Partyflock
 
­ Nederland

Lichtplein Eindhoven weer decor voor Dancetour

gepubliceerd door , op
Op zondag 16 augustus 2009 vindt de vierde editie van Dancetour Eindhoven 2009 weer plaats op het Lichtplein. Ook dit jaar heeft Stichting Dancetour weer grote namen naar Eindhoven weten te halen. DJ’s als Marco V, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Samsobeats en Ray Fox brengen van 13.00 uur tot 22.00 uur hun sets ten gehore. Daarnaast mag de winnaar van de DJ Contest een half uur draaien op het podium tijdens Dancetour Eindhoven 2009.

Dancetour Eindhoven 2009
Dancetour Eindhoven 2009 is een serie gratis toegankelijke openlucht dance evenementen, georganiseerd in zeventien steden in Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Door middel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour Eindhoven 2009 een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour Eindhoven 2009 samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen. De DJ Contest in Eindhoven is een van deze participatieprojecten. Deze zal 24 juli plaats vinden in Dynamo in Eindhoven.

Line-up Dancetour Eindhoven 2009
Dancetour Eindhoven 2009 wordt geopend door Ray Fox. Deze DJ is nu al een aantal jaren bezig met het draaien en produceren van house muziek. Zijn beats hebben reeds diverse feesten op zijn kop gezet zoals de FFWD Danceparade. Om twee uur is het de beurt aan de winnaar van de DJ Contest. Een half uur later nemen Sidney Samson & Gregor Salto (Samsobeats) feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee de draaitafel over. Samsobeats is in 2007 ontstaan uit een aantal succesvolle samenwerkingen tussen Sidney Samson en Gregor Salto. Hierdoor besloten zij hun eigen label Samsobeats op te richten. Normaliter kun je Samsobeats alleen zien op hun eigen labelnights, maar voor Dancetour Eindhoven 2009 maken ze een uitzondering met een drie uur durende set waarbij je eerst kunt genieten van Nikolaï Dimitrov en daarna nog twee uur van Sidney Samson vs. Gregor Salto. Om half zes nemen Sunnery James & Ryan Marciano de draaitafels over. Zij zijn de nieuwste gevestigde naam in de Nederlandse housescene. Het DJ duo treedt overal op, met hun eigen diepe en funky housesound. Om zeven uur is Benny Rodrigues aan de beurt. Deze Rotterdamse DJ trok in 2008 al veel fans naar verschillende Dancetour evenementen. De afsluiter van de avond is Marco V. Deze internationale topper is intussen vaste DJ bij Dancetour Eindhoven 2009. Met zijn V- sound gaat hij het publiek helemaal los krijgen.

Dancetour Eindhoven 2009 ambassadeur
Jongeren uit Eindhoven en omgeving kunnen in de voorbereiding ook actief meewerken aan Dancetour Eindhoven 2009. Zij kunnen Dancetour Eindhoven 2009 ambassadeur worden en helpen het evenement te promoten onder de bevolking van regio Eindhoven. Als dank hiervoor ontvangen zij het Dancetour Eindhoven 2009 shirt en maken kans op een VIP- treatment. Om Dancetour Eindhoven 2009 ambassadeur te worden kunnen jongeren zich aanmelden via www.dancetour.nl.

OneMen can make a difference
Ook dit jaar steunt Dancetour Eindhoven 2009 de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

Programma Dancetour Eindhoven 2009
Hosted by MC Villain
Visuals by VJ Kitsune.tv
13:00-14:00 Ray Fox
14:00-14:30 DJ Contest winnaar
14:30-17:30 Samsobeats feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee
17:30-19:00 Sunnery James & Ryan Marciano
19:00-20:30 Benny Rodrigues
20:30-22:00 Marco V

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 72590, 58457}
Afsluiter met Marco V zie ik ook wel zitten :)
Wordt gezellig!
Marco V die de boel afsluiten..word weer even genieten. En lekker dichtbij haha :D
 
Werkzaam bij Stylez-eventz
Gaat een gezellig dagje worden :D
 
Why, why altijd de dag na Decibel?

Lichtplein is een te gekke locatie en de dj's zijn ook te pruimen!
4de x, 3de x ambassadeur, echt weer zin in!:D
Dancetour is elk jaar weer gezelligheid :jaja:
Werkzaam bij IniTial Events
Artiest {SHOWLIST artist 127442, 55117}
leuk house,
zie je echt nergens tegenwoordig