Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters
Invited by opening Club Doxx

gepubliceerd door , op
Op 5 september 2009 opent Club Doxx (voorheen club Kathedraal) te Vlaardingen opnieuw de deuren, nadat de club een totale metamorfose heeft ondergaan. Om deze opening eens goed onder de aandacht te brengen heeft het concept oldschool Gangsters van DJ Rob een uitnodiging ontvangen om een nieuwe ‘Edizione’ van zijn oldschool Gangsters neer te zetten. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar voor dit spektakel heeft hij een paar van zijn beste OG DJ’s uitgenodigd die deze avond hun crimineelachtig goede sets zullen laten horen!

De OG DJ’s laten je oren zeven uur lang overvallen met de beruchte oldschool Gangsters geluiden zoals we van de OG’s gewend zijn. Club Doxx wordt deze avond in beslag genomen door de pompende en zuigende geluiden van House classics tot de befaamde oldschool classics en Early Rave die je mee zullen nemen op een voor de meeste herkenbare trip…!

Area Uno
In Area Uno laten massive OG’s als The Darkraver, Rob & MC Joe, Reza, Ruthless en Lars “to name a few” hun bekende geluiden en geweldige OG klappers horen waardoor iedereen meteen het gevoel van oldschool Gangsters zal herkennen. Als vanouds zal de sfeer weer heel gezellig en ongedwongen zijn zodat iedereen zich direct kan laten gaan om een onvergetelijke avond te creëren!

Area Due
In Area Due zijn de resident OG’s te horen zoals Red Delicious en Arjan V, deze iconen zijn altijd op hun plaats wanneer ze de vrije hand krijgen van de DON om hun set te kunnen neetzetten die ze zelf kunnen invullen. Om bij de “ oldschool Famiglia” te mogen horen moet je wel een kans krijgen en daar staat de organisatie helemaal voor open zo kunnen de next OG’s in Spé: Andrew & Borsaty, GJ Warez en Chaos Stream laten horen waar ze voor staan…!

Hieronder de line-up nog even op een rijtje:

Area Uno
The Darkraver
Rob vs. Reza Hosted by MC Joe
Ruthless
Lars
Robin Albers
Andrew & Borsaty
MC-B vs. MC Joe

Area Due
GJ Warez
Arjan V
Andrew & Borsaty
Chaos Stream
Red Delicious
MC Borsaty

V.I.P.
Voor de echte OG’s onder jullie is er ook een Speciale ‘V.I.P. Balcone’. Hiermee kan je als echte oldschool Gangster naar binnen gebracht worden, free Sambuca bij de ingang, Personal Bar, Cold/Warm Buffet, Private Dancers en een Special Lounge!

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen zonder toestemming van de organisatie.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Tickets
Kaarten kosten €10,- ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.ticketonline.nl en bij Sneakers Vlaardingen (Liesveld 122, 010-2340901) en alle Free Record Shops en via de website van oldschool Gangsters : www.oldschoolgangsters.nl. Tickets aan de deur: €15,-.

V.I.P. Tickets
V.I.P. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop. Kosten: €25,- ex. fee. Wees er snel bij! Ga naar http://www.oldschoolgangsters.nl

Dress 2 express, dress like a gangster!

11 opmerkingen

zet de flessen tequila maar klaar...:D
laatste aanpassing
pfff...die datum zijn er zoveel goede feesten in omgeving 010...Ze maken het er niet makkelijker op om te kiezen!!! Alhoewel dat niet voor iedereen zal gelden maar zeker wel voor mij!!
Rob vs. Reza Hosted by MC Joe

Zo dan!! Dit doet me terug denken aan een hele mooie bruiloft ;-)

Dat gaat n magische set worden :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 39342, 62074}
Ruthless, GJ, Darkraver, Lars

_O_
 
Artiest Lenn
hmm line up klinkt gezellig...
jammer dat het aan de andere kant van het land is :(
Ziet er goed uit dit Rob and The Gangsters :respect:! efkes in de groep gooien :yes:
 
wat is er trouwens met de kathedraal gebeurd ? waarom is t gesloten ? heeft dat pand gewoon tijdelijke contracten om dat als een discotheek te verhuren of wat ?is er iemand die er iets over weet ?
 
super dik:respect:
maar echt ver weg:s
Uitspraak van Da Hardbass op woensdag 29 juli 2009 om 19:26:
pfff...die datum zijn er zoveel goede feesten in omgeving 010...Ze maken het er niet makkelijker op om te kiezen!!! Alhoewel dat niet voor iedereen zal gelden maar zeker wel voor mij!!

Zuidland kiest voor Oldschool op 5 September!
 
kathedraal liep al een tijdje slecht en kort om het was een kinde tend :S