Partyflock
 
­ Nederland

Grolsch Tropical Night
VIP productions geeft rijopleiding weg tijdens de afterparty

gepubliceerd door , op
Tijdens Tropical Night zal de binnenstad van Hengelo veranderen in een bruisend feestgebeuren. De Hengelose horeca brengt het totale uitgaanscentrum in tropische sferen met, terrassen, tropische drankjes en diverse live optredens. Grolsch Tropical Night 2009 start tijdens zonsondergang rond de klok van 20.00u en zal na vijf opzwepende uren om 01.00u in de nacht eindigen.

Voor de echte dance-liefhebber is er een afterparty georganiseerd bij Empire New-York van 23.00 tot 05.30 uur. De entree van deze afterparty zal 10 euro zijn, dit is echter wel inclusief 10 munten.

Area 1 - the Club
00.00 – 01.00 uur Kraak & Smaak
01.00 – 02.00 uur Shermanology
02.00 – 03.00 uur Jesse Voorn
03.00 – 04.00 uur Marc Benjamin
04.00 – 05.30 uur Dirtcaps
MC Haits en VJ's Grooveadelic Team

Area 2 - the Basement
Hosted by Potje Hous'n
Vecino
Planet-X
Diz-u
The Undertakers
en ArmenianBoy

Area 3 - Gerda's feestcafé
Rob Toonen

Extra newsflash: Win een rijopleiding
Wat?
Om de bezoekers extra te verwennen zal er die avond de mogelijkheid zijn om een complete rijopleiding te winnen welke beschikbaar gesteld wordt door Boensma rijscholen. Ben je al in het bezit van een rijbewijs? No problem, je mag kiezen uit een auto, motor of aanhanger rijopleiding.

Hoe?
Door op het Marktplein de cocktailshakers op te zoeken! Koop je namelijk een cocktail die avond dan krijg je bij iedere bestelling een lotnummer uitgereikt. Met dit lotnummer maak je dus kans om uitgeloot te worden voor deze fantastische prijs.

Waar?
De bekendmaking van het winnende lot zal geschieden om 02.00 uur tijdens de afterparty in Empire New York.

Dus?
Overtuig al je vrienden en zorg dat je samen met hun zoveel mogelijk lotnummers binnensleept. Hoe meer lotnummers, hoe groter jouw kans wordt op deze fantastische prijs!

2 opmerkingen

Kijk, kan het alsnog een latertje worden na de tropical night (H)
 
zuipen tot we kruipen ;)
laatste aanpassing