Partyflock

Summer Xtravaganza

 

Summer Xtravaganza

gepubliceerd door , op
In de nacht van het officiële begin van de zomer organiseert MAW een heel toepasselijk feestje in Off_Corso in Rotterdam: Summer Xtravaganza! Op zaterdag 20 juni zal er, uiteraard in een tropisch decor, een overheerlijke line-up klaarstaan die de Maasstad van begin tot eind zal rocken. Ben je klaar voor het begin van de zomer?

Headliner op Summer Xtravaganza is niemand minder dan één van Nederlands populairste dj’s: Lucien Foort. Deze rasechte Rotterdammer is een levende legende uit de Nederlandse housescene. Met zijn sublieme draaikunsten en zijn al even sublieme producties (die mening internationale hit hebben opgeleverd) promoot hij al meer dan 18 jaar de Nederlandse sound tot ver over de landsgrenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer.

Naast Lucien Foort staan er nog veel meer toppers op het programma. Zo kan je he-le-maal los gaan op Baggi Begovic, Groovenatics en Rishi Romero. Vaste MAW mc Miss Bunty doet de vocalen.

In de sfeervolle lounge is het Viccc, de onbetwiste eclectic koning van Rotterdam, die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van niemand minder dan Shagspeare. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics en r&b, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop voor slechts € 12,00 te krijgen via www.voorverkoop.net en bij Sister Moon in Rotterdam.

De gehele zomer lang kan je elke derde zaterdag van de maand los gaan op Summer Xtravaganza in Off_Corso. In een tropisch decor zal organisatie MAW de allerbeste dj’s programmeren die voor een heet en wild feest zullen zorgen. De al eerder genoemde Lucien Foort is elke maand aanwezig en zal gezelschap krijgen van dj’s zoals Marc Benjamin, Groovenatics, Skitzofrenix en Franky Rizardo.

Summer Xtravaganza zal, zoals gezegd, plaatsvinden in Off_Corso. Off_Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off_Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Voor meer info kan je terecht op www.mawparty.nl

3 opmerkingen

En natuurlijk zoals op elke Summer Xtravaganza: een overheerlijke old skool Raket voor de 1e 100 honderd betalenden! ;-)

http://www.ice-f.nl/images/urun/Raket_p_jpg.jpg
www.mokdesignz.nl Topontwerper!