Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz op het Strand in Scheveningen

gepubliceerd door , op
Maar liefst twee zondagen achter elkaar is het feest bij Brunotti Beach House in Scheveningen: op 19 en 26 juli vindt daar Sneakerz op het Strand plaats! Voor beide edities zijn de heetste dj's van het moment uit eigen land opgetrommeld en voor de 19de staat er zelfs een internationaal dj-duo op het programma. De Scheveningse hotspot is die twee zondagen de absolute 'place to be' voor houseliefhebbers.

Sneakerz op het Strand – zondag 19 juli
Vorige maand vond bij Brunotti Beach House House het Sneakerz op het Strand openingsfeest plaats. Scheveningen is dus warmgedraaid en helemaal klaar voor de komende twee edities op 19 en 26 juli. De line-up voor zondag 19 juli is er zeker één om voor naar de Strandweg 2 te komen. De avond start, ruim voordat de zon onder gaat, om 18.00 uur met Joël Rene, beter bekend als: Oliver Twizt. Hij gooide hoge ogen met de plaat 'Do The Monkey' en is altijd druk in zijn studio. Later dit seizoen kan je hem achter de draaitafels aan het werk zien bij o.a. Sneakerz in de Stad (1 augustus in Eindhoven en 2 augustus in Groningen) en Sneakerz op het Strand (23 augustus en 6 september bij BLM9.Oliver Twizt maakt plaats voor één van de makers van de gloednieuwe cd Sneakerz in de Stad : Franky Rizardo. Naast de promotietour voor de nieuwe schijf is ook hij op verschillende andere Sneakerz feesten te vinden en brengt hij volgende maand de nieuwe track 'Like This Sound' uit.

Na de uplifting beats van Franky Rizardo worden Brunotti Beach House bezoekers getrakteerd op The Cube Guys. The Cube Guys bestaat uit de Italiaanse dj/producers Roberto Intrallazzi en Luca Provera. Zij draaien al geruime tijd mee in de housescene, letterlijk en figuurlijk. Samen runnen zij het label C90 Records en hebben al vele succesvolle platen uitgebracht. Ze zijn niet vaak te vinden in ons kikkerlandje, maar zondag 19 juli is het voor hun fans dubbel feest. Ze draaien dan naast Sneakerz op het Strand in Scheveningen ook bij beachclub BLM9 in Bloemendaal tijdens het feest 'At the beach with… Finest DJ Duo's'. Kom langs om vast te stellen hoe fijn ze precies zijn! Youri Donatz neemt het van de Italianen over. Youri Donatz heeft onder de alias Bright Coffee onlangs twee platen geproduceerd en werkt op het moment aan een remix van Phonic Funks 'On Top'. Hekkensluiter Sidney Samson zorgt ervoor, lang nadat de zon onder is, dat de avond op passende Sneakerz wijze wordt afgesloten. Sidney Samson is definitief doorgebroken met zijn plaat 'Riverside', dé houseknaller van dit jaar. Internationaal gezien heeft Sidney Samson een belachelijk goeie week: hij ontving een Australische Gouden Plaat voor deze hit en op de toonaangevende Engelse website DMC Update werd de plaat benoemd tot Buzz Hot One, met als begeleidende lovende woorden: "…it kills the crowd, banging out all over Ibiza and set to punch a whole in the UK very soon." Deze maand is de track 'Get On The Floor' uitgekomen, een samenwerking tussen Sidney Samson en Tony Cha Cha. Je hoort hem voorbij komen, zondag 19 juli bij Sneakerz op het Strand.

Brunotti Beach House behoort tot één van de beste beachclubs van het land en ligt aan het breedste stuk strand van Scheveningen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de boulevard en gratis parkeren kan net achter de dijk (in de haven bij de visafslag). Met het openbaarvervoer (Tram 11) is het 5 minuten lopen naar het Brunotti Beach House. Kaarten kosten 12 euro (voorverkoop via www.sneakerz.nl en www.sneakerzmuzik.nl) en 15 euro aan de deur. Voor meer informatie zie: www.sneakerz.nl en www.brunottibeachhouse.com.


Sneakerz op het Strand – zondag 26 juli
Voor zondag 26 juli een andere line-up, maar zeker geen mindere. Carl Tricks is degene die hier vanaf 18.00 uur het spits afbijt. Samen met Ralvero, die na hem de wheels of steel bedient, lanceert hij binnenkort twee nieuwe tracks: 'Speaker' en 'Shake Your Body'. De beats van Carl Tricks zijn ook te horen tijdens het Sneakerz Festival, 19 september op Aquabest. De jonge Brabander Ralvero scoort nog steeds goed met zijn track 'Party People' die overal de voetjes van de vloer krijgt. Net zoals de zondag daarvoor neemt ook vandaag een dj-duo achter de draaitafels plaats, namelijk de Bingo Players. Hun nieuwste plaat 'Disco Electrique' prijkt glanzend op de tweede positie van de Top Downloads bij downloadportal Beatport.com. De Bingo Players hebben al een flink outdoor programma achter de rug en zijn ook nog te zien en te horen op onder andere Mystery Land, Lief Festival en het Sneakerz op het Strand Slotfeest. Na hen is het de beurt aan wederom een dj-koppel, bestaande uit de neven Timo Romme en Yordi Corsten: Groovenatics. De heren zijn later deze zomer te bewonderen bij Sneakerz in de stad in Groningen op 2 augustus, bij Housequake op 15 augustus en 13 september, en ook bij de klapper van het jaar: Sneakerz Festival. Deze maand verschijnt hun nieuwe release 'Starlight'; een samenwerking met yaNto die de twee opeenvolgende zondagen bij Brunotti Beach House optreedt als Master of Ceremony. Lucien Foort tot slot, also known as 'The Dreadman', zet er de 26ste nog even een tandje bij. Lucien Foort heeft onlangs zijn Rotterdamse houseavond 'Southend' nieuw leven ingeblazen. De volgende editie van zijn feest vindt plaats op 8 augustus in het Prinses Theater en dient als afterparty voor de 'Fit For Free Dance Parade'.

Wie fit wil zijn is ook in Scheveningen op de juiste plek. Zondag 26 juli staat de badplaats niet alleen in het teken van zon, zee, strand en Sneakerz, maar ook van strandvoetbal; die dag wordt de finale gespeeld van het KNVB Beach Soccer in het Hommerson Beachstadion. Fijne bijkomstigheid is dat het Brunotti Beach House naast het stadion ligt. Dus een lange strandwandeling maken om bij Sneakerz op het Strand te komen is niet nodig; die energie kan mooi bewaard worden voor op de Brunotti Beach House dansvloer! Kaarten kosten 12 euro (voorverkoop via www.sneakerz.nl en www.sneakerzmuzik.nl) en 15 euro aan de deur. Voor meer informatie zie: www.sneakerz.nl en www.brunottibeachhouse.com.

2 opmerkingen

is een leuke beachtent. groetjes aan kim!!