Partyflock

Future Circus – Technation & Dub Invaders

 

Future Circus – Technation & Dub Invaders

gepubliceerd door , op
Future Circus  Technation & Dub Invaders (afbeelding)
FeestFuture Circus · Technation & Dub Invaders
OrganisatieJMR Site
LocatieClub Zonder Concessies
Datumvrijdag 10 juli 2009
WinactieFuture Circus actie, gesloten
StadRotterdam
Serieuze beats, bouncende massa’s, vage acts, punchy soundsystems, swingende billen en trillende vloeren. Vrijdag 10 juli gaat Future Circus van start en is van plan hoge ogen te gooien. Future Circus is een avontuur waarin je als passagier wordt meegevoerd naar andere realiteiten. Stilzitten is er niet bij. Als in een wervelwind schiet je door de tijd en beleef je de geschiedenis opnieuw. Bizarre en bijzondere acts brengen vage herinneringen weer tot leven. Vergeten en verdwenen momenten krijgen weer kleur.

Voor de allereerste Future Circus zijn een aantal bijzondere, door de wolf geverfde, acts gestrikt. Wat te denken van Fakir Brutuzz die, op zijn moon-boots, met wobbels de ghetto gaat bezweren. Jeng Do neemt je mee in zijn eindeloze tijdmachine. Dompteur Joe Manish gaat de van enthousiasme op hol geslagen mensenmassa in goede banen leiden. Met hightech dj-software die zo hightech is dat Joe Manish er zelf ook niet veel van snapt.... gaat dat wel goed komen? Om al die Ruwedata te ontcijferen is clown Ernesto S. al weken bezig om simpelweg wakker te blijven. Vanuit een nog onontdekte space hebben we een nieuwe sound ingevlogen die vertolkt gaat worden door Alexander Benjamin. Begint het je al te duizelen? Wacht dan maar af tot één van onze hoofdacts zijn opwachting maakt. James Nidecker laat je meevliegen tot je letterlijk sterren ziet. Op Future Circus zal James Nidecker, exclusief deze avond – speciaal voor jou, zijn nieuwste producties ten gehore brengen.

Booze & ShoesMad MichaelKadir Pelit? Slechts een greep uit de andere topacts die gestrikt zijn om van deze avond een onvergetelijke te maken. Om het zooitje ongeregeld enige vorm te geven heeft circusdirecteur Randoman twee van de hipste pistes geregeld in Club Zonder Concessies te Rotterdam, en uitgevogeld welke acts elkaar het beste op kunnen volgen.

Besloten is dat, in Under Future, plaats is ingeruimd voor de fijnste beats, van plikplokkende minimal tot aan treinende loopjestechno. In de Upper Circus een mix van vuige hiphop, fiese wobbles & de funkiest funk.. Hier geldt maar één ding: alles is hier roffa, ghetto, bruut - bruter - Brutuzz, anders komt het er niet in! Een extra sub is ingevlogen om dit laatste kracht bij te zetten.

Under Future
Jeng Do
James Nidecker
Kadir Pelit
Joe Manish
Randoman
Brutuzz

Upper Circus
Brutuzz
Ruwedata
Booze & Shoes
Ernesto S.
Mad Michael

Future Circus is een initiatief van Randoman. Hij wordt hierbij financieel, economisch en creatief ondersteund door JMR; het hipste, tofste en meest talentvolle organisatiebureau van Rotterdam én verre omstreken. Al dit leuks is niet mogelijk zonder de onuitwasbare medewerking van Barkode en het bijzondere Artwork van Joe Manish. T’is dat je het maar weet!

2 opmerkingen

hehe cool stukje
brutuzz en ruwedata (Y)
­[img width=353 height=500]http://94.100.118.50/625700001-625750000/625746401-625746500/625746467_5_f3bC.jpeg[/img]­[img width=353 height=500]http://94.100.115.69/625700001-625750000/625746301-625746400/625746372_5_xseC.jpeg[/img]

dikke gangsta met brutuzzz, ruwedata, booze en shoes en ernest
en
gerse dikke techno met nidecker, Jeng Do, Kadir Pelit, Joe Manish, Randoman en alexander benjamin!
laatste aanpassing