Partyflock
 
­ Nederland

Traffic Chaos in Club Stalker

gepubliceerd door , op
Dat er weer nieuwe initiatieven worden geboren in Haarlem is een heugelijk feit. Vrijdag 6 juni komen de boys van Soundbalance, samen met hun partner in crime Auke Makelaar weer met een kakelverse Traffic Chaos editie om de hoek kijken. Alweer de derde editie van dit jaar en het belooft weer een mooie te worden. Voor de mensen die dit concept nog niet kennen, luister en huiver. De wereld loopt over van gestreste mensen. Op een normale vraag zoals,”hey, hoe is het”? krijg je tegenwoordig negen van de 10 keer “druk” te horen. Met dit concept zal Traffic Chaos iedere editie een thema uit de hedendaagse samenleving pakken en daar is flink de draak mee steken.

Deze editie zal in het teken staan van Chaos in Traffic.

Wie heeft er tegenwoordig geen last van? Toeterend over de A9, sjezen voor het leven, anders ben je te laat voor het avondeten. Of op de fiets hopend dat je de controle dit keer weer omzeild. Kom naar Stalker, neem je fietslampje mee en laat deze de hele avond aan je riem of schoen knipperen en je ontvangt gratis entree. Fietslampje mee, betekent dus gratis entree! Stalker zelf zal het toneel zijn van een chaotische verkeerssituatie dus verwacht verkeersborden, rotondes en in de rond vliegende auto onderdelen.

In de benedenzaal zullen Soundbalance, Auke Makelaar en een speciale gast-dj de avond van een flinke dosis techno, techhouse stevige en gezellige grooves voorzien. Leuk om nog even te melden is dat Soundbalance en Auke Makelaar na het Haarlemse bevrijdingspop keihard op een illegale party aan de Bakenessergracht hebben staan rocken. Verder hoeven we hen niet meer van top tot teen onder de loep te nemen, maar hun speciale gast-dj van deze avond wel.

Niemand minder dan de uiterst charmante dj Lin komt de boys en hun crowd de hoofden op hol brengen. Muzikaal gezien is Lin zeker geen groentje meer. In 2005 bracht ze de track ‘Everyday of My Life’ uit onder het Australische label Bamboo met support van Roger Sanchez. In 2006 begon Lin te produceren samen met Devoice wat resulteerde in haar tweede release ‘Sous Marine’. In september 2008 werd deze track opgepakt door het Acid Jazz Magazine en zij namen het op in een compilatie cd samen met artiesten als Booka Shade. Sinds 2007 heeft Lin haar eigen feest ‘Body Condition’ in de Amsterdamse club NL. Eens in de maand nodigt Lin hier haar bevriende nationale en internationale dj’s/producers uit om een avond flink te rocken.

In de bovenzaal van Stalker de vrolijke hiphop sounds van mister Ghostman & Friends. Verwacht naast een hiphop sound ook herkenbare pop, funk, breaks and more..