Partyflock
 
­ Nederland

Opnieuw topeditie van Candy Club in beste club van Nederland

gepubliceerd door , op
Opnieuw topeditie van Candy Club in beste club van Nederland
2 juli 2009
Met een karavaan aan goede artiesten en het vaste panel van Candy Club achter de draaitafels wordt deze zomerse editie weer een knaller van jewelste. Tel daarbij op het entertainment, de oogverblindende decoratie en de te gekke atmosfeer die Club Noa kenmerkt en je komt al gauw tot de conclusie dat dit weer een Candy Club voor in de boeken wordt.

Vanaf 23:00 uur is een ieder weer welkom op de ‘Sensation Pink’ van Leeuwarden en zal dj GDB bekend van Houserockers de spits afbijten met een warm up sessie zoals weinigen dat kunnen. Vervolgens zal Ron Vellow, bekend van het SDC records label van Candy Club gastheer Steff da Campo, zijn nieuwste hippe tracks aan het publiek laten horen zoals zijn recent uitgebrachte remix van Paul Young’s ‘Come Back and Stay’.

Als de dansvloer dan echt vol is gaat Candy Club verder met de reeds gearriveerde dj’s. Niemand minder dan de altijd goed uitziende ‘mr. Original Dutch’ DJ Quintin zal vanuit de prachtige Club Noa dj booth de minstens zo prachtige dames op de dansvloer een flinke work out geven en laten kwijlen op zijn zoete beats. Voor degene die dan nog net dacht ‘hey, is Steff da Campo nog steeds bootje aan het varen?’ verschijnt hij dan toch echt zelf ook ten tonele! Zoals je van hem en niemand anders gewend mag zijn zal de altijd goedlachse gastheer van Candy Club op zijn thuisbasis Club Noa weer alle registers open trekken. Van nieuwe Clubhits tot gouden oude, Steff da Campo weet als geen ander wat het Candy Club publiek van hem verwacht en zal dan ook zijn beste beentje voorzetten.

Niemand minder dan Peter Gelderblom zal wegens eerder succes Candy Club opnieuw in stijl afsluiten. Zijn nieuwe hit ‘Lost’ gaat momenteel als een trein in DJ land en ook het publiek gaat er helemaal op Los(t)! Peter Gelderblom, die zichzelf na een lange dj carrière op de kaart zette met zijn remix van de Red Hot Chili Peppers, zal opnieuw vriend en vijand weet te verassen met zijn perfecte sets.

Voor degene die meer voor het ritme van Urban, RnB en Batlimore voelt kun je tijdens deze Candy Club weer je hart ophalen in de Club Noa basement met ditmaal achter de draaitafels niemand minder dan Ricardo Silvio en de ongekroonde koning van de Baltimore, dj Punish!

Zoals gezegd opent Candy Club haar deuren vanaf 23:00 uur. Entree is wederom slechts 8 euro. Voor 01:00 uur betaal je slechts 6 euro! Entree tot 03:00 uur. Kijk voor meer informatie over Candy Club, Steff da Campo en de Candy Club zomertour op www.steffdacampo.com.

1 opmerking

Werkzaam bij Noa
losssss!!!!!!!!