Partyflock
 
­ Nederland

Groningen Friesland Jean Tony Cha Cha Fuck the Beat Mission North

gepubliceerd door , op
Groningen Friesland Jean Tony Cha Cha Fuck the Beat Mission North
25 april 2009
FeestFuck the beat · Mission North
Datumvrijdag 22 mei 2009
WinactieFuck the beat actiegesloten
LocatiePuur
FeestFuck the beat · Mission North
Datumvrijdag 22 mei 2009
WinactieFuck the beat actiegesloten
LocatieTwo Brothers
Op 22 mei met het zand nog tussen de tenen en de zon nog in het hoofd verhuist het hele Fuck the Beatscircus naar Club Puur in Joure en discotheek Two Brothers in Harkstede om ook de noorderlingen kennis te laten maken met deze nieuwe housesensatie.

De Fuck the Beatkaravaan zal op weg naar het noorden diverse plaatsen aandoen om daar DJ Jean en Tony Cha Cha naast Outsiders, Marvelous K en Emilio Gomar in de Fuck the Beatbus te laten plaatsnemen. Ook de schaars geklede dames hebben een plek in deze bus kunnen bemachtigen. Of zij net zo minimaal gekleed de bus zullen verlaten is afhankelijk van het noordelijk klimaat. Ongekend dat ook Friesland en Groningen aan deze losbollige en schaamteloze partysensatie kunnen deelnemen zonder de lange reis naar het Westen te hoeven ondernemen!

We Are Events ziet het als haar missie om ook het noorden te veroveren en heeft deze missie ( Mission North) zelfs de hoogste prioriteit gegeven. Uiteraard zal in een later stadium de rest van Nederland en de wereld een Fuck the Beatveeg meekrijgen.

Kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en alle Free Recordshopvestigingen in Nederland. Vanwege de grote toeloop lijkt het onmogelijk om aan de deur nog kaarten te bemachtigen. Mocht er echter nog plaats zijn dan kosten deze € 15,00.
Wees er op tijd bij, the space is limited!

Fuck the Beat Mission North: be there!