Er is een probleem opgetreden op de data-servers, onder andere fotosets van onze fotografen doen het momenteel niet.
Er wordt hard aan gewerkt!
Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada goes Amsterdam

gepubliceerd door , op
Mascarada goes Amsterdam
5 juni 2009
Het populairste gemaskerde concept van Nederland gaat na Rotterdam, Utrecht, 's-Gravenzande en Rockanje ook Amsterdam veroveren! De meest indrukwekkende en bijzondere locatie Escape Club wordt een uitmuntend decor voor Mascarada op vrijdag 5 juni! Met een internationaal tintje brengt Mascarada met veel plezier de beste artiesten naar Amsterdam, namelijk Abigail Bailey wordt rechtstreekts vanuit de UK overgevlogen naar Amsterdam! Deze Engelse blondine gaat een nog nooit in Nederland vertoonde exclusieve DJ & MC set neerzetten! Verder kun je genieten van de beste kwaliteits house muziek van de echte Nederlandse kenners Benny Rodrigues, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits!

Escape Club is een van de grootste en dikste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 beheert Escape Club een leidende rol in de Nederlandse club scene. Licht, geluid, visuals en decoratie is in Escape Club altijd tot in de uiterste puntjes verzorgd! Iedere week weer worden er in de deze fantastische club duizenden mensen ontvangen! Naast de fantastische lichtshows en superdik geluidssysteem in deze club, staat er het grootste indoor LED scherm van heel Nederland! Zeer indrukwekkend!

Zoals eerder gezegd wordt de wonderschone blonde stoere Engelse dame Abigail Bailey overgevlogen naar Escape Club vanuit London! Wie heeft er deze zomer op Ibiza niet gedanst op haar klapper van het jaar Runaway samen met Tom Novy? Wie stond er tijdens het Amsterdam Dance Event niet te springen toen ze samen met Erick Morillo & ROOG de Powerzone op zijn kop zette met een live act? En wie heeft er niet genoten van haar prachtige stem tijdens de Birthdaybash van Erick Morillo in The Sand? Dan heb je wat gemist! Maar geen nood, vrijdag 5 juni komt Abigail Bailey met een unieke DJ & MC set naar Escape Club! De trouwe zangeres tourt nu door heel de wereld en is on fire! Met producties op labels als Defected en Hed Kandi en haar hit "I Just Can't Get Enough" van Herd & Fitz en "Changes" met Chris Lake heeft Mascarada een echte topper naar Amsterdam gehaald!

Benny Rodrigues maakt graag tijd vrij in zijn drukke agenda voor Mascarada! Zijn uitpuilende agenda vol met gigs in het buiteland zoals in Miami en Ibiza, vol met tours door de beste clubs van Nederland met volle zalen, alle strand en badplaatsen en natuurlijk het festivalseizoen is Benny Rodrigues meer dan on fire! Zijn platenkoffer is gevuld met de meest bijzondere combinatie van techno, techhouse en house en ook met platen van vroeger weet Benny Rodrigues wel raadt! Die goeie ouwe tijd van Nighttown en de eerste Now&Wow is natuurlijk nog niemand vergeten! Met een twist en touch van vroeger en nu gaat maestro Benny Rodrigues met volle overtuiging en tweehonderd procent Escape Club uit zijn voegen laten knallen! Jasper Clash heeft veel gevoel voor de internationale markt als het om muziek gaat! Zijn sound gaat van Ibiza naar Parijs en weet met zijn passie en energie voor muziek altijd het publiek op de dansvloer aan de juiste snaar te raken!

Zijn eerste release Shadow Dancer is een feit en wordt opgepikt door grote namen in de scene zoals Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic en Marc Benjamin! Met Jasper Clash in het huis brengt hij weer even net die extra internationale sound in de Escape Club terug! Vast waarde en resident van het populairste gemakserde concept Mascarada is natuurlijk Marc MacRowland! Zijn pompende platen gaan van links naar rechts en zeker met het dikke geluid in de Escape Club komt dit goed tot zijn recht! Zijn remix voor Gregor Salto - Mas Que Nada gaat hoog in de charts op alle download sites zoals oa Beatport en daarmee heeft Marc bewezen klaar te zijn voor de echte top! MC Haits zal de hele nacht aanwezig zijn om alle gemaskerde bezoekers te voorzien van zijn geweldige lyrics!

Om het gemaskerde concept een echt Mascarada tintje te geven, ontvangen de bezoekers een gratis masker bij de entree! Mascarada gaat dus ook Amsterdam veroveren met haar kwaliteit! Zorg dat je erbij bent!

1 opmerking

Jammer dat ik het moet missen! Ik hoop dat het weer in Amsterdam komt. Ik heb ook een heel mooie masker. Veel plezier gewenst!