Partyflock
 
­ Nederland

Obsession Outdoor Festival verhuist last-minute naar nieuwe locatie

gepubliceerd door , op
Het klinkt als een nachtmerrie voor elke organisatie maar Rewind Events is er niet geheel ontevreden mee. Het mag dan veel werk met zich meebrengen maar het eindresultaat is mooier, spectaculairder en praktischer. De goede samenwerking met de gemeente Stede-Broec en recreatie waterschappen was van groot belang om deze last-minute verhuizing te kunnen laten slagen, waar Rewind Events hen dan ook bijzonder dankbaar voor is.

Vorige week werd geconstateerd dat het speciaal voor Obsession outdoor festival nieuw ingezaaide grasveld nog niet klaar is voor gebruik als festivalterrein. Het terrein is nog niet ‘groen’ genoeg, waarschijnlijk de oorzaak van het wisselvallige weer van afgelopen tijd.
Doordat er nog te weinig gras groeit is de kans op ernstige beschadiging van het terrein te groot. Rewind Events heeft daarom met spoed een nieuwe locatie moeten zoeken. Het nieuwe terrein is gevonden aan de overkant van het huidige festivalterrein. Het toeval wil dat Rewind Events dit terrein al op het oog had voor een uitbreiding in 2010. Het is een prachtig stuk terrein midden in de bossen en aan de rand van recreatieterrein “Het Streekbos” in Bovenkarspel. De afstand vanaf het huidige terrein tot aan het nieuwe terrein is slechts 300 meter.

Het nieuwe terrein kent enkele fantastische voordelen. Zo is dit terrein iets langer en smaller waardoor de tenten iets verder uit elkaar kunnen worden gezet en er dus een idealere verdeling van barren en tenten kan worden gemaakt. Daarnaast ligt het terrein tussen de bossen waardoor het festivalgevoel alleen maar versterkt wordt.

Obsession outdoor festival vindt plaats op zaterdag 6 juni van 13:00 tot 24:00 uur in Bovenkarspel. De waanzinnige line-up met totaal 30 artiesten verdeeld over 3 podia is te vinden op de website van het festival en hier op Partyflock.

De kaartverkoop kent een ongekend record. Inmiddels zijn er al ruim drie keer zoveel kaarten verkocht ten opzichte van vorig jaar. De kaarten kosten 24 euro en zijn verkrijgbaar via www.obsession-outdoor.nl en bij de vele voorverkoop adressen (zie website). Aan de dagkassa kosten de kaarten 30 euro.

18 opmerkingen

Twisted :respect: top dj. Jammer dat ik niet kan :-(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Ooow beter mensen! Goede redding; we gaan er evengoed een mooi feest van maken :jaja:

:respect:
 
ben helaas op vakantie dan :[ maja ook nie verkeerd :P

(y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Aanwezig om The Vinyl Pimp te supporteren! :bier:
 
Jippie, hebben we ook geen last meer van de bomen:P
Dat nieuwe terrein waar ze hier over schrijven is echt heel vet!
Rij er elke dag met mn auto langs :-P

Gruwelijk zin in!
 
wat een geluk bij een ongeluk ;)
Ja, begin er ook zin in te krijgen!!! nog maar 12 nachtjes;)
Beter jongens!!! De locatie is nu te vergelijken met die van Rock-it! Super :D
Ben benieuwd naar deze nieuwe locatie! B)

Heb er zin in! :honger:
 
Uitspraak van Robijntje! op dinsdag 26 mei 2009 om 13:36:
Ben benieuwd naar deze nieuwe locatie

:jaja:
Verdorie, dat wordt dus ff opnieuw de drank ingraven op een andere plek! :S
Artiest Lanoz
gaat echt wel 1 van de beste festivals van dit jaar worden :yes: