Partyflock
 
­ Nederland

Het is een heel ander feestje....

gepubliceerd door , op
Veel mensen denken dat aanstaande 30 mei een Crazylandeditie in de Hemkade komt. Dat is absoluut niet het geval. Crazyland is een heel ander feest dan Booming Sexy Pinkster Vibe. Crazyland heeft altijd een thema waar iedereen zich aan houdt, Booming Sexy Pinkster Vibe niet. Daar mag je zelf beslissen wat je aandoet zonder dat je aan een thema gebonden bent.... Als het maar geen spijkerbroek is. Crazyland is twee keer per jaar en heeft hostingspartners als Bi Meiden.nl, House of God en The Others. Booming Sexy Pinkster Vibe is maar eenmaal per jaar en heeft hele andere hosting partners o.a. als Pocoloco (minimal en techno). Op de Booming Sexy Pinkster Vibe wordt ook veel meer trance gedraaid dan op Crazyland. Crazyland is bijna altijd uitverkocht en Booming Sexy Pinkster Vibe heb je veel minder drukte dan op Crazyland. Booming Sexy Pinkster Vibe is veel toegankelijker dan Crazyland maar is minstens net zo leuk. De organisatie wil jullie duidelijk maken dat er wel verschil is tussen deze twee feesten. Booming Sexy Pinkster Vibe is een zeer speciaal feest dat vier jaar geleden begonnen is in de HappydayZZ. In al die jaren een druk bezocht feest!. Mede te danken aan het feit dat mensen heel graag uitgaan met Pinksteren. Het is een mooie datum om lekker los te gaan en daarna extra veel dagen uit te rusten. Een leuke bijkomstigheid is dat het vakantiegeld bij een ieder getort wordt rond deze tijd en je daardoor extra in de gelegenheid bent om er een leuk weekend van te maken! Met al deze pluspunten op je lijstje kun je maar beter een kaartje kopen voor de dertigste. Het wordt weer een superfeest voor iedereen. De sfeer zal weer maximaal zijn evenals de djs die de sterren van de hemel komen draaien.
Omdat we ons midden in de recessie bevinden heeft Crazyland als organisatie weer ontzettend leuke aanbiedingen in petto. Als eerste de gewone kaarten die €22,75 kosten. En heb je zin om twee dagen te feesten dan betaal je maar €7,25 euro meer! Voor 30 euro krijg je dus toegang voor twee feesten. Heb je zin om lekker in de watten gelegd te worden als vip? Heerlijke oesters, fruit, snoep, massage, cd en dvd's ? Met een vip kaart krijg je dat!
Zo zie je maar: ook voor de Booming Sexy Pinkster Vibe kun je voor €33,75 een vip kaart kopen en al dit extra 's krijgen! Je betaalt iets meer maar dan heb je ook wat! Wil je een vip kaart kopen en meteen een kaart voor de volgende dag in Las Vegas te Woerden? Dan betaal je voor een combiticket maar 40 euro! Twee feesten van kwaliteit en waarvan eentje ook vip! Een gewone kaart kost €22,75 en een gewone combikaart met de zondag erbij kost 30 euro! Al deze aanbiedingen staan op

Ticketonline en Easyticket.

Omdat de tijden zwaar zijn heeft men voor jullie een leuke actie in petto! Een actie die de vorige keer goed ontvangen is door de winnaar van de limo actie: Steffie . Zij won deze limorit en mocht samen met 4 vriendinnen naar het feest waar ze voor gewonnen hadden. Heeft nou per ongeluk een van die mensen al een kaartje? Geen probleem, de Crazyland organisatie betaalt het kaartje terug wat al gekocht was. Verwend word je zeker met deze limoactie! Je krijgt behalve de limorit ook nog eens vip kaarten voor jou en je vrienden. Wat moet je ervoor doen? Haast niets! Dat is het mooie! Je hoeft alleen maar lid te zijn van Partyflock en het feest Booming Sexy Pinkster Vibe in je agenda te zetten.

Klik hier meteen om het feest erin te zetten en je doet al meteen mee! Simpel toch ? Zo ook deed Steffie dat en won zomaar die limoactie. Niet geschoten is altijd mis. De Crazyland organisatie heeft vaak leuke acties en het enige wat je hoeft te doen is de feesten erin zetten. Meer niet.

Zorg dat je mee doet met deze actie! Veel plezier! De limoactie wordt mede mogelijk gemaakt door www.josetrouwservice.nl

Booming Sexy Pinkster vibe wordt zeker speciaal. Deze editie namelijk ga je ook even terug in de tijd met de speciale Classic edition. Ouwe topplaten van vroeger die ervoor zorgen dat de sfeer nog gezelliger wordt. Ouwe knallers als Simulated of Technocat zullen zeker voorbij komen dit feest. Als sfeer impressie en aankondiging voor Booming Sexy Pinkster Vibe hebben voor jullie nog digitaal de nieuwe panorama die nu in de winkel ligt.

Klik op de krant om het te downloaden en te lezen:

25 opmerkingen

Superactie!!!!!!
 
Daar mag je zelf beslissen wat je aandoet zonder dat je aan een thema gebonden bent.... Als het maar geen spijkerbroek is.

En dan een afbeelding van 6 mannen in spijkerbroek bovenaan :9

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 mei 2009 om 09:28:
En dan een afbeelding van 6 mannen in spijkerbroek bovenaan

Die kleden zich om in de limo.... :P
OT: inderdaad leuke aktie!
laatste aanpassing
Die danseressen in dat filmpje van Jean @ pinkersvibe :lol:
Een heel ander feestje.... maar minstens net zo leuk!!! :bounce:
 
jaaa dit is zeker een super feest!!!!!!!!!!!!! yes!!!
hahahaa! leuk plaatje!! wordt de bom!!!
 
Vet feest :bounce: ben bij allemaal nog aanwezig geweest in de Hd vroeger en ja het was atlijd zeker anders dan Crazyland maar zeker zo leuk!!
Wat een superverslag in de Panorama, echt keileuk (k)
 
wij zijn vrij dus komen wij gezellig ff langs we hebben er zin in :bounce:
laatste aanpassing
 
Eindelijk eens een keer n plaatje erbij van mannen ipv vrouwen :D
 
:woop: word top!!
krijg je die mannen erbij? haha
 
yeaahhh
 
wordt weer gezellig!!!!
 
ben t wachten zat!!! pffff
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 mei 2009 om 23:47:
ben t wachten zat!!! pffff

ja ik ook heb er zin in.....

ff een vraag ik weet bij grazyland mogen er geen mannen alleen naar binnen,maar kan niks vinden of dat ook bij dit feest het geval is?kan iemand mij dit vertellen alvast bedankt!!!!
:bounce:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 mei 2009 om 22:14:
word top!!

Echt wel!!! Wordt een heerlijk feestje!! :banana:
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
dit wordt weer lekker
 
Zoveel zin in.. :woep: dit gaat weer mega gezellig weekend worden ;p
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Word weer smullen !!!
Uitspraak van toros op vrijdag 22 mei 2009 om 09:13:
Superactie!!!!!!

Helemaal mee eens