Partyflock
 
­ Nederland

Vier gratis feesten in the Matrixx

gepubliceerd door , op
Met een daverende editie van Emporium heeft The Matrixx afgelopen zaterdag het festival seizoen geopend. Een ideale periode voor The Matrixx om de club eens grondig te gaan verbouwen en te restylen. Hierdoor zal The Matrixx van 5 juli tot 25 september gesloten zijn. Voordat de deuren dichtgaan, organiseert The Matrixx vier gratis closingparties!

Al 7 jaar lang behoort The Matrixx tot de meest vooraanstaande clubs van Nederland. Om dit te blijven en de tijd weer vooruit te zijn, wordt The Matrixx deze zomer flink onder handen genomen. Om nog even terug te kijken op die fantastische 7 jaar pakt The Matrixx nog één keer uit met 4 dikke feesten waar iedereen GRATIS naar binnen kan.

Aanstaande Zaterdag 6 juni staat er allereerst een dikke XXlerator op het programma, met oa Zany, Alpha² en Outblast. Deze avond pakt The Matrixx nog een keer groots uit met laser- en lichtshows waar je de zonnebril bij nodig zult hebben.

Zaterdag 13 juni is iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom voor een overheerlijke editie van House Rebels, met oa Skitzofrenix, Jip Deluxe, Tony Cha Cha en Franky Rizardo.

De overheerlijke trance klappers krijg je zaterdag 20 juni tijdens Tranceclassixx luid en duidelijk om je oren. Deze avond staan Rank 1, Jochen Miller, Marcel Woods en Marc Simz achter de decks…..een garantie dus om jouw favoriete trancetrack voorbij te horen komen!

En zaterdag 4 juli is het slotakkoord met een overheerlijke laatste editie van Exxellent. Laat je nog één keer verrassen en meevoeren op de lekkere beats van Don Diablo, Sunnery James en Ryan Marciano, Afrojack en natuurlijk Sidney Samson!

Kortom vier dikke avonden volledig in Matrixx-stijl: show, entertainment, de dikste muziek en natuurlijk enthousiast partypubliek.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over de programmering tijdens de Vierdaagse 18 t/m 24 juli en de laatste ontwikkelingen rondom de verbouwing.

In het weekend van zaterdag 26 september is the Grand Opening van de compleet vernieuwde The Matrixx! Ze houden je hierover op de hoogte.

11 opmerkingen

 
lekker boeiend die 15 pleuri :)
nog een keer groots uit met laser- en lichtshows waar je de zonnebril bij nodig zult hebben
meestal nodig in de XX :xtc:
XXleraatorrr aanwezig!!!

:woop:
Had liever nog een Brainshock gezien als HC-liefhebber
knalluh vanaaf!
Yoehoe vanavond eens kijken en dan morgen nog ff afteren :bounce:
 
Uitspraak van gekkegabber op vrijdag 5 juni 2009 om 16:02:
nog een keer groots uit met laser- en lichtshows waar je de zonnebril bij nodig zult hebben
meestal nodig in de XX

:yes:
Xxlerator vanavond!! :bounce: Wel netjes van de Matrixx, voodat ze gaan verbouwen 4 feesten geven met gratis entree!
Artiest {SHOWLIST artist 43151, 52597}
Gewoon lekker naar de Redbull stage komen allemaal!