Partyflock
 
­ Nederland
Element Audiosculpture is niet algemeen zichtbaar!

Treats Open Air 2009
Het gratis dance festival van Groningen

gepubliceerd door , op
Treats Open Air 2009
12 juni 2009
Vorig jaar was Treats Open Air, in de provincie Groningen, de verrassing van het festivalseizoen. Met een erg goede sfeer en hoge opkomst kan een vervolg editie van dit gratis festival natuurlijk niet uitblijven. 15 augustus 2009, op het terrein van de De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer, gaat dit traktatiespektakel dan ook voor de tweede keer plaatsvinden.

Het is alweer het zevende jaar dat op deze unieke locatie een festival plaatsvindt. De Rietzoom wordt door haar bezoekers inmiddels geroemd om zijn sfeervolle ligging en ongedwongen karakter. Treats Open Air trakteert de bezoeker ook dit jaar weer op een mooie line-up verdeeld over drie area’s met veel licht, geluid en kleurrijke decoraties. Het festival is net als vorig jaar weer geheel gratis!



Organisatie Up-projects, de drijvende kracht achter het legendarische Trinity In Technoland, heeft ook dit jaar weer een aantal nationale en internationale specialisten weten te strikken.

Area 1 wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot de technostage. Een van de smaakmakers op dit buitenpodium is Invite. Met zijn unieke collectie en strakke mixtechniek laat hij deze dag zien waarom hij op dit moment behoort tot de top van de Nederlandse technoscene. Ook Dave Miller is deze dag uitgenodigd. De Detroit specialist bij uitstek heeft samen met Damian Keane al heel wat lekker rollende techno knallers uitgebracht op het geroemde technolabel Audiosculpture. Als kers op de taart komt Rick Angel om het toetje te serveren als hoofdgerecht. Deze resident van het roemruchte Eindhovense Zodiak Commune kan als geen ander techno combineren met acid. Bijgestaan door de Noordelijke vedetten Ven, The Futurist, Lady Jack-a-Line en Riso wordt het aangenaam vertoeven op deze buitenstage.

Area 2 staat in het teken van Psychedelic Trance. Deze stroming is erg groot in de rest van de wereld en wordt ook steeds populairder in ons eigen land. Treats Open Air is één van de weinige festivals die deze dancestroming een volwaardige plek in de programmering geeft. In deze overdekte ruimte staan Polaris, [artiest=51458]{Artiest met ID 51458 bestaat niet!}, [artiest=51459]{Artiest met ID 51459 bestaat niet!} en Tmix aan deck. Dit zijn vier topacts uit Frankrijk die hun kunsten live vertonen en je laten voelen waarom ze na optredens in onder andere Brazilie, Australie en Japan nu in Nederland staan. De Nederlandse Psy Trance wordt vertegenwoordigd door Rob & Ohmega

Area 3 is net als vorig jaar weer het domein voor de nieuwe futuristische klanken. Met rollende minimal, techhouse en new skool techno gaat het dak in deze knusse zaal er weer vanaf. Één van de headliners in deze zaal is Jay Samuel, deze Rotterdamse dj staat garant voor een lekker eigenwijze set met veel techhouse en techno. Verder in deze zaal alleen maar topspecialisten in dit genre met onder andere: Andreas Bergmann, Motio, Danny Seidel, Booy en de Technootjes residents Davlov en Orchid.

Up-projects heeft daarnaast nog een traktatie voor jullie in petto. Maar hierover binnenkort meer.....

Voor meer informatie over Treats Open Air ga je naar www.treatsopenair.com of www.myspace.com/treatsopenair
The best things in life are for free, welcome at Treats Open Air

12 opmerkingen

Jammer genoeg tegelijk met decibel..
Anders waarschijnlijk wel langsgegaan..
Leuke tijden ook :O!
Weer van de partij vorig jaar was supervet
Organisatie met hart en ziel voor de muziek.
Met die insteek kan het eigenlijk al niet meer stuk.
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Cool feessie, leuke line-up! Met Jack-a-line kan het niet stuk :)
En Futurist natuurlijk..... Die 2 zijn de Pet Duo van het Noorden :D
Lekker lang weekend vrij genomen, gaan we zelf effe lekker feesten
Artiest {SHOWLIST artist 64323, 57273, 64322, 71819}
Dit gaat vet worden
Uitspraak van Duustere DNS op maandag 15 juni 2009 om 10:32:
Die 2 zijn de Pet Duo van het Noorden

hahaha idd....maar dan zonder schranz en tattoo,s:D
Leuk!!!! weer erg veel zin in!! :cheer:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Gaat weer fucking gezellig worden! :D Zin in!!! En natuurlijk staat het mooie weer al een tijd op de orderlijst van moedertje natuur :)
Uiteraar Best Raar aanwezig