Partyflock
 
­ Nederland

Your Music Festival

gepubliceerd door , op
N*E*R*D komt voor een exclusief concert naar Nederland. Op vrijdag 3 juli 2009 zijn Pharrell Williams en consorten te zien en te horen op het Your Music Festival dat in het kader van het Europese Jongerenjaar Your World in Rotterdam wordt georganiseerd.

Your Music Festival is een jongerenevenement dat wordt opgezet door jongeren. Het festival is een outdoor event met 3 verschillende podia, dat plek biedt aan 15.000 bezoekers. Naast een podium met internationale headliners en een Nope is Dope stage, zal er één van deze podia volledig ter beschikking staan aan jong talent op het gebied van de podiumkunsten, het YOUR Talent Stage.

Live Stage: Naast N*E*R*D kan er bij de Live Stage genoten worden van de zomertunes van Michael Franti & Spearhead en Ozomatli. Michael Franti & Spearhead combineren rock, hiphop, reggae en funk tot uiterst swingende songs. Met de ‘Obama Song’ brachten zij een internationale hulde aan Barack Obama. De negen muziekanten van Ozomatli brengen met een mix van dansbare latin, hiphop, rock en wereldmuziek hun visie op mensenrechten en pacifisme.

Nope is Dope Stage: De tweede stage wordt gehost door het immens populaire house concept Nopeisdope dat in een paar jaar tijd uitgegroeid is tot een van de grootste van zijn soort. Zowel in binnen en buitenland heeft het een trouwe aanhang partygangers die er keer op keer een geweldig feest van maken. Nopeisdope staat bekend om zijn dikke line up’s, vette shows en uiteraard om de dopeste house beats! Op het Your Music Festival zal dit niet anders zijn!

Op de Nope is dope stage zal house in de breedste zin van het woord gedraaid worden. Van deep house naar latin house en van commerciële house naar techhouse. Echt alles zal de revue passeren. Eerste genodigde is niemand minder dan Jaimie Fanatic. Wanneer deze fidget koning de booth betreed is het altijd feest. Met zijn keiharde platen en uitstekende gevoel voor timing laat hij menig partyganger versteld doen staan. Dan Miss Sugaware. Gewapend met een zak vol sexyness, vrouwelijkheid, de mooiste outfits en de beste platen zal ze het aanwezige publiek te lijf gaan en ze laten horen wat echte house is! Derde artiest op de stage is Real El Canario. Dit mix fenomeen is werkelijk op alle markten thuis en weet als geen ander hoe je een zaal los moet krijgen. Dan de unieke combinatie KGB (Kenneth G B2B Bassjackers). Deze twee mannen voelen elkaar uitstekend aan en weten met hun verassende platenkeus zo’n energie naar het aanwezige publiek over te brengen dat het spreekwoordelijke dak er helemaal af gaat! Laatste twee genodigden zijn de Rotterdammers Jeremaine S en Benny Rodrigues. Beide mannen spelen een thuiswedstrijd en zullen hier hun voordeel mee doen. De vocalen op de Nope is Dope stage zullen verzorgd worden door MC Mr. VI en MC Bizzey.

Inschrijven voor het YOUR Talent Stage kan je hier. www.yourmusicfestival.nl

2 opmerkingen

Jaaaaaaaaaaaaaaa, kaartje is allangggg binnen B)
Kort geleden nog N*E*R*D gezien in WATT, oh oh oh, wat was dat vette shit :bounce:

In de middag ff lekker houssen en laatste uurtje rocken bij N*E*R*D, zin innnnnnnn :banana: