Partyflock

kr8voer voor de dansvloer

 

kr8voer voor de dansvloer

gepubliceerd door , op
afbeelding kr8voer voor de dansvloer
FeestN8W8 · kr8voer voor de dansvloer
OrganisatieRare Zaken Producties
Locatie8 Site
Datumvrijdag 3 juli 2009
StadAmsterdam
Kan jouw leven de laatste tijd wel weer 's wat kleur gebruiken? Zijn al je witte kleertjes in de kookwas gedaan of ben je al dagenlang op zoek naar een nieuw smetteloos bleek outfitje voor in de Arena? Bij N8W8 is dat natuurlijk niet nodig! Het interesseerd ons niet wat je aantrekt! Geen verkleedpartijtje, geen kuddedieren, geen sjablonen feestje; 3 JULI 2009 geeft N8W8 je de coloufull densation in de leukste en meest kleurrijke club van Amsterdam - 8!

Na het stranduitje op Blijburg aan Zee (20 juni jl) duiken de schooiers van N8W8 weer ondergronds om je dansvoetjes bont en blauw te spelen met een pallet aan de lekkerste techno, minimal en funky techhouse. Naast de bekende roze brillen mentaliteit van N8W8 residents Rndr en Neil Templar zal Jeff Rushin live je deze keer de blauwe waas voor je ogen draaien! De rode draad is er bij Neil Templar nooit geweest, en das maar goed ook! Deze Schotse kameleon is net zo veelzijdig als de kleuren van zijn kilt en verwacht dan ook een verrassende mix van alle denkbare stromingen, verpakt in een compromisloze spoeling van techno, minimal en electro.

N8W8 resident Rndr weet als geen ander hoe het is om je nacht van een tintje extra te voorzien! Je zoveelste blauwtje gelopen? Sta je weer zo rood als een tomaat? Geen nood, Rndr laat je alles even vergeten als hij je nacht beklad met zijn "techno-funk-met-ballen" als de winterschilder on steroids! Als je dan nog niet genoeg hebt gehad zal Jeff Rushin (GastenZonderGrenzen, SwitchMusic) wel even zorgen dat het zwart voor je ogen gaat zien! Jeff rockt al jaren de nationale en internationale dance scene als een dolle en deze keer zal dat niet anders zijn! Zijn live sets beginnen zo langzamerhand legendarisch te raken en ook voor N8W8 heeft Jeff weer een oor- en oog verblindende verrassing voor je in petto. Zet je zonnebril op als Jeff de bassen opengooit en je nacht vel beschildert met de magische kleuren van zijn techno!

Belast met de overdosis aan kleurimpressies is ons visuele wonderkind: VJ Moi (ADE, Panama, Hotel Arena, MTV). London-boy Moi ondersteund al jaren de groten der aarde met zijn energieke en altijd innovatieve VJ sets. Iedere schakering van het spectrum zal VJ Moi voorbij laten komen - sta niet raar te kijken als hij er nog een paar nieuwe kleurdefinities bij weet te creren.

2 opmerkingen

(y)Leuk feessie weer!
laatste aanpassing