Partyflock

Beachrockers Festival

 

Beachrockers Festival

gepubliceerd door , op
Nog een dikke week te gaan en dan is het zo ver! Beachrockers Festival is here! Vanaf 14:00 zullen diverse nationale top djs het strand van de Ulesprong in Sint Nicolaasga compleet op zijn kop zetten! Wat je kunt verwachten is 10 uur party-pleasure op het leukste dance festival van het Noorden! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan snel de Beachrockers Pre-Party mix op de website van Beachrockers!

Busvervoer
Vanwege de verwachte drukte heeft de organisatie besloten om busvervoer in te schakelen, hierdoor wordt het voor de bezoekers nog makkelijker het festival te bereiken. Er zal worden gereden vanaf de MC Donalds in Lemmer, MC Donalds in Joure en MC Donalds in Heerenveen. De 1e bus zal om 13:00 vertrekken bij de MC Donalds in Lemmer, daarna rijdt er een bus per half uur per MC Donalds exacte tijdschema staat op de Beachrockers site. Kaartjes voor de busrit kun je kopen bij het desbetreffende opstapplaats. De kaartjes zullen slechts 5 euro bedragen. Vanaf 22:00 zullen er bussen retour rijden naar de opstapplaatsen.

DJ Update
Door de samenwerking met Red Bull hebben wij een exclusief te gekke hummer tot onze beschikking waar vanaf diverse djs zullen draaien. De organisatie heeft speciaal voor deze 2e area nieuwe djs zijn toegevoegd aan de line up. Barr-E, Ron Vellow, Fredy Phunk, Phat Wax, Jaz von D en Modern Fonk. Dit betekent dus nog meer dikke beats en toffe djs! Naast deze update zullen de eerder bevestigde djs: Quintino, Hardwell, Jean, José, Praia del Sol, Dani L. Mebius & Steff da Campo natuurlijk ook komen rocken!

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat sneller dan verwacht, om niemand te teleurstellen geeft de organisatie het advies zo snel mogelijk je kaartjes te kopen op www.easyticket.nl of op een van de voorverkoop adressen (VVV Joure, Boekhandel de Jong Balk, Primera Lucienne Heerenveen, Cafe de Gaast Sint Nicolaasga). Kaartjes kosten slechts 10 euro (excl. Fee) in de voorverkoop. Mocht het festival niet geheel uitverkocht raken dan kan je aan de deur nog kaartjes kopen voor 15 euro. De organisatie wil niemand teleurstellen en adviseert dus ook om tickets te halen in de voorverkoop.

Vip area
Om deze dag echt op classy niveau te beleven is er de mogelijkheid om een ticket te kopen voor de VIP area. Hier kun je lekker relaxen in 1 van de zitzakken en je laten bedienen door de vriendelijke obers. Vanaf het vip-deck heb je uitzicht op het hele evenementen terrein. De vip tickets kosten 25 euro en zijn alleen verkrijgbaar op www.easyticket.nl .

Parkeren
Mocht je toch met eigen vervoer willen komen dan is er bij het festival terrein voldoende parkeer gelegenheid. Er kan hier gratis geparkeerd worden aan de Tsjukemarwei op het gras langs de weg.

After party
Op 23 Augustus ( vanaf middernacht) zal er een speciale after party worden gehouden in de The Dockside in Lemmer. DJS Praia del Sol, Steff da Campo & DJ Punish zullen nogmaals alle voetjes van de vloer brengen! Zorg ervoor dat je genoeg cash geld meeneemt want er zijn geen pin automaten op het evenementen terrein aanwezig. De dichtstbijzijnde pin automaat is op ongeveer 5 kilometer afstand! Wij hopen jullie allemaal 22e augustus te zien op het leukste dance festival van het Noorden:Beachrockers Festival

4 opmerkingen

Super initiatief, weer een prachtig festival erbij in Friesland en omstreken :respect:
Uitspraak van Phat Wax op woensdag 12 augustus 2009 om 18:33:
Super initiatief, weer een prachtig festival erbij in Friesland en omstreken :respect:

Idd zeer goed bezig. Wat voor setje mogen we van jou verwachten Patrick?? :)
Comeback van Phat Wax? :respect:

Uitspraak van P03NTJ3 op woensdag 12 augustus 2009 om 21:39:
Wat voor setje mogen we van jou verwachten Patrick

idd, ga je weer op de Technotour, of sluit je aan bij de friese house maffia?
laatste aanpassing