Partyflock
 
­ Nederland

V.C.N. komt met eigen outdoor festival in Almelo
En gooit Chill Out Enschede weer open

gepubliceerd door , op
Zaterdag 18 Juli gaat er een wens in vervulling voor V.C.N., in de oude Chill Out aan de Stadgraven 41 te Enschede. Deze locatie was een aantal jaar geleden elke week het toneel van dikke Hardcorefeesten, waar het geluid altijd maximaal stond, en de sfeer top was. Na lang overleg met de nieuwe eigenaar is het besluit genomen om hier om de twee maand een dik Harderstylez feest te gaan geven waar bij alle registers worden open getrokken. De mensen die vroeger wel eens de Chill Out hebben bezocht weten nog goed hoe hard en zuiver het geluid altijd stond. Goed nieuws, deze installatie staat er nog steeds, gelukkig. Er is zelfs besloten om twee dikke subs bij te zetten, want die bass moet je niet voelen, maar die moet je weg blazen van de dansvloer!

Op 18 Juli is er op deze speciale editie een verjaardag gepland van de grootste drankfiets uit de regio, namelijk Vecino. Deze graag geziene dj op vele feesten in de regio brengt altijd een groot aandeel in de gezelligheid mee als hij ergens binnen loopt. Zijn sets zijn altijd verrassend en veelzijdig en knallen tot op het bot van de bezoekers. Dat hij gek op bier is hoeven we er uiteraard niet bij te vertellen, das wel duidelijk te horen in zijn intro die hij vaak heeft gebruikt, " We Hebben Een Bierbuik". Genoeg gelult over hem, over naar de orde van de dag. Op zijn verjaardag staat de gezelligheid met stip bovenaan, daarna de dikke Hardstyle en vette Hardcore en tot slot bier en mooie vrouwen. Hieronder kan je de gehele line up bewonderen van deze speciale avond,

ArmenianBoy, D-Noize, Diz-u, Duustere DNS, Dimpian, Equalizer, FironX, Il Nero, Iridium DJ, Mapo, Mk-os, Mindraiderz, Neo-C, Robbie Magura, Pentito, Planet X, Tha Undertaker, Vecino, Voessie, Wesnight,,Mc Frustrator, Mc Flax 2 da max.

Wie weet komen er onverwachts ook nog een aantal dj's langs die normaal gesproken alleen op de grote feesten draaien, reden genoeg om even langs te wippen en een biertje te komen drinken op de jarige. Voor de mensen die een woordje over de grens spreken is er een prijsvraag in het leven geroepen waarmee je gratis bier mee kan winnen. Iedereen de naam van de locatie kan vertalen naar het Nederlands maakt kans op deze dorstlessende prijs. Wat betekent dus Textores Magistrique in het Nederlands? Mail je antwoord naar info@vcn-events.com en wie weet win jij de prijsvraag. De locatie is midden in het uitgaan centrum van Enschede, achter de Oude Markt aan de Stadgraven 41. Ga bij de Automatiek onder het Snookercentrum door en sla dan gelijk rechtsaf, na 50 meter hoor en zie je de Textores Magistrique aan je linker hand. Een ticket kost slechts 5,= Euries en het bier staat koud bij binnenkomst.

Raveyard Outdoor 2009, Almelo krijgt het het hardste festival van het oosten.
Zaterdag 12 September beleeft Almelo de primeur van de eerste editie van Raveyard Outdoor 2009. Een nieuw festival met meerdere area's waarvan er maar liefst twee outdoor zullen zijn. Midden in het groene hart van Almelo, het Schelfhorstpark zullen van 12.00 uur in de middag tot maar liefst 00.00 uur 's nachts dikke beats over het terrein knallen. Alle area's staan in het teken van de hardere kant van de dancescene, zo is de Hardstyle op het grote buiten podium geprogrammeerd zijn, is de Hardcore in een grote tent en zal de Oldschool en Classics zelfs in een heuse Stonehenge aan het water zijn die dit prachtige park rijk is. Te samen met het openbaar vervoer op 1 minuut lopen is dit het ultieme festival terrein. De line up van dit nieuwe en verrassende festival in Almelo in nog niet compleet, de onderhandelingen met de top acts zijn nog in volle gang, wel staan alvast alle toptalenten uit de gehele regio al in de line up. De rest word in het volgende nieuwsbericht hier op de site bekend gemaakt, al met al word het een dikke line up die voor iedereen knallen word.

Hardstyle Outdoor - hosted by Potje Hous'n
Vecino, Dualdriven, 2 Toxicated, Mindraiderz, Mk-os, Planet X, ArmenianBoy, Braincrackers, D-Vacerra, Da Magic, Dimpian, Buster, Diz-u, Fabulous, Iridium DJ, Roy B

Hardcore Shelter - hosted by Vitalcore
Cemon Victa, The Villain, D-Noize, FironX, Hazes, Wolf, Mastique, Menotie & Royal, Neo-C, Nomizz, Pitchrocker, Strymon, The Bass Navigators, The Undertakers, Live: Pin - TRG, MC: Drip & Frustrator.

Classics en Oldschool Area -The Stonehenge @ the waterside
200% Bokito, Baba, Duustere DNS, Holly, Lonka, Nickey, Recklezz, Coldfusion, Vitamin C, Mc Flax 2 da max.

Hou voor meer info de site www.raveyard.nl in de gaten.

26 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1749, 1988}
Werkzaam bij Sans Souci
Artiest Drip
Uitspraak van Double T :yes: op woensdag 15 juli 2009 om 15:13:
pornoboer

ha ha ja of niet toobster ;)

koentje alvast gefeliciteerd ouwe ;)

Mischien komen we nog wel ff langs :) ......

En de Outdoor gaat helemaal gezellig worden ;) Zin in !!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Goed bezig!!!


Zeker aanwezig!! :respect: !!
Bier en tieten zeg ik dan op mijn beurt!!
goed bezig vecino (Y) in almelo zobiezo aanwezig :respect:
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
De laatste besprekingen mbt de top acts zijn in de afrondende fase...
100% aanwezig bij bier,tieten en goede muziek !!
op beide lokatie's !!
vecino rules !
weet nog niet wat ik ga doen
hier heen of Q base ff kijken nog
Uitspraak van wouter-HC:bier: op woensdag 15 juli 2009 om 22:13:
hier heen of Q base ff kijken nog

owjah klopt qbase is er dan ook, naja denkt toch hier heen zijn namelijk genoeg grote feesten komende tijd en dit is mooi dichtbij
Kom zeker ff een kijkje nemen.

Moet wel gezellig worden met Koen!
 
Artiest {SHOWLIST artist 32332, 47659, 7455}
Hoppa! :bier: :bouncE:
Wordt zeker knalluuhhh weer dat is zeker weten ,en heb er al erg veel zin in weer in een outdoor feestje !!
 
:woop: bierbuik :woop:
 
Uitspraak van DJ Mastique op donderdag 16 juli 2009 om 20:04:
Wordt zeker knalluuhhh weer dat is zeker weten ,en heb er al erg veel zin in weer in een outdoor feestje !!

:yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
Knallen!! :yes:
Goed bezig Koen!
lang niet van je gehoord maar dat komt weer helemaal goed zie ik :D (Y)

tot dan ;)!
Artiest {SHOWLIST artist 39310, 7455}
dit word gewoon een vieze vette hoeren bende ..

nix meer nix minder .... laat dat ma an de specialisten over
 
hahahahhaha dat komt dik in orde wahhahaha
Artiest {SHOWLIST artist 41227, 14408}
Ik heb er zin in!!!:bier:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Plaatje leg'n, biertje drink'n.