Partyflock
 

Flex Bar met dikke disco en electro de zomer in

gepubliceerd door , op
Flexbar staat deze zomer in het teken van de beste electro en disco en alles wat daarbij komt kijken.. Een groot aantal vette dj’s en acts uit binnen- en buitenland hopt langs het Cultuurpark Westergasfabriek om twee van de populairste undergroundstromingen van dit moment op zijn best te laten horen. Onderstaand een greep uit de hoge hoed:

Zaterdag 6 juni haalt Boemklatsch de Belgische jonge honden van Sound Of Stereo naar Amsterdam. Deze protegés van Dr. Lektroluv zijn momenteel vrij hard op weg naar wereldfaam en behoren vast in de platentas van Mstrkrft, The The Bloody Beetroots, Crookers, Congorock, om er maar wat te noemen. De jongens van Boemklatsch zetten ondertussen Nederland op zijn kop met hun dikke mix van electro en fidget!

Vrijdag 12 juni Discoscene met Parijze held Pilooski! Een van de meest toonaangevende producers die het begrip "ouwe obscure pareltjes in epische nieuwe jasjes steken" tot een kunst heeft verheven. In 2008 was zijn edit van 'Beggin' (Frankie Valli) een van de grote dansvloerkrakers!

Zaterdag 13 juni nodigt TAFKAF het Londense icoon Solo uit de onlangs ontsproten Midgetscene uit. Voor zij die grinnikend aan tuinkabouters denken bij het horen van ‘midget’ een kleine introductie: midget is het gemuteerde kleine broertje van de fidget house, ontsproten aan de wederzijdse verleiding van neue groovende house en ouderwetse beuk-rave. Party Congas, tribale schermutselingen en sci-fi gastoeters tieren welig op midget tracks; ergens tussen de Martin Brothers, Sidney Samson en Fake Blood dus...

Zaterdag 20 juni staat in het teken van het inmiddels wereldberoemde Boys Noize Records. Dit Duitse label (uiteraard in handen van electro-icoon Boys Noize) heeft de afgelopen jaren een stempel gedrukt op de wereldwijde electrosound. Gasten bij Undercover zijn Les Petits Pilous en Strip Steve. Les Petits Pilous (o.a. bekend van Rauw) staan bekend om hun zeer energieke live show. Strip Steve is ook en van de talenten uit de Boys Noize stal en gooit hoge ogen met zijn typische energieke crossover tussen electro, disco en french house.

Vrijdag 26 juni bezoek van de Amerikanen Guns 'n Bombs. Deze twee mannen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een grof aan tal dikke electrokrakers op het Franse Kitsuné label. Schurende krakende ravegeluiden met de typische Kitsuné indie/electro/disco sound verzorgen afwisselend het schudden der billen en omhoog gaande handjes.

Om de maand in stijl te besluiten is er op zaterdag 27 juni Amstereo. Residents Beesmunt Soundsystem, The Walk & Rogerseventytwo en Jack de La nodigen ditmaal de Amerikaanse booty/ghettoheld dj [artist=51961]{Artiest met ID 51961 bestaat niet!} uit. Geen zoetgevooiste zwijmelrijmpjes en politiek verantwoorde dansvloerpropaganda, maar gewoon ouderwets Ass & Titties en gaan met den banaan!

5 opmerkingen

Mooie namen, Strip Steve, Les Petits Pilous, Guns 'n bombs, Sound of stereo..

Echt heel lekker bezig!
Les Petits Pilous leuk hoooooor !!xX
You guys have to access in best commend for use easily there are the provide you basic knowledge here http://deletebinghistory.com and have the full way for working to clear all creche history easily on your browser.