Partyflock
 
­ Nederland

Eerste editie Dancetour op Esplanade Almere

gepubliceerd door , op
Op zondag 2 augustus 2009 zal de eerste editie van het gratis toegankelijk dance evenement Dancetour gehouden worden op de Esplanade in Almere. Stichting Dancetour heeft bekende DJ’s als Marco V, Marcel Woods, Erick E, Sunnery James, Sunnery James & Ryan Marciano naar Almere weten te halen, die jong en oud vermaken van 13:00 uur tot 22.00 uur. Door middel van diverse participatieprojecten met jongeren creëert Dancetour een zo breed mogelijk draagvlak voor het evenement en voor de gemeente.

Dancetour
Dancetour is een serie gratis toegankelijke openlucht dance evenementen, georganiseerd in zeventien steden in Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Door middel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen. De DJ Contest en de Mixperience in Almere zijn twee van deze participatieprojecten. Daarnaast lopen studenten van ROC Flevoland stage bij de beveiliging van Dancetour.

Line-up Dancetour Almere 2009
Dancetour Almere wordt om één uur geopend door Rafaël Frost. Deze DJ heeft in 2008 de Dancetour CD samengesteld en gemixt. Om half drie is het de beurt aan DJ Mischa Hij is de grote winnaar van de DJ Contest Almere dat tijdens het Evenaar Festival plaats vond. Deze 17 jarige DJ krijgt nu de kans om een mooie set neer te zetten. Een half uur later nemen Sunnery James & Ryan Marciano de draaitafels over. Zij zijn een van de nieuwste gevestigde namen in de Nederlandse housescene. Ze treden overal op, met hun eigen diepe en funky housesound. Om half vijf brengt Erick E zijn set ten gehore. Deze Amsterdamse DJ doet het nationaal en internationaal er goed. Hij is onder andere bekend van de singel Rockin', die het twee jaar geleden erg goed deed in de hitlijsten. Tegen een uur of zes neemt Marcel Woods het over. Marcel Woods is in 1990 begonnen met draaien. De laatste jaren heeft hij onder andere gedraaid op Dance Valley, Defqon, Innercity, Sensation en Trance Energy. In 2006 had hij nog een grote hit met Advanced, dat mede door toedoen van DJ Tiësto de anthem van Trance Energy is geworden. Tot acht uur is het podium van hem, daarna sluit Marco V tot tien uur het Dancetour evenement in Almere af. Deze top DJ uit Nederland weet met zijn V-sound het publiek goed los te krijgen!

Dancetour ambassadeur
Jongeren uit Almere en omgeving kunnen in de voorbereiding ook actief meewerken aan Dancetour. Zij kunnen Dancetour ambassadeur worden en helpen het evenement te promoten onder de bevolking van regio Almere. Als dank hiervoor ontvangen zij het Dancetour shirt en maken kans op een VIP- treatment. Om Dancetour ambassadeur te worden kunnen jongeren zich aanmelden via www.dancetour.nl.

OneMen can make a difference
Ook dit jaar steunt Dancetour de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten♦ in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

Programma Dancetour Almere
Hosted by MC Villain
Visuals by VJ Kitsune.tv
13:00-14:30 Rafaël Frost
14:30-15:00 DJ Mischa (Contest winnaar)
15:00-16:30 Sunnery James &Ryan Marciano
16:30-18:00 Erick E
18:00-20:00 Marcel Woods
20:00-22:00 Marco V

10 opmerkingen

 
jajaja wordt weer 3x niks :rot:
 
de smeris gaat het wel weer is verpesten zoals gewoonlijk
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 26 juli 2009 om 12:47:
de smeris gaat het wel weer is verpesten zoals gewoonlijk

Je bedoelt het volume dat tegen het eind drastisch wordt teruggeschroefd? Was in Utreg zo... Zwaar gepest!
 
nope boetes uit delen grimmige sfeeer veroorzaken etc zo dat het weer uit de hand loopt en dan late ze weer is de hondjes los!!!!!! :lol: ze zijn iri hier
zet frost lekker voor marco en marcel! dan ipv mega afwisseling van style! Bovendien verdient deze man dat ook!
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 27 juli 2009 om 08:26:
nope boetes uit delen grimmige sfeeer veroorzaken etc zo dat het weer uit de hand loopt en dan late ze weer is de hondjes los!!!!!! ze zijn iri hier

waar heb jij het over?
 
hij heeft het over het ene dat inverband staat met dat andere wat weer met het ene temaken heeft over dat andere :roflol:
 
almere rooie almere ik woon er ook :rot:
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 juli 2009 om 16:48:
hij heeft het over het ene dat inverband staat met dat andere wat weer met het ene temaken heeft over dat andere

juistem ouwe :roflol: :respect:
 
sommige agentjes zoals hussein en bennink zijn zwaar iritant :rot: