Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers! 16 mei op het strand in Scheveningen
Laatste info

gepubliceerd door , op
F*ckers! 16 mei op het strand in Scheveningen
8 mei 2009
FeestF*ckers! · Beach Madness
Datumzaterdag 16 mei 2009
WinactieF*ckers! actiegesloten
LocatieBarefoot
Om maar even in het Haagse te blijven: mensen opgelet! Nog even afwachtuh mâh dan is ut èndelèk zoveâhr! F*CKeâhrS! komt nâh duh Haag en jè kan dâh bè zèn! De laatste puntjes worden op de i gezet! De dj's ontvangen hun laatste informatie met betrekking tot hun voorbereidingen, het geluid en licht wordt afgesteld, de hekken zijn besteld en ook de kaartverkoop gaat harder dan ooit tevoren!

Alle informatie op een rij!

Zaal 1
22:00-00:00 Benny Rodrigues
00:00-01:00 Veron
01:00-02:00 Marc Benjamin
02:00-03:00 Sidney Samson
03:00-04:00 Bingo Players
23:30-04:00 MC Roga

Zaal 2
22:00-23:30 Baggi Begovic
23:30-01:00 Skitzofrenix
01:00-02:00 R3HAB
02:00-03:00 Chris Rox
03:00-04:00 Afrojack
00:00-04:00 Zawdi MC MC

Roken
Ondanks het feit dat je bij het strand al snel denkt aan 'outdoor' gelden ook voor het roken in Barefoot Beachclub de per 1 juli 2008 ingestelde regels met betrekking tot het nieuwe rookbeleid. Uiteraard zal de roker niet vergeten worden en is er ruim voldoende gelegenheid om op je gemak een sigaretje op te steken.

Zwarthandelaren
Alles is opnieuw in het werk gesteld om zwarthandelaren geen kans te geven... Ondanks de voorzorgsmaatregelen die zijn genomen willen we ook de bezoekers vragen om alert te zijn. Koop alleen kaarten bij de bekende voorverkoopadressen. De Free Record Shops, Primera of via Ticketonline.nl of F-ckers.nl. Tickets worden gescanned op echtheid. Valse kaarten worden zonder terug gaaf van geld geweigerd.

PIN Automaat
Barefoot Beachclub heeft geen mogelijkheden tot het pinnen van je deurticket, huur van je locker en consumptie munten. Neem daarom dus voldoende cash mee naar het strand. Het is tijdens het evenement niet toegestaan om ergens te gaan pinnen.

Vervoer
Mocht je met de auto naar Barefoot Beachclub willen reizen, geen probleem! Barefoot Beachclub beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid direct naast de deur. Laat geen waardevolle spullen in je auto liggen!
Ook met het openbaar vervoer kun je gemakkelijk naar F*ckers! komen. Vanaf Centraal Station pak je tramlijn 9 richting het Noorderstrand. Voor een reisadvies op maat bel je met 0900-9292 (70cpm) of via 9292ov.nl
Kom vroeg om de drukte voor te zijn!

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
Bij de heetste nacht events op Barefoot Beachclub staan er lockers paraat om jouw jas en/of tas veilig in op te bergen. Een locker is geschikt voor 2-3 jassen. De borg bedraagt 5 euro en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.

Tickets
Omdat de capaciteit na overleg met politie en gemeente is teruggebracht, raden we iedereen aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van je tickets. Tickets a €15,00 zijn, mits niet uitverkocht, verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Primera Shops en online via www.Ticketonline.nl en www.f-ckers.nl. De voorgaande edities van F*ckers waren uitverkocht.
De verwachting is dat dat F*ckers! in de voorverkoop uitverkoopt! LET OP: Er zullen altijd tickets aan de deur worden verkocht, maar kom vroeg want ook deze gaan zoals altijd erg hard!

Meer informatie over deze strandeditie, surf gauw naar www.f-ckers.nl.

1 opmerking

Da's weer een line-up van formaat!