Partyflock
 
­

Bass Solution in Dordrecht

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 september 2009 vind er in Club Area Sixzz te Dordrecht de derde editie van het feest Bass Solution plaats. NRG Events heeft dit feest twee keer eerder georganiseerd in de inmiddels legendarische locatie; Eventcenter Amigo’s, dit waren twee geweldige nachten in de nu gesloten locatie. 26 september is Area Sixzz dus nu “the place to be” voor iedereen die houdt van een feest met harde beats, gezelligheid en de beste DJ’s. NRG Events gaat ervoor zorgen dat het ook op Bass Solution aan niks zal ontbreken met het beste geluid en de mooiste licht en laser effecten! So be there!

De muziekstijlen die gedraaid worden op Bass Solution zijn; oldschool, Early Hardstyle, Early Rave, Early hardcore en Hardcore. Dit alles wordt gedaan in een perfecte opbouw zodat het een avond en nacht gaat worden welke je niet snel zult vergeten. De DJ’s die voor dit knallende feest gaan zorgen zijn ook deze keer uitgenodigd door de gastheren DJ Genius, bekend van onder andere de Pussylounge feesten en DJ OCD. De DJ’s die zij hebben uitgenodigd zijn o.a.: DJ Claudio Lancinhouse, deze Italiaanse DJ is bij de Early Hardcore fanaten zeker bekend door zijn releases op onder andere het Traxtorm label. De grote man uit de Zino, DJ Francois, neemt je op Bass Solution mee terug naar de gouden tijden van het Bonzai Records label met een uptempo retro set. DJ Kristof gaat je 26 september tijdens zijn set het onvervalste Club X gevoel geven met de lekkerste platen uit die tijd. Bass Solution wordt gehost door niemand minder dan de MC van de Marshall Masters en de resident van Slaves to the Rave; MC Da TMC!

De complete line-up voor Bass Solution is als volgt:

Claudio Lancinhouse Italië
Francois
Genius
Kristof België
OCD
Reza vs. Spete
Forentic vs. Renoz
Hosted by: MC TMC

Kaartverkoop
Kaarten voor Bass Solution zijn on-line te koop via Ticketonline.nl / Paylogic.nl / NRG-events].nl en natuurlijk bij alle Freerecordshop vestigingen en Primera winkels. De tickets kosten slechts € 10,00 euro per stuk in de voorverkoop (excl. fee)

14 opmerkingen

NRG
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat een leuk feest worden! :yes:
ziet er goed uit, geluid is altijd knetterhard...­super zin an!
Dit gaat weer een erg leuk en hard feest worden!!

Zin in!!!
Leuk, leuk, leuk!
Kom graag een kijkje nemen en een dansje doen :cheer:
area six, is dat dordrecht centrum?
Uitspraak van MAQ op donderdag 30 juli 2009 om 18:05:
area six, is dat dordrecht centrum?

:yes:

We gaan weer knallen met z'n allen SMILEYSTART#­55SMILEYSEPOmRvZXRpZXdvZXA6SMILEYEND
 
liever project :)
ik ga ook voor Bass Solution,

Project heb ik nu wel gezien en de sfeer in Dordt vind ik altijd super.­ Daarnaast staan er een paar gasten op de line up die ik in Italie "­Number One"­ heb zien draaien en die wil ik in NL ook wel eens in actie zien!!
no sound limits is de beste!