Partyflock
 
­

Top DJ’s naar de Markt in Roermond

gepubliceerd door , op
Op zondag 28 juni 2009 vindt de eerste editie van Dancetour Roermond 2009 plaats op de Markt in Roermond. Markt in Roermond vormt het decor voor het gratis toegankelijke openlucht evenement Dancetour Roermond 2009. Bekende DJ’s als Ferry Corsten, Marco V, Samson vs Salto (Samsobeats), Lange en het duo Genetik en Gio Martinez. zetten van 13.00 uur tot 22.00 uur Markt op z’n kop. De winnaar van de Dancetour Roermond 2009 DJ Knock-out mag een half uur draaien op het podium van Dancetour Roermond 2009 Roermond 2009.

Dancetour Roermond 2009 is een serie gratis toegankelijke dance evenementen in de openlucht, georganiseerd door heel Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Dit jaar vindt Dancetour Roermond 2009 plaats in 17 steden door heel Nederland. Doormiddel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour Roermond 2009 een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour Roermond 2009 samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen.

Line- up Dancetour Roermond 2009 Roermond 2009
Dancetour Roermond 2009 Roermond wordt om één uur geopend door het duo Genetik & Gio Martinez. Dit Nederlandse duo is herkenbaar aan hun karakteristieke sound, waarmee inmiddels vele platentassen zijn gevuld. Om twee uur is het de beurt aan de winnaar van de DJ Knock-out. Wie dit gaat worden wordt bekend op 12 juni tijdens de DJ Knock-out in de Azijnfabriek in Roermond. Een half uur later neemt de Engelse DJ Lange de draaitafels over. Al meer dan tien jaar draait hij mee in de dance scene en behoort tot de beste 40 DJ’s in de wereld. Half juni komt zijn nieuwe compilatiealbum uit onder de naam Lange presents intercity Summer 2009. Tegen vier uur is het tijd voor Sidney Samson & Gregor Salto (Samsobeats) feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee. Samsobeats is in 2007 ontstaan uit een aantal succesvolle samenwerkingen tussen Sidney Samson en Gregor Salto. Hierdoor besloten zij hun eigen label Samsobeats op te richten.

Normaliter kun je Samsobeats alleen zien op hun eigen labelnights, maar voor Dancetour Roermond 2009 2009 maken ze een uitzondering met een drie uur durende set waarbij je eerst kunt genieten van Nikolaï Dimitrov en daarna nog twee uur van Samson vs. Salto! Om zeven komt Marco V op het podium. Hij heeft zojuist een nieuwe cd uitgebracht met als titel Propaganda en dit belooft veel goeds voor zijn set in Roermond. De afsluiter van de avond is de nummer zes dj van de wereldFerry Corsten. Al jaren is hij een van de beste dj’s ter wereld. Zijn allereerste wereldtoernooi start 29 mei in Maleisië en in oktober staat hij voor de derde keer op rij met zijn eigen show Full on Ferry in Ahoy. Toch maakt hij ook tijd om zijn fans in Roosendaal een mooie tijd te bezorgen tijdens Dancetour Roermond 2009 Roermond.

Dancetour Roermond 2009 ambassadeur
Jongeren uit Roermond en omgeving kunnen in de voorbereiding ook actief meewerken aan Dancetour Roermond 2009. Zij kunnen Dancetour Roermond 2009 ambassadeur worden en helpen het evenement te promoten onder de bevolking van regio Roermond. Als dank hiervoor ontvangen zij de Dancetour Roermond 2009 cd en maken kans op een VIP- treatment. Om Dancetour Roermond 2009 ambassadeur te worden kunnen jongeren zich aanmelden via www.dancetour.nl.

OneMen can make a difference
Ook dit jaar steunt Dancetour Roermond 2009 de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

15 opmerkingen

 
Beetje irritant lezen met al die links met dubbele informatie.­

En slecht dat ze de winnaar van de contest niet noemen omdat die 'pas' op 12 juni bekend wordt...­

Maar ik ben er zeker bij!!!
top act like STICKY FINGERS!!!!!!!!!!!!!
ben erbij wordt een druk weekend voor mij.­
Dave-D
Artiest Dave-D
Hopelijk is er een lekker weertje deze dag (H)
Aanwezig :D
Uiteraard aanwezig :D
laatste aanpassing
 
Ik ben er bij met mijn chicks (h) :mixje: YEAHHHH!!!
laatste aanpassing
Dit jaar vindt Dancetour Roermond 2009 plaats in 17 steden door heel Nederland.­

Zijn er meer Roermonds in Nederland dan? :O

Ik ben er iig bij de 28e. Lange!
 
volgende keer misschien endymion ertussen zetten ofzo ? of wat italianen dit schiet echt niet op:P
Toch maakt hij ook tijd om zijn fans in Roosendaal een mooie tijd te bezorgen tijdens Dancetour Roermond 2009 Roermond.­

Foutje?