Partyflock
 
­ Nederland

Op Trndsttrs vind je de nieuwste shit

gepubliceerd door , op
Op Trndsttrs vind je de nieuwste shit
21 april 2009
Fashionista’s, hippe vogels en alle andere clubbers met een voorliefde voor de nieuwste trends opgelet! Trndsttrs is back en hoe! Zaterdag 2 mei is de Rotterdamse Off_Corso the place-to-be voor een nieuwe kersverse editie. Hier worden de nieuwste trends gekoppeld aan lekkere house en eclectic beats. Trndsttrs is een energiek, vernieuwend en weergaloos event. Dat hebben de eerste twee ,stijf uitverkochte, edities in Amsterdam Marcanti wel bewezen. Het waren niet alleen de dj’s die de show steelden, ook de danseressen waren lekker bezig. Het totaalplaatje klopte van alle kanten. Wat dat betreft is Trndsttrs niet alleen een dope clubnight, het vormt ook een rode loper voor aanstormende dj-, show- en modetalenten. Zij krijgen ruim baan om hun ding te doen, zodat ze de hele nacht in de spotlights staan. Trndsttrs volgt niet alleen de laatste mode, maar introduceert alle trends van de toekomst aan het uitgaanspubliek. De nieuwste mode items, gadgets en dj-stars staan in de schijnwerpers.

Zaterdag 2 mei duikt Trndsttrs in het hippe nachtleven van het stijlvolle Rotterdam. In Off_Corso om precies te zijn. Waar de eerste twee edities vooral fashion centraal heeft gestaan, gaat Trndsttrs deze nacht voor de heetste trend van deze zomer af op de neus. De hele nacht staat parfum centraal. Want de neus wil ook wat, zeker nu met de invoering van het rookverbod andere luchtjes moeten worden gecamoufleerd.Om deze laatste trend te introduceren heeft Trndsttrs een aroma-jocky geboekt. Deze artiest weet doormiddel van een uitgebreid parfum- en geurarsenaal een opzwepende, zwoele en dynamische vibe op de dansvloer te creëren waarbij iedereen lekker uit zijn dak gaat. Deze avond laat jij je ook door je neus leiden!

Maar wat is Trndsttrs zonder een dikke dj-line-up, waarbij de grote namen worden afgewisseld door de nieuwste talenten. Wie zeker niet mag ontbreken is Hardwell. Deze grote kleine man is met zijn eclectic en housy sounds één van de voorlopers in de ontwikkeling van de huidige geluid, zowel nationaal als internationaal. Een andere geweldenaar is Real El Canario. Deze man produceert moddervette eclectic beats waarbij stilstaan onmogelijk is. Ook de Nightriderz mogen niet ontbreken, want hun Rising Star blijft maar groeien en groeien. Hetzelfde geldt voor Alvaro. Productie held Nicky Romero heeft al veel van zich laten horen de afgelopen tijd. Naast zijn laatste hit Konichiwa Bitches, die vooral in Duitsland veel aandacht trekt, staat er nog een waslijst aan nieuwe producties klaar die hij in opdracht van grote namen als Tony Cha Cha, Sidney Samson en Jean heeft gemaakt.

Trndsttrs is dan ook trots dat hij speciaal naar Rotterdam komt om een deel van de avond voor zijn rekening te nemen. Langzamerhand zijn het niet alleen de kenners, maar ook het grote publiek die kennis met hem heeft gemaakt. Hij is niet voor niets verbonden aan Essential Artists, de dynamische bookingsagency die de nieuwste talenten in de spotlights zet. Andere dj-helden die een grote toekomst tegemoet zien en op Trndsttrs draaien zijn, Rowel Sinister, Rudichi, Mixmaster J, Barry Sanchez en JB. Deze strakke line-up wordt tenslotte aangevuld met MC Boogshe. Deze superstar MC spit als de beste en pept de Off_Corso van voor naar achteren op. Trndsttrs is terug en hoe. Met een weergaloze line-up, fantastische showcases en de trends die zo nieuw zijn dat ze nog niet eens bij iedereen bekend zijn, wordt deze clubnight een exclusieve happening. Laat jezelf verbazen en je zintuigen prikkelen.

1 opmerking

de trailer:
laatste aanpassing