Partyflock
 
­ Nederland

Samsobeats de afterparty van Arnhem

gepubliceerd door , op
Samsobeats de afterparty van Arnhem
5 juni 2009
Op zaterdag 6 juni is het dan weer zover. Samsobeats onder aanvoering van de Arnhemse DJ Held Sidney Samson is weer terug. Zoals bekend heb je op zaterdag 6 juni overdag het Free Your Mind Festival in Arnhem en waar kan je dan beter afteren dan in Manhattan de nachttempel van Nederland. De intieme zaal en de gemoedelijke sfeer van Manhattan zorgen ervoor dat je gegarandeerd een leuke avond zult hebben.

Toch nog even een korte introductie van Samsobeats voor degene die er in januari niet bij waren. Samsobeats is het label van “Riverside” Sidney Samson en van zijn maatje Gregor Salto. Natuurlijk behoeven Sidney en Gregor geen verdere introductie want op elk groot festival zal je een van de twee wel tegenkomen. Geen avond met alleen de hitjes die je overal kan horen maar een avond vol nieuwe Samsobeats releases aangevuld met de beste floorfillers van nu.

En last but not least Sidney Samson en Gregor Salto draaien een 2 uur durende b2b set wat zij exclusief op de Samsobeats avonden doen. Samsobeats zijn niet alleen Sidney Samson en Gregor Salto maar ook andere gerespecteerde artiesten als: Afrojack, Quintino, Tony Cha Cha, Leroy Styles en vele andere. Zeker na de grote wereldwijde hit “Riverside” behoort Samsobeats nu tot een van de toonaangevende platenlabels.

Nadat tijdens de vorige editie Nikolaï Dimitrov, Sidney Samson en Gregor Salto hadden bijgestaan is het dit keer de beurt aan Samsobeats artiest Lucky Charmes. Lucky is een groot talent en heeft al zelfs zijn eigen cd “Get Lucky” uitgebracht. Daarnaast zullen de Samsobeats Residents R-Two en Mike Joshua de avond muzikaal compleet maken en zal MC Lady Bee voor de nodige vocals zorgen.

Hou dus een plekje vrij in je agenda want Samsobeats zal Arnhem op zijn grondvesten laten trillen en je een onvergetelijke avond bezorgen in de hotspot van Arnhem. Zorg ervoor dat je op tijd je tickets in de pocket hebt want de vorige editie van Samsobeats was stijf uitverkocht! Omdat het zoals al eerder gezegd een afterparty is zullen we de deuren al om 23:00 uur opengooien.

Tickets:
10 euro. Kaarten te koop via www.samsobeats.com en alle Freerecordshops.

1 opmerking