Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3 januari 2009
OrganisatieQuake Events
ArtiestAlle Benassi
LidD-Nial
· Inhoud


· Opmerkelijk


Onder het motto: Dit kan ook alleen maar in Amerika ;)
De tip vanuit de redactie van de KNIP: Ga eens lopen, dat is lekker gezond voor je o:)


· Filmpje


Amerikanen en XTC dan krijg je dit. :xtc:


·PvdK


Poll, geopend op woensdag 26 augustus 2009, looptijd van 5355.5 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Hebben jullie het al gehoord?

60364%
Nee :no:
33836%
Ja :yes:


· Recensies


Alle Benassi pres. Mobbing - Rock the Dog · Iedereen kent de wereldhit 'Satisfaction' van Benny Benassi uit 2002. Die track produceerde hij samen met zijn neef Alle. Nu komt Alle met een solo album waarop de oude Satisfaction invloeden nog duidelijk hoorbaar zijn.

· Goed fout (y)

Een mash-up van 2 lekkere nummers.
Is dit nu goed of fout ;)


· De ontdek je plekje quiz


Het goede antwoord van vorige week was Armada Night het goede antwoord was gegeven door MikeVee. Hij is toegevoegd aan de lijst van winnaars ;)

Hier de nieuwe opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : D-Nial


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    D-Nial
  2. Echte naam:
    Emiel
  3. Leeftijd:
  4. mensenjaren oud.
  5. Woonplaats:
    Rijssen, voor degenen die te lui zijn de stad op Partyflock op te zoeken en niet goed zijn in topografie, het ligt in het mooie Twente tussen Almelo en Deventer.
  6. Relatie:
    Niet dat ik weet :9
  7. Dark of Light?
    Dark. Binnen de muziek gaat mijn voorkeur al naar ‘dark’ uit en daarom heb ik ook meteen voor het ‘dark’ thema gekozen toen ik me heb aangemeld. Bovendien vind ik dat donkere ook fijner ogen dan het lichte.
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    De meeste tijd ben ik bezig met de opleiding Commerciële Economie en om geld te verdienen voor entreetickets, vinyl en bier werk ik naast mijn studie af en toe in een supermarkt.
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Ik kende Partyflock al jaren, maar mijn maat killingscum had het op een gegeven moment zovaak over Partyflock dat ik me ook maar heb geregistreerd en direct actief ben geworden.
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Zowel de agenda als de nieuwsberichten. Er is altijd wel wat nuttigs te vinden en zo niet, is er altijd ruimte om te ouwehoeren.
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Het ontzettend trieste niveau dat bepaalde ‘professionele’ artiesten soms gebruiken in PB’s.
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Een beetje rondneuzen in de functies, een aantal tickets behandelen en daarna lekker op tijd afstand doen van de taken, om eens te kijken als baas van Partyflock of een koud biertje ook anders smaakt dan normaal.
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Die titel is onlangs nog gewijzigd. Het meest vette feest waar ik geweest ben is de Monday Bar Black & White Cruise 2009. 40 uur lang feesten tussen de Zweden aan boord van een groot schip, tsja, daar kan erg weinig tegen op voor mij.
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Dan zou ik de leiding hebben over een van de grootste organisatoren in de dancescene en zou ik de grootste festivals en events neerzetten geheel naar mijn ideeën. Dit hoop ik in de toekomst te kunnen realiseren, maar ik houdt me voorlopig eerst bezig om op kleinere schaal feesten te organiseren.
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Ik denk dat dit per persoon verschilt, in welke secties men veel komt en welke muziekstijlen de voorkeur hebben. Ik denk dat dit ik zowel Wackiejacky en verwijderd het meest tegenkom tijdens het flocken.
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Qua scene zal ik voor hardstyle gaan. Hierdoor ben ik in 2003-2004 de gehele dancescene een beetje ingerold en in de loop van de jaren heb ik zoveel mensen leren kennen, dat ik nog steeds veel naar hardstyle evenementen ga alleen om lol te hebben met al die lui, ookal begint mijn interesse in de hardstyle muziek af te nemen. De laatste twee jaar is mijn interesse in industrial hardcore dusdanig toegenomen dat deze stijl qua muziek mijn favoriet is. De sfeer op die feesten is ook super, alleen kom ik er minder vaak dan op hardstyle feesten, omdat bijna nooit iemand mee wil L.
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Nee hoor. Ik ben zo braaf, dat Braafheid mijn achternaam had kunnen zijn o:)
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Een duidelijker en makkelijker edit-systeem voor artiesten, events, etc, waar je direct je wijzigingen aan kunt brengen, maar wat altijd eerst gevalideerd moet worden door de crew van Partyflock. Verder vind ik Partyflock meer dan prima zo.
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Ja, ik heb 1 keer tickets gewonnen voor een housefeestje 500 meter verderop. Het was best een gezellig en geslaagd feestje (y)
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Dat was voor een feest in Turku, Finland. 2 uur rijden naar het vliegveld, 2,5 uur vliegen, 3 uur met de bus, een paar uur chillen in de stad, een half uur met de auto, flink feesten, en meteen na het feest weer terug naar Nederland. Best ver voor Nederlandse begrippen, maar een feest zoals je ze daar ziet, zie je ze hier in Nederland niet, dus het was de trip zeker wel waard.
  21. Schuw of fotogeil?
    Eerder schuw dan fotogeil. Het is niet dat ik hard weg loop als ik een camera aan zie komen, helemaal niet als ik teveel drank op heb, alleen vind ikzelf dat ik altijd kut op foto’s sta, dus daarom doe ik weinig anders met die foto’s dan ze in een verlaten map op mijn harde schijf met rust te laten.
  22. Ben je donateur en waarom?
    Nee. Een student kan altijd verrassend weinig geld missen op een of andere manier. Mocht de geldboom in de tuin onverhoopt toch opkomen, dan laat ik het weten :P
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Te lang geleden. Goed dat je het vraagt eigenlijk, ik zal maar gelijk een afspraak maken na het invullen van deze vragen, want het is hard nodig.
  24. Waar kijk je het meest naar uit deze zomer?
    Naar het tweedaagse festival Summer Angel 2009 in Denemarken. De hele roadtrip erheen, rondhangen met erg veel bekenden op de campsite en volop genieten van een erg brute lineup. Maar ik kan eigelijk ook al niet wachten op Decibel en Q-BASE.
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Het eerste cijfer dat in mij opkomt tijdens het lezen van deze vraag is een 8 en ik denk dat dit cijfer wel goed bij Partyflock past.
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Aan mijn mede-feestganger killingscum voor al die uren lol op vele feesten en uiteraard de erg interessante bus- en treinreizen terug naar huis :9, aan ScuL voor al zijn werk en contacten over de hele wereld wat feesten in het buitenland aanzienlijk veel makkelijker maakt en aan Sinith / Syndemic voor zijn brede smaak en kennis van de meest vage muziek en het overdragen hiervan op mij.

We bedanken D-Nial voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


We zijn het archief weer eens ingedoken en vonden het volgende nummer.
Veel luister plezier (F)


· Anekdotes


Vorige week waren er geen anekdotes. Daarop besloot een oud medewerker van partyflock eens in zijn eigen archief te duiken en kwam het volgende tegen.




jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

Wij ook heel veel van jou hoor! :D



wat is er met me topic aan de hand :@
Topic is gesloten want t ging écht nergens over
hahahaha goeie reden

Die bleef dus niet lang boos. :P




het word te ontopic, kan je m dichtgooien?

:O :roflol:




Omdat er in 2004 bij tickets nog geen "Let op! Met dit formulier kun je een bericht naar een medewerker van Partyflock sturen" waarschuwing stond, kwamen er regelmatig meldingen binnen die als PB waren bedoeld. Daar zaten soms erg vreemde bij en meestal gingen ze over (jawel, je raadt het al)....

he jij lekkere geile meid ja lekker he dat ijs

Jij bent slim en je ziet er goed uit, dat is helemaal ideaal..
Mag ik je een keer bellen voor telefoonseks??

Lekker gelikt worden denk.Of hou je daar niet van???

Yup, en zo leker ben ik ;)

prima (Y). Neem jij geld mee zodat we kunnen oefenen? :P




En zijn all time favorite:
Hoi Susan, ik ben echt super dol op blote vrouwenvoeten. Je kan er ook best veel dingen mee doen waar je erg opgewonden van kan raken. Ik vind vooral gelakte teennagels erg sexy. Verder vind ik open schoenen met hoge hakken vet cole. Ik daar zelf meestal instappers.

Groetjes Ferry

Soms kost het best wel veel moeite om niet iets terug te sturen. :lol:

· Geen heden zonder verleden

  • 1789 - Verklaring van de Rechten van de Mens en Burger komt in Frankrijk
  • 1854 - In het tijdschrift L'Illustration beschrijft de Fransman Charles Bourseul het basisprincipe van de telefoon.
  • 1926 - Oprichting van de Italiaanse voetbalclub AC Fiorentina.
  • 1979 - Jan Raas wordt in Valkenburg wereldkampioen wielrennen.
  • 2006 - Boten Anna van Basshunter is de eerste Zweeds-talige nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40.



· Nieuwsberichten


Doutzen Kroes verdiept zich in aidsproblematiek in Tanzania

Doutzen Kroes gaat zich inzetten als ambassadeur van dance4life. Het ambassadeurschap van de 24-jarige Doutzen gaat volgende week officieel van start met een bezoek aan Tanzania. Daar zal zij samen met Tanzaniaanse jongeren het dance4life scholenproject ervaren en samen met hen in actie komen tegen aids. Het internationale topmodel zal zich de komende jaren inzetten om dance4life te steunen in haar doelstelling om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. In Nederland is dance4life de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

Doutzen besloot zelf naar Tanzania te gaan om zich te verdiepen in de aidsproblematiek aldaar en dance4life in actie te zien. In Tanzania zal Doutzen een bezoek brengen aan een school die meedoet aan het scholenproject van dance4life. Ze volgt een optreden van het dance4life tourteam en zal meedoen aan een ‘life skills’ les, een les waarbij jongeren informatie en vaardigheden opdoen zodat zij zelf de juiste keuzes kunnen maken. Op die manier leren ze over hiv en aids en hoe zij zichzelf kunnen beschermen. Daarnaast bezoekt Doutzen een project op het platteland dat zich richt op aidswezen en kwetsbare kinderen.

Lees hier meer!



’Houseparty veiliger dan voetbal’
Het bezoeken van een houseparty is veiliger dan een gemiddelde voetbalwedstrijd.
In acht jaar tijd is op houseparty’s één persoon overleden en liepen vijftien mensen ernstige gezondheidsklachten op. Bezoekers van houseparty’s hebben vooral last van hoofdpijn door de oorverdovend harde muziek.

Dat stellen de artsen Armand Girbes van het VU Medisch Centrum in Amsterdam en Jan Krul van het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG). Beiden zijn hoofd van de afdeling intensieve zorg voor volwassenen.

Krul startte het onderzoek, omdat hij wilde weten of dergelijke feesten echt zo gevaarlijk zijn als wordt aangenomen. Alleen in Nederland zijn houseparty’s officieel toegestaan, zodat daar betrouwbaar onderzoek naar kan worden gedaan. In het buitenland worden houseparty’s in het illegale circuit gehouden.
Tussen 1997 en 2006 bezochten ongeveer drie miljoen mensen een houseparty. Van hen meldden zich 23.000 feestgangers bij de eerstehulpposten, die altijd bij dergelijke festijnen aanwezig zijn.

Meer dan 97 procent had slechts milde klachten. Behalve hoofdpijn kwamen vochtgebrek, slaaptekort, oververhitting en benauwdheid veel voor.

Omdat houseparty’s meestal erg lang duren en gepaard gaan met veel drugsgebruik, hebben de feesten de naam dat ze grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Personeel van eerstehulpposten krijgt een speciale training voor hulp aan housegangers.

Volgens de artsen gebruiken de meeste jongeren op een houseparty alcohol en xtc. Daarnaast zijn speed, cocaïne, GHB en cannabis in omloop. Het drugsgebruik kan, zeker in combinatie met drank, een delirium en problemen met de bloedcirculatie en de ademhaling veroorzaken, maar ernstige complicaties komen zelden voor.

Bron : AD.nl



SP wil opheldering over geld muziekrechten
De SP gaat minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) vragen om opheldering over de wijze waarop auteursrechtenorganisaties als Buma de rechten van muziekstukken verdelen.

Dat heeft SP-Kamerlid Arda Gerkens vrijdag laten weten naar aanleiding van onderzoek in Het Financieele Dagblad (FD).

De krant berekende dat eind 2008 het totaal aan nog te verdelen gelden van alle achttien auteursrechtorganisaties tezamen ruim 400 miljoen euro bedroeg. Bij Buma nam die pot aan nog te verdelen gelden toe van 126 miljoen naar 154 miljoen euro.

Daarnaast groeide het totaal aan geïnde gelden de afgelopen zes jaar met een derde tot 140 miljoen, terwijl het totaal aan uitkeringen met 11 procent toenam tot 113 miljoen euro.
Lees hier meer!


· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Marihuana slecht voor seksleven mannen

Mannen die dagelijks marihuana roken kunnen tot vier keer moeilijker een orgasme bereiken dan mannen die dat niet doen. Ook het tegenovergestelde probleem, te vroeg klaarkomen, kwam bij rokers drie keer zoveel voor. Dat blijkt uit onderzoek van de La Trobe Universiteit waarover de New Scientist dinsdag bericht. Het onderzoeksteam, onder leiding van Marian Pitts, analyseerde data die via een telefonisch onderzoek vergaard waren onder 16 tot 64-jarigen. Daaruit bleek dat mannelijke rokers weliswaar voor meer uitdagingen komen te staan tussen de lakens, maar dat ze ook meer bedpartners hebben dan niet-blowers: het is dubbel zo waarschijnlijk dat rokers het afgelopen jaar twee of meer bedpartners gehad hebben dan mannen die niets om marihuana geven.

Vrouwen
Pitts team toonde daarnaast aan dat vrouwelijke wietgebruikers eveneens meer seks hebben dan niet-rokers, en dat de kans dat deze vrouwen het afgelopen jaar met een SOA gediagnosticeerd zijn tot zeven keer groter is. Seksuele problemen komen in deze groep echter niet vaker voor dan bij niet-rokende vrouwen.

Van de ondervraagden gaf 8,7 procent aan het afgelopen jaar geblowd te hebben. Mannen doen dit met 11,2 procent vaker dan vrouwen (6,1) en mensen jonger dan 36 roken meer marihuana dan oudere deelnemers.

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

Er is weer een week voorbij (F)

KNIP – 3e jaargang – nr. 35

70 opmerkingen

 
naaiz anekdotes :P
 
Ontdek je plekje: Qlimax 2007 (Arnhem)
Uitspraak van Martijn || Music In Control.nl op woensdag 26 augustus 2009 om 19:06:
Leuke anekdotes, je zou maar zo geilen op voeten zeg...

Oh daar zijn zelfs hele pornofilms over hoor... (heb ik gehoord o:) )
Artiest Xerxes
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

Suomi... Knappe taal :respect:
Een verademing om eens een user in de spotlight te zien die wel in staat is in correct Nederlands te antwoorden. Wat voor (oninteressante) analfabeten af en toe de revue passeren... pfff.
laatste aanpassing
’Houseparty veiliger dan voetbal’

Waarom zetten ze zoiets niet eens een keer in de krant, scheelt me die eeuwige preek van mn moeder voor k weer naar een feest ja ;)

Leuke anekdotes :P Ge-wel-dig filmpje over die amerikaan :P
Uitspraak van Babette:rot: op woensdag 26 augustus 2009 om 19:15:
’Houseparty veiliger dan voetbal’

Het heeft in de krant gestaan ;)
Onder het motto: Dit kan ook alleen maar in Amerika
De tip vanuit de redactie van de knip: Ga is lopen is, dat is lekker gezond voor je

Het is "Ga eens..." of "Ga 's lopen"
"Ga is lopen" is geen Nederlands :)

En die 2de 'is' is helemaal overbodig O:)
laatste aanpassing
Hier de nieuwe opgave van deze week:


Nou succes, als iemand daar achter komt vind ik het knap.
Rui da Silva - Touch me:lief:
klopt.
 
Werkzaam bij Partyflock
Pablo Francisco _O_
:roflol: filmpje en goed fout eg humor :lol:

Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 augustus 2009 om 19:04:
Ontdek je plekje: Qlimax 2007 (Arnhem)

:no:

Uitspraak van X op woensdag 26 augustus 2009 om 19:23:
Nou succes, als iemand daar achter komt vind ik het knap.

anders ik wel:p
Haha, die mash up is vet! :lol: En die classic is echt super! Memories! :)
laatste aanpassing
Maar ik kan eigelijk ook al niet wachten op Decibel en Q-BASE.

decibel? dat is al geweest hoor ;)
Wat een mooie jongen in de spotlight :$
Uitspraak van Harry Beuker op woensdag 26 augustus 2009 om 20:37:
decibel? dat is al geweest hoor

Ja, dat klopt. Die vragen heb ik zelf al een tijdje terug, voor mijn vakantie begon, al ingevuld. Heb er even niet rekening mee gehouden dat hij een stukje later pas gepubliceerd zou worden, vandaar :P

Uitspraak van hardstylerevolution op woensdag 26 augustus 2009 om 19:14:
Een verademing om eens een user in de spotlight te zien die wel in staat is in correct Nederlands te antwoorden. Wat voor (oninteressante) analfabeten af en toe de revue passeren... pfff.

Ik heb gelukkig alijd opgelet bij Nederlands haha. Bij het schrijven van de antwoorden heb ik af en toe nog wel na moeten denken over een aantal woorden en er zullen vast nog wel kleine foutjes in zitten, maar ik vond het ook belangrijk om het leesbaar te houden.

Uitspraak van Léon B op woensdag 26 augustus 2009 om 20:46:
Wat een mooie jongen in de spotlight

Vond ik eigelijk ook :o
laatste aanpassing
Uitspraak van hurricane bass op woensdag 26 augustus 2009 om 20:47:
ontdek je plekje:

Netjes! Gongrats!
 
leuke knip :)
Amerikanen en XTC dan krijg je dit.

:lol:!
Sow Emiel, wat een mooi shirt.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Uitspraak van Babette:rot: op woensdag 26 augustus 2009 om 19:15:
’Houseparty veiliger dan voetbal’

Waarom zetten ze zoiets niet eens een keer in de krant, scheelt me die eeuwige preek van mn moeder voor k weer naar een feest ja

Dat stond in het Limburgs Dagblad deze of vorige week erin hoor :)
Werkzaam bij Aege
Weer een leuke knip :)
Gideon festival

Ik weet dat ome Digeon vrienden heeft, maar om nou gelijk een festival rond die gozer te organiseren gaat wel wat furrr
D-Nial voor jouw en ook de rest de groeten terug :D
Uitspraak van X op woensdag 26 augustus 2009 om 21:06:
Uitspraak van hurricane bass op woensdag 26 augustus 2009 om 20:47:
ontdek je plekje:

Netjes! Gongrats!

het is dat je sneller bent;) maarre, netjes idd(Y)


Uitspraak van Babette:rot: op woensdag 26 augustus 2009 om 19:15:
Waarom zetten ze zoiets niet eens een keer in de krant, scheelt me die eeuwige preek van mn moeder voor k weer naar een feest ja

onder het bericht staat nog: bron:ad.nl;) maarja...

Leuke knip weer (Y)
In acht jaar tijd is op houseparty’s één persoon overleden en liepen vijftien mensen ernstige gezondheidsklachten op.
(...)
Alleen in Nederland zijn houseparty’s officieel toegestaan, zodat daar betrouwbaar onderzoek naar kan worden gedaan. In het buitenland worden houseparty’s in het illegale circuit gehouden. Tussen 1997 en 2006 bezochten ongeveer drie miljoen mensen een houseparty.

Huh? Dat lijken me wel erg lage cijfers... Gaat dit alleen over 1 bepaald klein strominkje ofzo? :S
Is 'Houseparty' geen verzamelnaam voor dancefeesten over het algemeen dan?

Alle bezoekers van grote feesten bij elkaar opgeteld alleen al is toch wel wat meer dan drie miljoen in 8 jaar tijd lijkt mij??

Hoe zit het dan met bijvoorbeeld Q-Base in Duitsland, is dat illegaal dan :rot:

Wat een kwats :S
laatste aanpassing
Uitspraak van Bram op woensdag 26 augustus 2009 om 20:37:
http://www.dumpert.nl/mediabase/408311/5ad1cc5c/haven_t_you_heard_.html

hahahahahah GENIAAL!

Blijf me altijd kapot lachen om Family Guy :lol:
ik wou net zeggen idd Crazynightfever...

Je hebt juist ontiegelijk veel houseparty's in andere landen...dat bericht klopt voor geen meter..
heb ik wat al gehoort?!:(
Amerikanen en XTC dan krijg je dit. :xtc:

:lol:
Uitspraak van HalveZool op donderdag 27 augustus 2009 om 01:07:
Amerikanen en XTC dan krijg je dit.

laatste minuut van dat filmpje :roflol:

hi... ho... ha
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 augustus 2009 om 19:00:
naaiz anekdotes

Was leuker geweest als ze een profiellink erbij hadden gezet
Artiest Nendis
Uitspraak van Bram op woensdag 26 augustus 2009 om 20:37:
http://www.dumpert.nl/mediabase/408311/5ad1cc5c/haven_t_you_heard_.html

Geniaal filmpje dat :roflol:
laatste aanpassing
In acht jaar tijd is op houseparty’s één persoon overleden en liepen vijftien mensen ernstige gezondheidsklachten op.

Met alle respect voor de overledenen, maar je kan wel merken het Medisch Centrum A'dam en Groningen hun huiswerk niet al te best gedaan hebben..

Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Ja " :jaja:
laatste aanpassing
Mannen die dagelijks marihuana roken kunnen tot vier keer moeilijker een orgasme bereiken dan mannen die dat niet doen. Ook het tegenovergestelde probleem, te vroeg klaarkomen, kwam bij rokers drie keer zoveel voor.

:roflol: geen last van :devil:
laatste aanpassing
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Alleen in Nederland zijn houseparty’s officieel toegestaan, zodat daar betrouwbaar onderzoek naar kan worden gedaan. In het buitenland worden houseparty’s in het illegale circuit gehouden.

Daar gaat je geloofwaardigheid van je onderzoek.. :/

Uitspraak van Bram op woensdag 26 augustus 2009 om 20:37:
Hebben jullie het al gehoord?
http://www.dumpert.nl/mediabase/408311/5ad1cc5c/haven_t_you_heard_.html

:roflol:

Brute mashup! :lol:
Er is weer een week voorbij

Daar denken ze op t werk anders over :/
 
Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
Het ontzettend trieste niveau dat bepaalde ‘professionele’ artiesten soms gebruiken in PB’s

ik noem geen namen, maar hoe kinderachtig sommige "zogenaamde" professionele (terror) DJ`s zich op partyflock gedragen :nee:
Bron : Wikipedia

Bron : AD.nl

Bron : nu.nl

Erg hoogstaande kwaliteitsbronnen ja :lol:
laatste aanpassing
Sluikreclame D-Nial :[ :p En ik zit noooooit op Flock o:)

De sfeer op die feesten is ook super, alleen kom ik er minder vaak dan op hardstyle feesten, omdat bijna nooit iemand mee wil

Leer je vanzelf nieuwe mensen kennen ;) Ik wil ook vaker gaan industriallen, om te beginnen ein-de-lijk eens een editie van Club r_AW meepikken binnenkort dus ga gewoon gezellig mee dan! :cheer:
# Woonplaats:
Rijssen, voor degenen die te lui zijn de stad op Partyflock op te zoeken en niet goed zijn in topografie, het ligt in het mooie Twente tussen Almelo en Deventer.

Gewoon op Google earth de meeste kerken zoeken
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 27 augustus 2009 om 12:06:
Sluikreclame D-Nial En ik zit noooooit op Flock

Nee, dat lijkt alleen maar zo :P

Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 27 augustus 2009 om 12:06:
Leer je vanzelf nieuwe mensen kennen Ik wil ook vaker gaan industriallen, om te beginnen ein-de-lijk eens een editie van Club r_AW meepikken binnenkort dus ga gewoon gezellig mee dan!

ja, ik was vorige verbaasd dat er meer bekenden ook al interesse hadden om een keer een club r_AW te doen, dus de kans is groot dat ik daar ook eens een keer bij ben

Uitspraak van :cheer: subwoofer henk :cheer: op donderdag 27 augustus 2009 om 12:08:
Gewoon op Google earth de meeste kerken zoeken

Haha inderdaad. Ik was laatst in Nunspeet, ook zo'n redelijk gelovig oord, vraag ik: Hoeveel kerken zijn er hier. Zegt die gast 'Ja, best veel, volgens mij iets van 5 of 6'. Kom ik eraan met iets van 26 kerken op 26.000 inwoners :roflol:
Uitspraak van Smiley © op donderdag 27 augustus 2009 om 08:21:
Was leuker geweest als ze een profiellink erbij hadden gezet

Van Ferry of van Susan? O:)
emiel, leuk stukje!
Uitspraak van hardstylerevolution op woensdag 26 augustus 2009 om 19:14:
Een verademing om eens een user in de spotlight te zien die wel in staat is in correct Nederlands te antwoorden. Wat voor (oninteressante) analfabeten af en toe de revue passeren... pfff.

Je haalt me de woorden uit de mond. En dat niet alleen.... het zijn nog volledige zinnen ook en geen one-liners! :respect:
pablo :respect:
check voor de heele show Pablo Francesco - bits & pieces of Ouch :D
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 27 augustus 2009 om 12:06:
Ik wil ook vaker gaan industriallen, om te beginnen ein-de-lijk eens een editie van Club r_AW meepikken binnenkort dus ga gewoon gezellig mee dan! :cheer:

Hip! Mag ik ook komen dan? 8-)
laatste aanpassing
 
Jeetje.. :| Dat kind past amper in die kinderwagen/buggy-ding...


Uitspraak van Harry Beuker op woensdag 26 augustus 2009 om 20:37:
decibel? dat is al geweest hoor

Decibel 2010? (L)
Uitspraak van Léon B op donderdag 27 augustus 2009 om 20:04:
Hip! Mag ik ook komen dan?

Ging jij niet met Matti? Want ik wilde me daar ook bij gaan voegen :P
Whahah geweldige mash-up :D
Uitspraak van D-Nial op donderdag 27 augustus 2009 om 20:14:
Ging jij niet met Matti? Want ik wilde me daar ook bij gaan voegen :P

Als het goed is wel ja. Moet alleen ff kijken hoe ik er ga komeng enzo. Trein is kut op de terugweg, auto kan ik niet zuipen. Keuzes, keuzes...
Die mashup is best nog cool gedaan ook :D
 
dat plaatje van dat dikke kind :roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 48519, 57678}
haha lachen emiel dat je me nog ff noemt :D ik zal je nog eens wat vage shit sturen :P
Uitspraak van Babette:rot: op woensdag 26 augustus 2009 om 19:15:
Waarom zetten ze zoiets niet eens een keer in de krant, scheelt me die eeuwige preek van mn moeder voor k weer naar een feest ja

+1;)
Geweldige knip:respect: Met een big :D gelezen!!
(F)
de goed fout is echt nice!