn reis langs 10 jaar Metz. Al direct vanaf het begin was hij erbij en nu nog steeds is hij om de maand te vinden in het Theater. Samen met Mitch Crown zal dit een set gaan worden die speciaal dat Metz gevoel gaat weergeven waardoor Metz zo speciaal is. Na ROOG is het natuurlijk tijd voor Mr Metz himself Franco Franco Rolini. Franco Rolini is altijd de stuwende kracht achter Metz geweest. Samen met zijn team is hij degene die het al 10 jaar voor elkaar krijgt om steeds maar weer de handen van de bezoekers richting de nok van het Theater te krijgen.

Zonder Franco Rolini is Metz geen Metz en deze avond kunnen jullie dan ook veel van hem verwachten. Zijn MC is natuurlijk niemand minder dan onze enige echte Rotterdamse House Angel MC Jessie K. Wat een stem heeft deze dame! Dus geniet en sluit je ogen en denk op deze gedenkwaardige dag terug aan de tijden dat deze twee het theater in vuur en vlam hebben gezet en dat nu ook nu weer zullen doen! En dat is nog niet alles want ook The Dreadman Lucien Foort komt deze avond langs. En hij neemt niemand minder dan MC I/Fan mee. Dit tweetal heeft al diverse keren voor een totale gekte op de dansvloer gezorgd en ook deze keer zal dat niet anders zijn. Dikke vette beats in combinatie met de stem van I/Fan zullen zorgen voor een gedenkwaardige afsluiting van dit 10 jarig bestaan. En dan is er natuurlijk ook nog Cherokee on Percussion aanwezig. Deze ras percusionist kan en mag natuurlijk niet ontbreken. Al een aantal jaren is hij de man die zorgt voor de extra beats. Met zijn glimlach weet hij iedere vrouw op de dansvloer te betoveren en te zorgen dat deze volledig meegaan in zijn sound! De DJs gaan dus ook deze keer een linkse & rechtse directe om hun oren krijgen!

Natuurlijk heeft Metz nog enkele verassingen in petto maar die verklappen ze op dit moment nog niet! De entertainment is deze avond in handen van de Just Better dancers en natuurlijk mag de vaste kracht die ook al 10 jaar zorgt voor de nodige hilariteit op deze avond niet ontbreken: Golden Wonderboy de man met de vele gezichten moves en uitspattingen is aanwezig! Kaarten zijn reeds in de voorverkoop via www.easyticket.nl en via Funky House op de Korte Hoogstraat te Rotterdam. Het Metz Team kan nu al zeggen (gezien de status van de voorverkoop) wees op tijd met het aanschaffen want vol = vol. De kosten bedragen Euro. 15,00 in de voorverkoop en Euro. 17,50 aan de deur! Meer info kunnen jullie vinden op www.metzonsunday.nl