Partyflock
 
­ Nederland

Vier trakteert op 2 uitzinnige nachten tijdens Zomerfeesten

gepubliceerd door , op
Vier trakteert op 2 uitzinnige nachten tijdens Zomerfeesten
15 juli 2009
FeestVier · Zomerfeesten Special
Datumzondag 19 juli 2009
LocatieInferno
FeestVier · Zomerfeesten Special
Datumdinsdag 21 juli 2009
Deze week bruist, danst, lacht, huilt en wandelt de stad die tijdens de vierdaagse bekend staat om haar gezellige zomerfeesten. Waar de wandelaars deze dagen toch wel rond een uur of elf naar bed gaan, wandelen de party animals rond dit tijdstip de clubs in. Op 19 & 21 juli zorgt Vier voor het nodige dans en sjans vertier in de Inferno.

De organisatie Vier heeft vorig jaar met jeukende handen naar de zomerfeesten toegeleefd, helaas was het toen nog te vroeg voor een dikke klapper tijdens deze drukbezochte week in Nijmegen. Deze zomer wordt het altijd enthousiaste en gezellige Vier publiek getrakteerd op twee verschillende maar vooral kwalitatieve avonden dikke muziek.

De eerste zomerfeesten editie is de uit Turkije afkomstige Vakant ster Onur Özer uitgenodigd voor een opzwepende zomerse set. Deze begeerde Dj heeft al meerdere malen op grote Nederlandse events gestaan en was vorig jaar tijdens Free Your Mind Festival één van de hoogtepunten van de dag. Extra speciaal is de (minimaal) 4 uur die hij krijgt om zijn excellente mixkwaliteiten en meeslepende dikke beats ten gehoor te brengen. In 4 uur Onur Özer zal er van hoogtepunt naar hoogtepunt toegewerkt worden en zal iedereen de dansschoenen 100% zeker nodig hebben. Een solide bodem deze zal deze avond gelegd worden door Vier resident Thijs Leenders. Deze Dj begint zijn draai goed te vinden en zal er voor zorgen dat de mensen goed ingedanst en op temperatuur zijn om aan de volgende 4 uur te beginnen.

De tweede editie laat Vier zien hoe hoog zij haar eigen residents en van Nijmeegse bodem afkomstige live acts heeft zitten. Waar deze artiesten voorheen als talenten werden bestempeld kunnen deze volgens Vier al goed mee met de grote jongens. De toppers Ranz & Tanz en Roger Gerressen hebben de eer het feest te beginnen met, alweer, een speciale 4 uurs set. Muzikaal onbevangen zijn deze drie heren zeker en zij weten als geen ander hoe ze het publiek moeten verwennen, kom dus vooral vroeg! Wat velen niet weten is dat hun Vier collega Rick Vio niet vies is van een potje tennis. Naast draaien is tennis zijn grote hobby, smashen en aces slaan is zijn kwaliteit. Zo ook als Dj. Rick gaat de avond afklappen als geen ander kan!
Naast de Dj sets zullen er deze avond twee hoog gewaardeerde Nijmeegse producers live aan de slag gaan. Sennh is geen onbekende van Vier. Tijdens de december editie in Doornroosje vorig jaar had hij de eer live te spelen voor Speedy J, en hoe, hij rockte de hele zaal plat. Met o.a. een release op Traum bewijst deze sympathieke man dat hij zeer getalenteerd is.
Andere live act van Nijmeegse bodem is M-Bition. Vorig jaar werd hij ontdekt door Dave Clarke tijdens de Extrema contest. Met deze contest won hij een plek op Extrema Outdoor Festival waar hij mocht openen op de stage van bovengenoemde techno grootheid. M-Bition stond al meerdere malen in Doornroosje en heeft tijdens de N.E.W. feesten de organisatie van Vier weten te overtuigen. Dwingende en pompende beats is wat deze man maakt, het liefst lekker abstract en zo analoog mogelijk!

Bijkomend feit is dat dit de laatste twee feestjes van Vier zijn in locatie Inferno. Des te meer reden om hier waardig afscheid te nemen van de locatie waar Vier en aanhang een aantal hoogtepunten heeft beleefd.

Vier raad tijdens deze dagen iedereen aan vroeg te komen aangezien er geen voorverkoop is en we tijdens de zomerfeesten er vanuit kunnen gaan dat er grote drukte is.

6 opmerkingen

dikke shit!, goed bezig :)
nice boys!!
 
Werkzaam bij Vier
gaat vet worden!
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Met o.a. een release op Traum bewijst deze sympathieke man dat hij zeer getalenteerd is.

Helaas kan ik er niet bij zijn :(