Partyflock
 
­ Nederland

Deejays 4 Warchild

gepubliceerd door , op
Het laatste weekend van Juni zal het Brabantse dorp Veghel totaal op zijn kop staan als de Eindhovense broers van het duo Showtek geheel belangeloos zullen optreden tijdens de grootste inzamelingsactie in de geschiedenis van de Nederlandse afdeling van WARchild. In dit weekend zullen er tal van andere activiteiten plaats vinden waar de cremé de la cremé van sporters, muziekanten, acteurs en artiesten acte de presence geven om aan allerlei workshops geheel belangeloos deel te nemen.

Op het Stadhuisplein Veghel is er naast de opbouwende house, techno en trance muziek van twee andere Nederlandse dance iconen (Marco V en Marcel Woods) duidelijk gekozen voor werelds bekendste en populairste Hard Dance act die Nederland ooit heeft voortgebracht. De twee broers staan momenteel aan de voet van een ongekende internationale doorbraak. Dit jaar wisten ze met hun opzwepend geluid al 3 awards(1 in de VS en en 2 in Groot Brittanie) te winnen en in navolging van Tiësto zijn ze de eerste DJs die onlangs in Los Angeles, USA (het beroemde Hudson Theater) hun solo optreden geheel wisten uit te verkopen met meer dan 4000 bezoekers. Eerder presteerden zij het ook al om 6000 bezoekers te trekken in de Heineken Music Hall in Amsterdam en aan de andere kant van de wereld, in Sydney en Melbourne (australie) wisten ze bijna 10.000 bezoekers te trekken op hun exclusieve solo optredens.

Tegenwoordig is het dus ook met recht te zeggen dat je deze nuchtere Hollandse jongens, ‘Werelds grootste hard dance act’ mag noemen als je op 3 continenten duizenden bezoekers naar je toe weet te trekken. Enkele keren per jaar laten ze hun kunsten nog in Nederland zien, maar speciaal voor de duizenden bezoekers die er op Zondag 28 juni zullen komen gaan ze dit weekend afsluiten met een spectaculair en daverend optreden wat geheel in het teken zal staan van Veghel 4 WARchild.


Op de website van veghel 4 WARchild kan je alle info vinden en tevens enkele WARchild filmpjes zien van ambassadeurs die hun medewerking hebben gegeven. O.a Marco Borsato, Guus Meeuwis, Marco V, Marcel Woods, Micky Hoogendijk, Theo Lucius en dus ook Showtek.http://www.veghel4warchild.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=8

6 opmerkingen

 
(Y) :Yes:
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Say whatever you want motherf*cker.. just say their name!!
concept is goed!
muziek.. nja showtek (H)
 
Showtek:respect:
 
Tja alleen showtek is dan leuk, maar het is wel voor goed doel! ik hoop dat ze veel geld inzamele!