Partyflock
 
­ Nederland

De zomer begint bij Escape in mei

gepubliceerd door , op
In mei leggen alle muzikale vogels een ei, en dat ei kunnen ze zeker kwijt in Escape! Verlaat dus snel je nest want er is deze maand weer veel te beleven in de bekendste club van ons land. Onder andere Roy Rox, die op dit moment een klapper van een hit heeft, komt langs. Maar ook Baggi Begovic en Jip Deluxe zijn van de partij.

En ook bij het naastgelegen café restaurant Kroon kom je aan je muzikale trekken. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 ondergaat Kroon namelijk een transformatie. Ter afsluiting van een smakelijk diner, maar tevens bij uitstek de perfecte warming-up voor een avond uit: Kroon @ Night! Al sinds 2001 zwaait dj Raymundo de scepter achter de draaitafels van Kroon en de Escape. Radikal Roy, Bobby Mash, Leo van der Weijden en Raymundo draaien hier de beste house en deephouse. In één van de vele grote fauteuils kan je relaxed genieten van de sfeer en het uitzicht op het Rembrandtplein. Onbewust zullen de beats je meeslepen naar de dansvloer. Ook staan er met grote regelmaat bekende gast dj’s op het programma en vinden er live acts plaats. De entree is gratis, en houd www.dekroon.nl in de gaten voor alle updates.

Ook biedt Escape je in deze zware tijden gratis clubben aan. Niet alleen kan je vanaf nu elke zondag bij Shape @ Escape gratis naar binnen bij vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart, ook in de Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didiér Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touche rocken wekelijks deze hotspot aan het Rembrandtplein. Om studenten nog eens extra te verwennen gaan op donderdag alle cocktails voor slechts 5,- euro over de bar! Via Escape Caffé loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 19.00 – 02.00 ben je van harte welkom voor lekkere muziek en koele drankjes.

De maand mei wordt meteen goed begonnen bij Framebusters. Want op zaterdag 2 mei staat dé dj die op dit moment samen met Daniel Bovie een kraker van een hit heeft met Stop Playing With My Mind achter de decks:

{argument 'id' ontbreekt}

Niemand minder dan Roy Rox neemt de Escape over! Mc yaNto komt de boel extra hypen, en Nizzle en Mr. Mike hosten de tweede zaal, de deLux op het balkon van Escape. Zaterdag 9 mei zetten Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax de toon en zorgen deze drie heren met hun love for housemusic voor opzwepende taferelen in Escape. Mc Pryme is er ook bij, en voor de muzikale afwisseling kan je GirlsLoveDJs icoon Rubywax checken in deLux: als het maar dansbaar is, dan draait ‘ie het!

Dance Valley, Free Your Mind festival, Addicted, de man met de meest originele dj naam heft een drukke zomer voor de boeg! Publiekslieveling Baggi Begovic komt zaterdag 16 mei samen met Raymundo de Escape mainroom op z’n kop zetten. Mc Dan Stezo vult hen aan en in de deLux zaak kan je genieten van de eclectische tunes van Joshua Walter. De week erop vindt de Chega Recordings special plaats bij Framebusters. Dit label is hard op weg om het beste soulfull houselabel van Nederland te worden! Met releases van oa Marcella, Lindo Martinez en Tom de Neef is dit ook niet zo vreemd. De oprichters, George Anthony & Chique Benitez, zullen samen met mc I/Fan laten horen voor welke sound dit top label staat! Check www.chega.nl. De deLux wordt deze avond door resident Danney Canova onder handen genomen. Zaterdag 30 mei is Jip Deluxe te gast. En met een volle agenda, uitzinnig publiek en dikke tunes kan dit niet misgaan! Mc I/Fan is er ook weer bij, en new kid on the block Lars Vegas rockt de deLux zaal.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, The Rembrandt House Mob, de Framebusters cd, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag Framebusters kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

1 opmerking

Ik snap niet dat zo'n tijd altijd zo'n bagger programmering heeft....zonde!