Partyflock
 
­ Nederland

Heimwee naar de 90’s? Herleef de jaren negentig op vrijdag 12 juni 2009

gepubliceerd door , op
Heimwee naar de 90’s? Herleef de jaren negentig op vrijdag 12 juni 2009
5 juni 2009
Volgende week vrijdag is het dan eindelijk zover, dan staat de eerste editie van 90's Forever voor de deur. In een mega feesttent op de parkeerplaats van Landgoed Overste Hof in Landgraag zullen vele topartiesten waaronder Giel Beelen en de Vengaboys Optreden.

Dat het concept 90’s inmiddels een groot succes is, blijkt uit de vele uitverkochte evenementen. En dan te bedenken dat 90's Forever pas écht een top programma biedt. En voor het eerst zo groots in onze regio. Het volledige programma bestaat uit: 2 Brothers on the 4th Floor, Anita Doth met haar 2 Unlimited Hits, Giel Beelen ft. The Styles DJ’s en natuurlijk de Vengaboys. Dit top programma staat garant voor alle grote hits uit de jaren 90!

Van de Wonderbra tot de Aussie, van Baywatch tot Melrose Place, van de Flippo tot Gabbers, van Titanic tot X-Files, van Linda, Roos & Jessica tot Big Brother en van Montignac tot skaten, van Telekids tot de Soundmixshow, van Viktor & Rolf tot Tamagotchi en van 2 Unlimited tot Vengaboys. Dat waren de 90's! De negentiger jaren gaan tevens de geschiedenis in als die van de telecommunicatie, Internet, mobiele telefoons en buzzers. Het nieuws werd destijds gedomineerd door de sigaren van Clinton en Lewinsky, de hereniging van Oost- en West-Duitsland, de afschaffing van de apartheid in Zuid-Afrika en de vrijlating van Nelson Mandela.

Muzikaal gezien waren de 90's fameus!
De negentiger jaren zorgden voor veel nieuwe muzieksoorten en grote hits. Dat we deze liedjes nu nog steeds kennen, komt door de kracht die erin verwerkt is. De dancemuziek werd populair en de gabbermuziek werd een hype. De happy hardcore kwam steeds vaker in de hitlijsten terecht. En natuurlijk kennen we allemaal de hits van 2 Brothers on the 4th Floor, Vengaboys en 2 Unlimited. Ze scoorden allemaal een of meerdere nummer 1 Hits in de jaren 90. En ze zijn van de partij op 12 juni 2009.

Zorg dan ook dat je de eerste editie van 90's Forever meemaakt en scoor snel je tickets online via Timoco of via de andere voorverkoopadressen. Kijk voor meer informatie en tickets op www.90sforever.nl

7 opmerkingen

 
ben er bij...
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Vette shit! Alleen jammer dat die klootviool van een Giel dr bij staat :frusty:
Past er totaal niet tussen,beter doen ze Charly en Theo als afsluiter ( niet de hardcore maar de dancehits ) :)

Verder vet concept (Y)
hehe, heb toevallig net de flyer meegenomen, lag bij de kapper;P
 
leuk! :)

helaas aan de andere kant van NL. :P
Anita zal Ray wel meenemen gok ik ;)
 
Uitspraak van kbm_ op maandag 8 juni 2009 om 00:42:
Anita zal Ray wel meenemen gok ik

k hoop het...