Partyflock

Backyard weekender in Patronaat en met Zandvoort Alive

 

Backyard weekender in Patronaat en met Zandvoort Alive

gepubliceerd door , op
De zomer zit er goed in en je bent vast net terug van vakantie. Lekker uitgerust hebben we dus een weekend vol feesten voor je. Op zaterdag 8 augustus begint het tweede Zandvoort Alive festival, het grootste gratis strandfestival van Nederland, bij Mango's Beachbar. Na de succesvolle aftrap in juli, belooft het wederom een knaller van een feest te worden en met namen als: Quintino, Afrojack en Gregor Salto gaat het gegarandeerd los! Het feest gaat zaterdagnacht gewoon verder in Patronaat waar Don Diablo naast een aantal andere dj-helden staat. Sven Prinsen & Tettero gaan hier de avond afsluiten en de aankleding is zoals gewoonlijk weer top. Op zondag 9 augustus kan je gerust weer naar Mango's Beachbar komen, want dan begint vanaf 4 uur de tweede dag van Zandvoort Alive.

Op zaterdag 8 augustus om 4 uur gaat het feest weer los bij Mango's Beachbar in Zandvoort. Tijdens het Zandvoort Alive festival staat deze Caribisch aangeklede tent garant voor een weekend lekkere muziek, goeie cocktails en heerlijke hapjes terwijl je met je blote voeten in het zand naast heerlijk publiek staat te dansen. De eerste dag staan er al een paar grote dj namen op het muzikale programma. Zo komen Brian S en Victor Coral doen waar ze het beste in zijn: een feestje bouwen met een zomers karakter. De jonge hond Quintino heeft met zijn Rap das Armas hit in 1 klap Nationale bekendheid verworven, en terecht want het is een ongekend talent. Deze zaterdag zal hij zijn beste strandset ten gehore komen brengen. The Heykids djs verlaten hun hometown Amsterdam om een lekkere electro warm-up set te draaien, net als Guerilla Speakerz die het roer van ze overnemen. Vanaf de vroege uurtjes gaat het figuurlijke dak er dus al af. Afsluiters van deze dag zijn, je raadt het al, Sven Prinsen & Tettero en dat is natuurlijk logisch, aangezien deze mannen je tot hun laatste plaat uit je eigen plaat kunnen laten gaan.

Als de laatste plaat op Zandvoort Alive gespeeld is, kan je direct door feesten in Patronaat waar Backyard Weekender van start gaat. Hier staat niemand minder dan Don Diablo primetime achter de decks. Deze man heeft inmiddels een rockster status bereikt en met zijn energieke ‘hooligan house’ en bijpassende charisma speelt hij iedere zaal plat. Direct van het strand komt Brian S zijn kunstje overdoen tijdens Backyard Weekender, dus verwacht wederom een zomerse set maar nu met een donkerder randje, het is tenslotte nacht. Brian S neemt Guerilla Speakerz mee vanaf het strand en terwijl ze staan te rocken, kan jij het zand tussen je tenen eraf springen op hun set. Estaw is in New York beter bekend dan in Nederland, terwijl deze in Amsterdam wonende Fries alles in zich heeft om ‘the next big thing’ te worden en dat begrijpen ze dus al aan de andere kant van de oceaan. Check ‘m nu nog in Haarlem, voor je een vliegtuig moet pakken om ‘m straks nog te kunnen spotten. Afsluiters van de avond zijn wederom Sven Prinsen & Tettero net als voorheen op Luxlife, zullen ze je weer tot de allerlaatste plaat weten vast te houden, terwijl je joelend met je handjes in de lucht staat te dansen.

Als je op de zonnige zondag van 9 augustus weer je bed uitrolt, kan je direct je strandtas vullen, want Zandvoort Alive dag 2 staat op het programma. De muziek begint weer om 4 uur wanneer de dj’s van de dj-contest hun platen zullen opleggen. Haarlems talent Mattijs Bliek zal vervolgens een lekkere houseset met electro invloeden komen draaien. Waarna een ander Haarlems talent Gregor Salto het feest tot een hoger plan komt brengen. Zijn sound is perfect voor een strandfeest als deze en daarom zal stil blijven staan een lastige worden. Afrojack is alweer zo’n jong talent op Zandvoort Alive die komt laten zien waarom hij in korte tijd zo immens populair is geworden. Hij is niet voor niets onder hoede van Benny Rodrigues genomen, dus komt dat zien. Sven Prinsen & Tettero krijgen er geen genoeg van dit weekend en komen dus rustig weer een setje draaien op Zandvoort Alive. Hun platenkeus is zo divers, dat het alles behalve saai zal worden. Rasechte Zandvoorter Raymundo mag niet ontbreken in de line-up en hij zal dit feestweekend op gepaste wijze afsluiten: met een knaller van een set. Je kunt je weekend dus heerlijk aftoppen bij Mango's Beachbar waar de cocktails klaarstaan, er gedanst kan worden en je ook een heerlijk hapje kan eten terwijl je met je blote voeten in het zand staat.

1 opmerking

En nu nog mooi weer!