Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Strak @ CLub Le Paris
Sindney Samson, D-Rashid en Rotjoch

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag Strak @ CLub Le Paris
27 mei 2009
Op zaterdag 30 mei 2009 zet Strak een showcase neer van topartiesten in Club Le Paris. Strak zet de trend voor iedereen die van feesten in stijl houd! Ze rocken op deze warme zomeravond de hipste house beats met niemand minder dan Sidney Samson, D-Rashid en Rotjoch van BNN in de hoofdrol! Iedereen gaat Strak, uitdagend en sexy dansen op de lekkerste zomerse House Beats!

Club Le Paris opent op zaterdag 30 mei zijn deuren om precies 23:00uur en gaat Strak van start met: Sidney Samson, D-Rashid, Graphix & Rotjoch (BNN), Outsiders, Dominic Candela, Afro Bros, MC O & MC DJO. Dit is niet alles, Le Paris moet tot in het kleinste detail Strak eruitzien en geregeld zijn! Hiervoor hebben ze O-models ingeschakeld om de bezoekers van Le Paris op een stijlvolle manier te verwelkomen! Het publiek word continue geentertaind door camera en fotografie! Jan Te Bont, Ron Stoutert & Emelton zijn aanwezig om de stylish partysfeer vast leggen!

Dit is een party op klasseniveau die je zeker niet mag missen! Strak is bedoeld voor de echte fashion en music freak! Skinny jeans en sexy hakken zijn het kenmerk, dus dames wees voorbereid op de camera-crew, de dresscode is Strak!