Partyflock

Beachrockers Festival

 

Beachrockers Festival

gepubliceerd door , op
Na het grote succes van Heavenly Outdoor op de Oude Koemarkt in Heerenveen, zijn we terug met een nieuw outdoor festival. Op zaterdag 22 augustus vindt er op de Ulesprong bij het Tjeukemeer een geweldig festival plaats. Ulesprong is een schitterend evenementen terrein wat zich perfect leent voor een spetterend dance feest. Nationale top dj’s zullen van 14:00 tot 00:00 vanaf een te gek podium het festival op z’n kop zetten. De entreeprijs voor dit grandioze festijn is slechts 10,- euro!

De organisatie heeft voor dit festival een zorgvuldige keuze gemaakt voor de line-up. Met grote trots presenteren wij nieuwe dj superheld Quintino, welke al furore maakte op grote feesten als Nope is Dope en Dirty Dutch. Met zijn plaat ‘Rap Das Armas’ scoorde de jongeman al een wereldwijde hit die alle dansvloeren deed exploderen. Momenteel scoort hij een top40 hit met Heaven! Tussen alle uitstapjes naar de populaire vakantiegebieden heeft Quintino, nog plek gevonden om Beachrockers Festival op zijn grondvesten te laten trillen!

Naast Quintino hebben we ook Nederlands meest opstormende export product gecontracteerd. DJ Hardwell. Deze youngster scoort momenteel de ene internationale hit na de andere. Met remixen van Robyn Chaos, Funkerman en Fedde le Grand is Hardwell, stevig gesetteld in de Nederlandse dance scene. Daarnaast maakte hij dit jaar zelfs zijn debuut op Sensation! Hardwell, staat bekend om zijn energieke sets, hij zal ook geen enkele moeite hebben om Beachrockers Festival tot een extase te brengen.

Legendarisch kunnen we hem inmiddels wel noemen. Hij is de DJ in Nederland met de meeste optredens achter zijn naam. Natuurlijk hebben we het over Jean! Jean weet als geen ander hoe je een festival moet rocken! 1 ding is zeker, Jean zal de voetjes van de vloer laten gaan! Wanneer we het hebben over legendarische djs, dan hebben we het natuurlijk ook over José. Wie kent zijn hits als Turn the lights off & House of Justice nou niet? Van Groningen tot Limburg, er is geen enkel plek waar ze hem niet kennen!

Naast deze zwaargewichten heeft de organisatie ook een aantal dj’s gecontracteerd die weekend op weekend de dansvloeren in Friesland en ver daarbuiten laten ontploffen. Ze worden ook wel de Friese House Maffia genoemd. Praia del Sol, Steff da Campo & E-Hunter! Deze 3 djs laten zien dat Friesland booming is. Praia del Sol zal je misschien kennen van zijn optredens op Latin Village. Steff da Campo ezoekt momenteel met zijn feest Candy Club bijna elk Waddeneiland! En , E-Hunter is natuurlijk de resident van de nr 1 Club van Nederland: Club Noa. Beachrockers Festival geeft ook de ruimte aan nieuw talent. GDB Punish, Martin Harder & E-Hunter complementeren de spetterende line up! Als finishing touch heeft de organisatie 2 top mc’s weten te contracteren. Awien MC Martin de Man! Deze mc’s weten als geen ander hoe van een feest een super feest maakt!

Tijdens dit geweldige feest zullen de palmbomen spontaan uit de grond schieten. Vergeet vooral niet je slippers en je zonnebril, want die zul je nodig hebben want Beachrockers Festival zorgt voor een flinke portie zon en zomer! Om het zomerse plaatje compleet te maken heeft Beachrockers Festival er voor gezorgd dat er een heuze cocktailbar komt. Het evenement zal plaats vinden op het prachtig gelegen recreatiepark de Ulesprong. De Ulesprong is heel makkelijk te vinden. Het ligt namelijk direct aan de centraal gelegen snelweg A6 (afslag 19). Op www.beachrockers.nl kun je een gedetailleerde routebeschrijving vinden. De entree bedraagt slechts 10 euro in de voorverkoop. Ga dus snel je tickets halen, want op is op! Je tickets kun je kopen op de website http://www.easyticket.nl/ .

Kortom kom op 22 augustus naar deze eerste geweldige editie van Beachrockers Festival Festival! Het enige echte festival in Friesland!
Lokatie:Ulesprong Sint Nicolaasga, bij het Tjeukemeer (aan de A6 afslag 19)
Tijden: 14:00 – 00:00
Entree: online voorverkoop 10 euro (excl. Fee) aan de deur 15 euro.
Djs: Hardwell, Quintino, Jean, José, Praia del Sol, Steff da Campo, [artist=3886]{Artiest met ID 3886 bestaat niet!}, Martin Harder, GDB,Punish, Awi, Martin de Man.

3 opmerkingen

Leuk dat ze weer eens iets op de Ûlesprong organiseren, leuke locatie zo op het strand (Y) Hopen op een succes, dan kan het vaker.
Yuup..lijkt me prima locatie om feestje te doen!
Ik zou zeggen komt allen!Btw: Dj update: Hardwell, Quintino, Jean, Jose, Praia del Sol, Steff da Campo, Daniel Mebius, Fredy Phunk, GDB, Punish, E-hunter, MC Awi, MC Martin de Man