Partyflock

Stamppot presenteert Gene Farris, J.U.N.K en Melon

 

Stamppot presenteert Gene Farris, J.U.N.K en Melon

gepubliceerd door , op
Na de zeer uit de hand gelopen eerste twee edities in de Sugar Factory organiseren Karma Productions & Rounders Productions: “Stamppot” deel drie. Op vrijdag 7 augustus zal het grote feestdagen festival wederom plaatsvinden in de club aan de Lijnbaansgracht. Op deze speciale Zomer “Stamppot” veel resident hero’s uit de oude doos met de focus op groovende House.

Tijdens ‘Stamppot’ worden alle Nederlandse feestdagen samengevoegd in één avond, van Kerst tot Carnaval, Pasen, Sint Maarten, Koninginnedag en Hemelvaart. Voor deze editie dan ook weer een dikke line-up, met o.a een connaisseur uit Chicago, veel vaderlandse publiekslievelingen, een nieuw Amsterdams producers duo en de dansvloer koning van Amsterdam, ook wel bekend als zomerfruit met pit. Een dj uit de bakermat van de house, Chicago, aanstaande vrijdag achter de draaitafels. Jep, Gene Farris is back in town. Deze producer die bekend staat om de sound met de ‘hup’ scoorde al grote hits midden jaren ’90 op labels als Classic (Derrick Carter) en Soma records. Zijn uber groovy sound werkt als stroop op de dansvloer, kom langs en enjoy. Geen beter voorspel dan met de Amsterdamse held Melon. “If they aren’t Yellin it isn’t Melon”. Deze uitspraak gaat helemaal op voor deze house dj die alles draat met kwaliteit als credo. Van Deep House tot Detroit. Deze zomer te zien op menig festival als Rockit en Lowlands en vanavond als voorgerecht op Stamppot!

Ook het levenslicht en presentatie van J.U.N.K MUSIC op deze zomeravond. Producers JAMA en Franklin Reeves hebben de handen in een geslagen, wat geresulteerd heeft in een mooi staaltje underground house. De eerste release Kerosine met remix van o.a Daso komt dit najaar uit en vanavond dus voor het eerst als duo achter de decks. Philip Young, altijd aanwezig voor de ‘smooth’ rollende underground sound, complimenteert deze mooie line-up. Zet je Rose in het gras, bewaar de Parade voor de dinsdagavond en kom allemaal naar Stamppot voor een avondje los gaan op zijn Amsterdams.

4 opmerkingen

Wtf, Gene Farris is een madderfakking held, ik ga hier echt proberen bij te zijn..­