Partyflock
 
­

Hed Kandi’s Beach House bij BC Vroeger

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi’s Beach House bij BC Vroeger
FeestHed Kandi · Beach House
Datumzondag 19 juli 2009
LocatieVroeger Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Een van meest succesvolle Hed Kandi compilaties is Beach House. Een compilatie die bruist van de zon, warmte, stijl en plezier.

Hed Kandi doet deze zomer twee keer het strand van Bloemendaal aan. Op 19 juli wordt Beach Club Vroeger voor de eerste keer omgetoverd tot Hed Kandi’s Beach House. Dichter bij Ibiza in Nederland zal je niet komen.

Maar liefst vier Hed Kandi internationale residents draaien van 16.00 tot 23.00 non-stop de allerbeste Hed Kandi disco vibes, twisted grooves en Ibiza classics.

Tom de Neef (Hed Kandi; be) heeft gedurende de jaren dat hij produceert, altijd gezorgd voor een constante output van hoogwaardige tracks. Met 'Plastika -- Disko Mirror' had hij in 1997 zijn eerste enorme hit in clubs door heel Europa. In 1999 startte hij zijn eigen label Nightfever en daarnaast is zijn naam natuurlijk ook onlosmakelijk verbonden aan Hed Kandi.
Hij wordt vaak geroemd als de protégé van Roger Sanchez en presenteert de Hed Kandi radio-show in België.

Jason Vereker (Hed Kandi; uk) startte zijn Hed Kandi carrière als gast dj bij David Dunne op Kiss FM. Jason is een ervaren party perfectionist met een grote passie voor soul, funk en disco.

Andy Norman (Hed Kandi; uk) is de nestor in de Hed Kandi DJ stal en sierde niet alleen de allereerste Hed Kandi line-up way back maar presenteert ook wekelijks de wereldwijd beluisterde UK Hed Kandi radio show. Als een van de belangrijkste residents van ‘Team Kandi’ schittert hij in de meest bruisende nightspots over de hele wereld.

De enige Nederlandse Hed Kandi resident Steven Quarré vliegt speciaal voor dit feest terug uit Ibiza waar hij de nacht ervoor draait voor Hed Kandi in SPACE. Daarnaast gunt deze funketeer Nederland elke vrijdagavond een kijkje in zijn platenkoffer met een exclusieve mix op de op www.tmfradio.nl uitgezonden Hed Kandi Radio show.

De Hed Kandi jocks worden begeleid door ‘Shirley Bassy on Acid’ Miss Bunty en de man die Hed kandi ademt Saxy Mr S.. Tel daarbij op: veel Hed Kandi decoratie, special effects, entertainment en het volwassen Hed Kandi party publiek bij op, en je krijgt de unieke uitgelaten Hed Kandi sfeer. ‘Let the Sunshine in!’

Dat Hed Kandi de vrouwelijke fans op hun wenken bediend moge duidelijk zijn met een eigen beautylijn, parfum en kledingcollectie. Hoogste tijd dus voor een spectaculaire winactie die menig testosteronlevel doet stijgen: de 500ste, 1000ste en 1500ste kaartkopers winnen namelijk mag een ritje in een echte exclusieve Westfield sportscar, aangeboden door SportXperience.
Deze zonovergoten editie scout ook de ODM fashion police weer de ‘best dressed’ en beloond deze winnaars met een stylish exemplaar van het horlogemerk.

Een kaartje voor deze zomerse Beach House editie kost in de presale slechts 7,50 via www.hedkandi.nl of Primera. Door je te registreren op www.hedkandi.nl word je automatisch lid van de Nederlandse Hed Kandi community. Hed Kandi community members krijgen vele voordelen, waaronder korting op entreekaarten voor de Hed Kandi feesten, mogelijkheid tot deelname aan aantrekkelijke winacties en altijd als eerste het laatste nieuws over Hed Kand.

Dj's
Andy Norman (Hed Kandi; UK)
Jason Vereker (Hed Kandi; UK)
Tom de Neef (Hed Kandi; BE)
Steven Quarré (Hed Kandi; NL)

Live
Miss Bunty
Saxy Mr S.
+ Hed Kandi Decor & Entertaiment

2 opmerkingen

Oleee.. enn.. staat in de agenda!! :cheer: laat de zomer nog maar ff lekker doorgaan B)

Ohh.. hmm.. leve de scout :lol: maaruh, ik ga lekker zomers, helaas geen stylish outfit :9
Tickets zijn binnen :cheer:

lekker rocken op de Hed Kandi beats :bounce: