Partyflock
 
­ Nederland

Slick Outdoor 2009

gepubliceerd door , op
12 uur non-stop partypleasure op het strand voor maar 12 euro!!

Zaterdag 1 augustus wordt het strand van Zeewolde wederom omgetoverd tot een waar dance paradijs. Bubblegum Productions keert namelijk voor de vierde keer terug met Slick Outdoor op dit prachtige stukje Nederland. Meer dan 2.000 bezoekers gaan genieten van de heerlijkste house muziek gedraaid door 14 artiesten met daarbij special effects, show & entertainment en een soundsystem waar je u tegen zegt! Twaalf uur non stop party pleasure met het zand tussen je tenen zijn DE ingrediёnten voor het meest relaxte dance festival van het land... Slick Outdoor!

De programmering is ook dit jaar weer om van te smullen! Bubblegum Productions kan dan ook met trots de ijzersterke programmering bekendmaken. Beleef 12 uur non-stop partypleasure met de volgende artiesten; Benny Rodrigues, Bart Skils, Sidney Samson, Lucien Foort, Jean, Hardwell, Miss Monica, Rob Boskamp, Bjorn Know-How, Josh Pitch, Nicky Romero, Cosmic, Beatmaster en MC DiVine.

Van Partypeople tot Artpeople
Rob van den Broek, kunstenaar van Stichting Quinta Essentia Muziektheaterproducties zal in samenwerking met de jongeren van Basisz tijdens Slick Outdoor het strand voorzien van een gigantisch kunstobject. Dit kunstproject met als thema ‘jongeren geven gezicht aan Slick Outdoor’ is gecreëerd door één van de deelnemers van Basisz. Tijdens de expositie Beeldvorming in de Verbeelding in Zeewolde zijn prachtige hoofden getekend. Het plan is om met steiger materiaal een zuil te bouwen en de hoofden met graffiti te laten spuiten. Het idee erachter is om partypeople ook in aanraking te laten komen met art.

De Early Bird actie is ten einde gelopen en op enkele kaarten na allen uitverkocht. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar voor maar 12 euro excl fee via alle Movie Max en Videoland stores, via de Slick Outdoor en Easyticket website en daarnaast ook verkrijgbaar in de regio op een beperkt aantal voorverkoopadressen. Indien het festival niet op voorhand is uitverkocht, zijn er kaartjes aan de deur verkrijgbaar voor maar 15 euro. Alle voorgaande edities van Slick Outdoor waren compleet uitverkocht, dus koop snel je kaarten om teleurstelling te voor komen. Op de website www.slick-outdoor.nl staat meer informatie en het laatste nieuws!

Laat het meest intieme en relaxte dance festival van Nederland op deze onvergetelijke locatie niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht van 13:00 uur tot 01:00 uur een dag vol show en entertainment met de lekkerste house sounds van dit moment. Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent; zaterdag 1 augustus, Slick Outdoor…. Bring on the heat!

3 opmerkingen

Dat zijn nog eens prijzen :)
Artiest PRAIA
Erg leuk festival!