Partyflock
 
­ Nederland

Full Spectrum vs Dub Infusions

gepubliceerd door , op
Na de zeer geslaagde coalitie tussen Full Spectrum vs Dub Infusions van maart jongstleden, laten beide fracties je op vrijdag 24 juli nog een keer smullen van hun smakelijke samenwerking waarin hokjes en genres slechts dienen als 'menu omschrijving.' Het is de combinatie van gerechten die het lekker maakt.

Een nieuw gerecht uit de engelse keuken die snel aan populariteit wint in menig Europese gaarkeuken, is Headhunter. In september 2008 bracht deze man zijn debuutalbum uit, genaamd 'Nomad '. De diepe en donkere sound op dit album getuigt van slim en briljant vakmanschap en is een sublieme smeltkroes van (dub)techno, dubstep en. liquid soul. Wat de ingrediënten ook precies mogen zijn, het is erg lekker en Headhunter wordt dan ook van harte aanbevolen door Modederat en aanverwanten, die hun tracks al lieten verbouwen door deze snel rijzende ster uit Bristol.

Naast Britse vettigheid staat er ook een Vlaamse lekkernij op het menu. De imposante klankenbrouwer Keatch (Boysnoize, ook wel Diederik van Lembergen in het dagelijks leven, zal met zijn Antwerpse handjes de paling in 't groen doen verbleken. Zijn sound is van hetzelfde niveau als dat van BoysNoize, maar is met dat vleugje chilipeper erbij net iets heftiger. Keatch, een afgeleide van 'kitsch', is een heerlijk stoofpotje met behoorlijk wat gemengde groentes als analoge synthesizers en lekkere vette electro. Een feestmaal dus.

Het soepje van de dag komt uit Nederland en bestaat uit zwarte zoute drop en zijn broer. Er zijn nog niet veel keukens op de hoogte van deze lekkernij, hoewel de mannen van Viral Radio bekend staan er af en toe gebruik van te maken, maar Black Salt Candy is niets minder dan een Nederlands talent. Dubstep, hiphop, jazz,electro en verder alles wat ertussen zit wordt door deze Utrechtse artiest samengevoegd in iets wat geheel eigen is. Samen met DJ DJ+, Utrechter, steeds prominenter aanwezige Nederlandse dj en trotse broer, koken zij de zaal warm voor de stevige kost die komen gaat.

Met de immer innemende visuals van VJ Slof en het uitermate ruimdenkende collectief van Full Spectrum vs Dub Infusions, belooft dit een gruizig goede avond te worden. Voor wie niet vies is van een dikke bassline, pittige beats en bizarre danspasjes; wees van harte welkom om te komen smullen van al dit lekkers!

2 opmerkingen

Interessante lineup, nog een beetje in dubio mbt Prefuse73 in Ekko.
Maar Headhunter.... :)
ga ze alle2 missen :(

bsc en plus zijn ook cool (Y)