Partyflock
 
­

Slaves for Passion verplaatst naar nieuwe locatie

gepubliceerd door , op
Slaves for Passion, ‘het fetishfeest van de Randstad’, welke al vele malen gehouden werd in Den Haag moet uitwijken naar een andere locatie. Door omstandigheden is het niet meer mogelijk dit feest te houden in de De Catacomben in Den Haag. Naarstig is gezocht naar een dichtbijzijnde locatie welke dezelfde sfeer en ambiance kan uitstralen wat Slaves for Passion zo uniek maakt.

Gelukkig heeft Gabrielle het voor elkaar gekregen: deze editie in een voor Slaves geheel vernieuwende locatie te weten Club Players. Deze locatie leent zich bij uitstek voor een mooi fetishfeest. Deze ultraluxe locatie is voorzien van het allerbeste geluidssyteem, gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur en zal geheel Slaves for Passionstyle gedecoreerd worden om dezelfde intieme sfeer te creeren welke jullie gewend zijn. Er is een uitstekende garderobe met kleedruimte (geen lockers / parking is 50 meter van locatie)

Uiteraard heeft deze avond de crême de la crême qua muziek:

DJ Albert
DJ Arshad
DJ Ed Mission
DJ Ko-c

Voor een Vip tafel: 070-3654163

Bestel online je tickets
En zet hem in je agenda

4 opmerkingen

Yeah ..­ mooie locatie.­ Ben benieuwd!
Maken er een feest van!
Het dak gaat er helemaal af !!!!
Wat een mooie locatie zeg .....­
Y&­J xxxx
Groetjes van Ibiza
 
Uitspraak van Kinky On The Beach op maandag 4 mei 2009 om 21:40:
Groetjes van Ibiza

Jaaaaaaaaa, wrijf het maar weer in hoor, terwijl we hier in de regen zitten... Ik verwacht wèl dat jullie er de 23ste dan bij zijn! EN BRUIN! :lol: