Partyflock

Dancetour Roosendaal 2009

 

Dancetour Roosendaal 2009

gepubliceerd door , op
Op zondag 14 juni 2009 organiseert Stichting Dancetour de eerste editie van Dancetour Roosendaal. Jong en oud kan deze dag van 13.00 uur tot 22.00 uur genieten van bekende Nederlandse DJ’s. Deze dag vormt het Vrouwenhofpark in Roosendaal het decor voor Dancetour. Stichting Dancetour is er in geslaagd om DJ’s als Marco V, Jean, Samsobeats, Dazzle en Rafaël Frost achter de draaitafels te zetten. Tevens mag de winnaar van de DJ Contest, gehouden op 29 mei in Grandcafe Chagall, een half uur draaien tijdens Dancetour Roosendaal.

Dancetour
Dancetour is een serie gratis toegankelijke openlucht dance evenementen, georganiseerd in zeventien steden in Nederland. De unieke combinatie van gratis toegang, een centraal plein en de absolute top aan DJ’s staat garant voor duizenden bezoekers. Door middel van diverse participatieprojecten met jongeren en deze actief bij het evenement te betrekken, creëert Dancetour een zo breed mogelijk draagvlak. Om deze projecten te realiseren werkt Dancetour samen met regionale MBO- en HBO opleidingen, gemeenten, poppodia, Jeugdzorg en andere sociale instellingen. De DJ contest en de Mixperience in Roosendaal zijn twee van deze participatieprojecten.

Line–up Dancetour Roosendaal
Dancetour Roosendaal wordt om één uur geopend door Rafaël Frost. Deze DJ heeft in 2008 de Danctour CD samengesteld en gemixt. Om twee uur is het de beurt aan de finalist van de DJ Contest. De winaar wordt 29 mei in Grandcafe Chagall bekend gemaakt. Om half drie is de draaitafel voor DJ Dazzle. Deze DJ trok vorig jaar op Dancetour Breda, Tilburg en Goes al veel fans. De laatste twee jaar stond Dazzle onder andere op Dancevalley, FFWD in Rotterdam, Extrema Outdoor en Trance Energy. Tegen vier uur brengen Samson & Salto (Samsobeats) feat. Nikolai Dmitrov & Lady Bee hun back to back set ten gehore. Samsobeats is in 2007 ontstaan uit een aantal succesvolle samenwerkingen tussen Sidney Samson en Gregor Salto. Hierdoor besloten zij hun eigen label Samsobeats op te richten. Normaliter kun je Samsobeats alleen zien op hun eigen labelnights, maar voor Dancetour 2009 maken ze een uitzondering met een drie uur durende set waarbij je eerst kunt genieten van Nikolai Dmitrov en daarna nog twee uur van Samson vs. Salto! Vanaf zeven uur brengt Marco V zijn set ten gehore. Deze internationale topper is intussen vaste DJ bij Dancetour. Met zijn V- sound gaat hij het publiek helemaal los krijgen. Jean zorgt vanaf half negen tot tien uur voor een knallend einde van Dancetour Roosendaal.

Dancetour Ambassadeurs
Jongeren uit Roosendaal en omgeving kunnen in de voorbereiding ook actief meewerken aan Dancetour. Zij kunnen Dancetour ambassadeur worden en helpen het evenement te promoten onder de bevolking van regio Roosendaal. Als dank hiervoor maken zij kans op een Dancetour Goodie bag en een VIP-treatment. Om Dancetour ambassadeur te worden kunnen jongeren zich aanmelden via www.dancetour.nl.

Dancetour DJ Contest Roosendaal
Stichting Dancetour organiseert dit jaar samen met Grandcafé Chagall in Roosendaal een DJ Contest. Beginnende DJ's uit Roosendaal en omgeving en niet ouder dan 30 jaar kunnen zich hier voor opgeven. Op vrijdag 29 mei strijden vier finalisten in Grandcafé Chagall om een plek in de line-up van Dancetour Roosendaal op zondag 14 juni 2009. Inschrijven voor deze DJ Contest kan tot 18 mei 2009.

OneMen can make a difference
Dit jaar steunt Dancetour de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. OneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie staat op www.onemen.org.

Programma Dancetour Roosendaal
Hosted by MC Villain
13:00-14:00 Rafaël Frost
14:00-14:30 DJ Contest winnaar
14:30-16:00 Dazzle
16:00-19:00 Samson & Salto (Samsobeats)
feat. Nikolaï Dimitrov & Lady Bee
19:00-20:30 Marco V
20:30- 22:00 Jean

11 opmerkingen

:cheer:

Teenslippers aan, roséetje in de hand en dansje doen :lief:

Ik ben er klaar voor :yes: :woep: SMILEYSTART#­55SMILEYSEPOmRvZXRpZXdvZXA6SMILEYEND
ik kom ook effe met mijn zoontje kijken.­
Iemand daar in Rsd heeft de Mexicaanse Griep..­ No way dat ik daar heen ga
Uitspraak van Conclousion(L) op zaterdag 13 juni 2009 om 13:45:
Iemand daar in Rsd heeft de Mexicaanse Griep..­ No way dat ik daar heen ga

oeeee PANIEK! :lol:
Uitspraak van Bartjan\\\ op zaterdag 13 juni 2009 om 14:33:
PANIEK!

Ja, ik voel me ook wat grieperig, zomaar opeens.. :o
Uitspraak van Cindy© op zaterdag 13 juni 2009 om 12:05:
Teenslippers aan, roséetje in de hand en dansje doen

haha..of blote voetjes in het gras.....;)
Uitspraak van Conclousion(L) op zaterdag 13 juni 2009 om 13:45:
Iemand daar in Rsd heeft de Mexicaanse Griep..­ No way dat ik daar heen ga

herstel...blote voetjes en een mondkapje!!!!!
als het morgen een beetje druk is zal ik eens rond gaan roepen dat ik de mexicaanse griep heb....­misschien heb ik dan iets meer plek om te staan...­hahhhahhahhahaahahhahahahhaha
laatste aanpassing
kdenk dat je plek genoeg hebt!!!!
Uitspraak van Cindy© op zaterdag 13 juni 2009 om 12:05:
Teenslippers aan, roséetje in de hand en dansje doen

zou ik ook doen met dit weer! ;)
Uitspraak van Hansieonline op zaterdag 13 juni 2009 om 23:00:
als het morgen een beetje druk is zal ik eens rond gaan roepen dat ik de mexicaanse griep heb....­misschien heb ik dan iets meer plek om te staan...­hahhhahhahhahaahahhahahahhaha

HAHAHAHA:roflol: