Partyflock
 
­

Hed Kandi Nu Disco Release Party’s

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi Nu Disco Release Party’s
FeestHed Kandi · Nu Disco Release Party
Datumwoensdag 20 mei 2009
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
FeestHed Kandi · Nu disco release party
Datumzondag 31 mei 2009
LocatiePaard Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Haal je hotpants uit de mottenballen, je plateauzolen van zolder en modelleer je buckethead, want Hed Kandi transfomeert de aardbol in mei tot een enorme discobal met haar Nu Disco Release party’s in o.a St Tropez, Moskou en Las Vegas, maar ook in Hotel Arena Amsterdam op woensdag 20 mei (dag voor hemelvaart met ROOG!) en in ’t Paard Den Haag op zondag 31 mei (eerste pinksterdag).

Hed Kandi Amsterdam
Hed Kandi presenteert vol trots op 20 mei in Hotel Arena een nieuwe titel in haar compilatieseries: Nu disco, en luidt een tijdperk in met een geheel nieuwe sound: discotronic. Deze compilatieserie pakt op waar Disco Heaven is gebleven. Met de tracks van: Aeroplane, Shazam, Fred Falke en Chromeo zal je je wanen in studio 54 anno 2009 met een vleugje jaren 70 kitsch. This is Disco's revenge and revolution! In de Nu Disco room staat een Hed Kandi heavyweight die na 8 jaar nog steeds bij ieder optreden: ‘this is Fu*king awesome!’ roept John Jones mixte het geprezen "Hed Kandi World Series Album Ibiza" en schitterde in steden als New York, Sydney, en Miami. Hij wordt muzikaal bijgestaan door soulcat Wez Clarke, die al meerdere Disco Heaven edities sierde met zijn mindblowing remixes.

Doorgewinterde houseliefhebbers knipperen zeker meerdere malen met hun ogen bij de onthulling van de line-up in de Twisted Disco room: Mister Hardsoul himself ROOG! The King Of Housemusic kent iedereen natuurlijk allemaal van zijn typerende soulful vocale housesets, zijn clubsensatie Housequake en het immens populaire producersduo Hardsoul. De enige echte officiële Nederlandse Hed Kandi resident Steven Quarré behoeft eigenlijk geen introductie meer. Deze zomer kun je hem tegenkomen op het partyeiland Ibiza waar Hed Kandi een nieuwe residency heeft in superclub Eden. Daarnaast gunt deze funketeer Nederland elke vrijdagavond een kijkje in zijn platenkoffer met een exclusieve mix op de op www.tmfradio.nl uitgezonden Hed Kandi Radio show. Op deze avond is voor even niet Donna Summer voor ons ‘queen of disco’, maar draagt het gouden keeltje van Lex Empress deze titel. Ook de zwoele klanken en energieke aanwezigheid van Saxy Mr S. zullen alle glitterbollen doen verbleken.

Hed Kandi Den Haag
Ook het Haagsche poppodium wordt 31 mei omgedoopt tot een heus ‘Boogie Wonderland’ met bovengenoemde Hed Kandi residents John Jones en Steven Quarré. Easy Ryan neemt het opwarmen van de zaal voor zijn rekening, iets wat inmiddels tot zijn specialiteit behoort nadat hij dit afgelopen jaar deed voor groten der aarde als Seamus Haji, Dennis Ferrer en Tom Novy. In de tot Twisted Disco omgedoopte side room zwaaien een aantal Haagsche Helden de scepter. Uiteraard mag de op zijn zachtst gezegd ‘rebelse’ dj, die met zijn naam ongetwijfeld een streepje voor heeft bij beide geslachten, Billy the Klit niet ontbreken. Hij kende een charismatisch debuut als DJ op de legendarische Loveboat 2.0 en draait inmiddels op toonaangevende events als: Dance Valley en Mysteryland. Hij wordt bijgestaan door partner in crime Dani L. Mebius die respect kreeg van Roger Sanchez himself door zijn remix van “Feel the Music” van “Licious K” te presenteren in de befaamde radioshow ‘Release Yourself’. Dat ze in Rusland Wodka brouwen is een feit, maar de Russische percussionist Andrei Russo bewijst dat er ook nog eens geweldige artiesten vandaan komen. MC Choral tourde recentelijk door Zweden tourde met Hed Kandi. Deze ‘femme fatale’ wordt bijgestaan door de zwoele klanken van Ace on sax.

Drummer Jamie Westland bekende onlangs dat het lezen van de Donald Duck een grote hobby van hem is, maar gelukkig pakte hij ook het draaien op met ongeëvenaard fanatisme en kan Den Haag deze avond van zijn muzikale capriolen genieten. Zoals een van s ‘werelds bekendste Disco tracks al verkondigde: “heaven must be missing an angel”! Op de Hed Kandi avonden in het Paard en Hotel Arena zijn het er meerdere want ook de Heavenly Kandi girls zijn weer van de partij en zullen voor deze speciale gelegenheid hun stiletto’s inruilen voor rolschaatsen. Daarnaast wordt er weer een speciaal decor overgevlogen uit de UK. Fashions come and fashions go but disco never died!

Kaarten voor beide edities zijn te koop via www.hedkandi.nl