Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to the future invites Harry Klein

gepubliceerd door , op
In de acht weken die we nog hebben te gaan voor het derde Welcome to the Future-festival (1 augustus, het Het Twiske), organiseert WTTF nog twee feesten in Studio 80, waarvan de eerste komende zaterdag, 13 juni, meteen een heel speciale is. Na de fabuleuze Moon Harbour-editie met onder andereMartinez en Luna City Express, komt ook ditmaal een Duitse partner naar Amsterdam. Harry Klein (München) is niet alleen een van de beste clubs van Zuid-Duitsland, maar ook een vermaard bookingsagency, waar Studio 80 regelmatig artiesten van betrekt. Ditmaal zijn dat drie Frans-Zwitserse dj’s en live-acts, Ripperton, Chaton en Dachshund, met als special guest Harry Klein-resident Benna Schneider.

Ripperton kennen we natuurlijk als een uitmuntend producer, maar bovendien als labelbaas van Perspectiv, dat in de herfst van 2008 voor de eerste keer werd uitgenodigd in Studio 80. Het resultaat was een van de beste Welcome to the Future-edities van vorig jaar. De sympathieke Ripperton gaf toen een weergaloze set weg, waarin hij alles uit de kast haalde en luid en duidelijk liet horen waarom hij zo’n bijzondere dj is. Zijn verfijnde, groovy house kwam in Studio 80 helemaal uit de verf en leverde hem dan ook vele nieuwe fans op.

Minstens zo bijzonder waren de bijdragen van de spetterende live-act van de avond, Dachshund en van Chaton, die nog niet eerder in ons land te horen was, maar met zijn meeeslepende, zwoele deep house een van de ontdekkingen van het jaar bleek.
Welcome to the Future is er trots op dit drietal opnieuw te kunnen uitnodigen in Studio 80. Ditmaal op de special rond Harry Klein - niet alleen de Münchense tegenhanger van Studio 80, maar ook de club die deze dj’s beschouwen als hun Duitse thuisbasis.

Benna Schneider van Harry Klein maakt zijn debuut in Nederland, maar volgens degenen die het kunnen weten (zoals dj Agnes, die ons tipte) zal hij zich helemaal thuisvoelen in de tweede zaal van Studio 80. Benna wordt hier bijgestaan door de twee Nederlandse vertegenwoordigers op deze avond, unders en Mirella Kroes, die voor de allereerste keer als dj-team te horen zullen zijn. Dat wordt ongetwijfeld ook heel bijzonder, want beiden zijn momenteel in topvorm, zoals ze ieder recent al bewezen in Studio 80.

8 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
jezus, wat vet..

En die 2 als dj-duo samen, wat romantisch!
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Dit wordt een mooie diepe avond van het hoogste niveau!
Artiest unders
Uitspraak van ALmightyRixxi op dinsdag 9 juni 2009 om 12:52:
En die 2 als dj-duo samen, wat romantisch!

Ja zeker wel :) .. We gaan zeker wat bijzonders neer zetten om aan het Harry Klein Niveau te tippen!
laatste aanpassing
Welcome to the future? ... ... What happened??
Uitspraak van ALmightyRixxi op dinsdag 9 juni 2009 om 12:52:
En die 2 als dj-duo samen, wat romantisch!

Haha, ja zeker.. mooi samen muziek ten gehore te brengen waar je allebei van houdt :)

Heb er heel erg veel zin in!