Partyflock
 
­

Muziek & Meer Festival de timetable en laatste puntjes

gepubliceerd door , op
Muziek en Meer Festival. Dat is letterlijk wat de bezoekers op zaterdag 4 juli kunnen verwachten tijdens het gelijknamige festival op het strand van Villa Westend. Het Muziek en Meer Festival staat voor relaxen, picknicken, dansen en voetjes in het water. Kortom, een dag om met je vriend(in), familie of vrienden heerlijk te genieten van een intiem zomers festival!

Liefhebbers van lounge, (nu-)jazz en dance worden op hun wenken bediend tijdens Muziek en Meer Festival. Het festival heeft heel veel afwisseling te bieden op muzikaal gebied. Naast de optredens van onder andere Wicked Jazz Sounds en DJ Marnix werd vorige week bekend dat Mieke Stemerdink, alias La Giga, bij het middagoptreden van Adina & Wolf aanwezig is. Stemerdink was jarenlang de leading lady van de Gigantjes. Na een glorieuze periode ging ze vijf jaar geleden haar eigen weg. Samen met arrangeur/trompetist Fred van Straten richtte zij The New Swing Show op, een 17-koppige big band met een eigen geluid en repertoire. Tijdens Muziek & Meer zingt La Giga mee met Adani & Wolf, een loungeduo dat onlangs de cd ‘Supersteam’ uitbracht. Adani & Wolf treden regelmatig op in de Amsterdamse Supperclub.

Maar er is meer. Aan het einde van de middag wordt het podium vrijgemaakt voor de DJ’s en muzikanten van Wicked Jazz Sounds. Na het uitbrengen van hun eigen cd The Biggest Sin in januari van dit jaar gaat het hard met de nu-jazzformatie uit Amsterdam. De organisatie is dan ook zeer verheugd dat zij Wicked Jazz Sounds heeft kunnen strikken voor het Muziek en Meer Festival. Bereid je voor op een geweldig optreden doorspekt met funky jazz en soul.

’s Avonds is het tijd om te dansen, want Muziek & Meer wordt buiten afgesloten met knallende dj-optredens van Ille Bitch (Extrema), Jurr (Supperclub), Ben Cullum (Sunhatch, Exprezz) en Marnix. Laatstgenoemde boekt al jaren grote successen met zijn Loveland-feesten, waar sfeer en goede muziek minstens net zo belangrijk zijn als tijdens het Muziek en Meer Festival. Het Westend Stage wordt gehost door Lex Empress. Deze charmante zangeres scoort op dit moment met haar single Boyz, een productie met Ron Carroll.

Ook binnen is het feest. Op het Villa Stage staan voornamelijk local hero’s, zoals Stefano Richetta, Dauphin Åka, Georgio Schultz en Ephrem. Ook Eelco van den Berg zal hier zijn draaikunsten vertonen. De Rotterdamse kunstenaar, verantwoordelijk voor de kleurige poster van Muziek & Meer, geeft tevens live action painting-demonstraties. Gastheer op de Villa Stage is MC Sure.

Mocht je hierna nog niet genoeg hebben gehad, je kan bij vertoning van je entreeticket voor slechts 5,- euro naar de officiële afterparty in Stalker in Haarlem, met dj’s Dauphin Åka, Bruno Banner en Ben Cullum. Zonder ticket betaal je 8,- euro. Check voor meer info www.clubstalker.nl

Muziek en Meer Festival belooft een festival te worden dat je niet mag missen. Tickets kosten 25,- euro en zijn o.a. verkrijgbaar aan de bar van Villa Westend en bij kledingwinkel Indigo in IJmuiden. Online tickets bestellen kan via www.muziekenmeer.nl. Indien voorradig kun je ook aan de deur terecht voor tickets. Je betaalt dan 30,- euro.

Stage Westend:
14.00-15.00 Lady Ace
15.00-16.30 Adani & Wolf
16.30-16.45 Lady Ace
16.45-18.15 Wicked Jazz Sounds
18.15-19.45 Ille Bitch
19.45-21.00 Jurr
21.00-22.30 Ben Cullum
22.30-00.00 Marnix
18.30-22.30 MC Lex Empress

Stage Villa:
14.00-15.30 Eelco van den Berg
15.30-17.00 Brunno Banner
17.00-18.30 Georgio Schultz
18.30-20.00 Dauphin Åka
20.00-21.30 Stefano Richetta
21.30-23.30 Ephrem
MC Sure

1 opmerking