Partyflock
 
­ Nederland

AfterSun
The official I Love Los festival afterparty

gepubliceerd door , op
Omdat ze het eerste Los festival niet zomaar zonder afterparty voorbij kunnen laten gaan en Den Haag om 24.00uur nog niet klaar zal zijn met feesten, zal er aanstaande zaterdag 20 juni de officiële afterparty van het I Love Los festival plaatsvinden in het Paard, Den Haag. De afterparty zal duren van 23.00 uur tot 05.00 uur. Op deze avond zullen niemand minder dan ROOG, Jamie Westland, Ricky Rivaro, R3HAB, Joop Junior, Oliver Twizt en Jay Serano het festivalpubliek komen vermaken.

Deze dj’s staan allemaal niet op het festival, maar zijn culinair uitgekozen om toch nog een speciaal sausje over deze avond heen te gooien. ROOG stond zaterdag 6 juni al op Sensation in Praag, Tsjechië en is bekend van zijn Hardsoul producties met zijn broer Greg van Bueren. Ook werd het wel weer tijd dat deze helft van Housequake in het Paard staat. De Haagse Jamie Westland bekend van Franchise zal deze zomer veel in het buitenland te vinden zijn samen met Billy the Klit, maar zal tijdens de afterparty nog even Den Haag op stelten zetten. Ricky Rivaro kwam voor zijn laatste project, True House Music Records, samen met DJ/Producer duo Daniel Bovie & Roy Rox, met de hit “Stop Playing with My Mind”. Ook is deze dj regelmatig achter de draaitafels te vinden bij strandclub Bloomingdale. Oliver Twizt bekent van het duo Skitzofrenix, is zijn solo carrière begonnen bij 1Management en zal later dit jaar als sublabel van G-Rex zijn eigen label starten: Dark Knight Recordings. R3HAB stond al op de pre-party van het I Love Los festival dus mag in dit rijtje niet ontbreken. J. junior die niet meer weg te denken is uit de line-up van LOS zal zaterdag ook weer van de partij zijn. Daarnaast heeft Jay Serano de afgelopen tijd al meerder malen op de populaire events van Franchise gestaan en zal ook vanavond weer zijn soulful, groovy housesounds te gehore brengen. Deze leuke afterparty is met de auto slechts 15 minuten van het festivalterrein en dit mag je eigenlijk dus niet missen.

Ben je bang dat het uitverkocht raakt dan heb je gelijk! Slimme festivalgangers kunnen de kaarten in de voorverkoop aanschaffen voor € 10,00 op www.timoco.eu, www.paard.nl of aan de Paard dagkassa, aan de deur zullen de kaarten € 12,50 zijn. Ook zullen de tickets verkrijgbaar zijn op het I Love Los festival voor € 10,00 per stuk.