Partyflock

Sneakerz op het Strand

 

Sneakerz op het Strand

gepubliceerd door , op
Zondag 7 juni is er voor de tweede keer dit zomerseizoen een 'Sneakerz op het Strand' feest bij BLM9 in Bloemendaal aan Zee. Met in de (overdekte) buiten area nationale dj zwaargewichten en binnen de aanstormende talenten van Sneakerz MUZIK op het programma, belooft het ouderwets los te gaan bij de beachclub.

Vanaf 16.00 uur is het in de buitenlucht of bij minder zonnig weer in de chique custom made tent genieten van niemand minder dan Sidney Samson, Lucien Foort, DJ Madskillz, Shagspeare, Skitzofrenix en Franky Rizardo. De househelden worden zondag op passende wijze aangekondigd en aangevuurd door Mo MC. Wederom een sterke line-up in deze main area, voor het maandelijks terugkerende 'Sneakerz op het Strand' bij BLM9.

De nieuwe Sneakerz cd laat nog even op zich wachten en is, in tegenstelling tot eerdere berichten, aanstaande zondag nog niet beschikbaar. Wel draaien twee van de Sneakerz toppers back2back een dj set op het strand: Skitzofrenix en Franky Rizardo nemen samen plaats in de dj booth! Zij zijn voor het aankomende negende album in de Sneakerz reeks gevraagd het mixwerk voor hun rekening te nemen. Ter promotie van deze cd verzorgen Skitzofrenix en Franky Rizardo de komende periode exclusieve B2B sets in clubs door het land. Te beginnen bij BLM9 deze zondag: een voorproefje van het nieuwe Sneakerz geluid!

Om 18.00 uur kunnen de sneakers worden aangetrokken, want dan nemen binnen in de beachclub de heetste dj's/producers van het moment van het platenlabel Sneakerz MUZIK plaats achter de decks. Voor deze editie zijn dat: Eric Fender, Robbie Taylor, Phonic Funk, Veron, Barth Hendrix, Kenquo en MC Awi. Tot ver na zonsondergang klinken 7 juni de housebeats over het strand van Bloemendaal.

Meer Sneakerz zondagen bij BLM9 om alvast in de agenda te zetten: 28 juni, 12 juli, 23 augustus en 6 september. De uitsmijter vindt plaats op het strand van Aquabest (omgeving Eindhoven), met het Sneakerz Festival op zaterdag 19 september. Voor meer partydata en kaartverkoop zie: www.sneakerz.nl.

6 opmerkingen

Kan gezellig zijn natuurlijk.....­
strand is goed in venlo was het niet gd
Vorig jaar 1x geweest;­ niet mijn ding.­ Teveel opgefokte bimbo's en rotzooischoppende mocro's.­