Partyflock
 
­ Nederland

Citymoves Deventer

gepubliceerd door , op
Deventer is de laatste stad die Citymoves dit seizoen op zijn kop gaat zetten! Op 30 augustus zullen we voor de laatste keer de decors, de dj’s en natuurlijk de feestende bezoekers uit de kast trekken! Net als in 2008 vind dit fantastische minifestival plaats in Deventer op het Singelplantsoen. Vanaf 14:00 uur zal het feest los barsten en doorgaan tot in de late uurtjes.

Line-up
Citymoves komt uiteraard weer met een line-up waar je u tegen zegt! We bieden een muziekaal scala aan van house tot trance en we gaan om 14:00 meteen goed van start met de locale held van Deventer, Veron. Hierna zullen de grote jongens het stokje van hem overnemen: Lucien Foort, het gouden duo Sunnery James & Ryan Marciano, Roy Gates en Rank 1 zullen plaats nemen achter de draaitafels. De avond zal spetterend worden afgesloten door Richard Durand!

Guarantee Tickets
Citymoves blijft natuurlijk een gratis festival waar iedereen welkom is. Maar wil jij echt zeker zijn van een spot vooraan bij het podium, koop dan nu alvast je ‘Guarantee Ticket’. Dit ticket verzekerd je van toegang tot het terrein, zelfs wanneer het terrein vol is! Mensen zonder ticket zullen in dit geval even moeten wachten. Scoor voor €10,- je Guarantee Ticket via www.citymoves.nl en ontvang hierbij voor €12,50 aan munten!

World Wide Web
Meer informatie kun je vinden op www.citymoves.nl, hier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het festival. Citymoves heeft natuurlijk ook volgelingen via Twitter en hyves, meld je snel aan, en maak kans op leuke prijzen!

Als je door omstandigheden toch niet aanwezig kunt zijn op Citymoves, niet getreurd! Via onze webcam doen we live verslag van het festival op onze website. Zo kun je toch nog mee genieten van deze mooie dag!

Where else?
8 augustus Zwolle, Park de Wezenlanden.
9 augustus Leiden, Garenmarkt.
23 augustus Zoetermeer, Van Der Hagenstraat.

5 opmerkingen

Werkzaam bij First2Dance
Wow.........zin in 9 augustus, gelukkig dat het alsnog door kan gaan dit jaar!!
 
Wederom......:cheer: aanwezig :cheer:
 
:gaap:
G-Spott :cheer:

Wie weet :) sowieso Zwollywood editie :cheer:
 
Deventer :lol: