Partyflock
 
­

Hed Kandi in Club Noa te Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Dat Leeuwarden deel uitmaakt van de Friesche Elfstedentocht is alom bekend, maar op 25 april is zij ook het middelpunt van een tour die tropische temperaturen aanwakkert. Het internationale club fenomeen Hed Kandi plaatst op 25 april namelijk niet alleen dranghekken voor de meest exclusieve clubs in Berlijn, Oslo, Sofia en Wenen, maar doet, in samenwerking met Heineken Refreshing sounds ook de mooiste club van het hoge noorden aan: Club Noa.

Hed Kandi brengt naar Friesland niet alleen de allesbeste funky house maar ook prachtige decoratie, live artiesten en uniek entertainment, resulterend in een saamhorige, uitgelaten Ibiza-achtige sfeer. Muzikaal verantwoordelijk voor de avond zijn Hed Kandi raspaarden Steven Quarré (NL)en Wez Clarke (UK). Steven Quarré is de enige officiële Nederlandse Hed Kandi resident en inmiddels een echte ‘house hold name’ in clubland. Deze ‘funky house liefhebber’ siert deze zomer regelmatig de line-up van de legendarische Hed Kandi avonden op Ibiza. Nog geen vakantie geboekt naar het witte partyeiland? Niet getreurd! Je kunt elke vrijdag tussen 19.00 en 21.00 met TMF HitRadio je eigen huiskamer omtoveren tot een Ibiza waardige Hed Kandi Lounge met een exclusieve mix van Steven Quarré.

Het engelse gezegde: “Come as a guest, leave as a friend” is op de Hed Kandi resident Wez Clarke uit de UK absoluut van toepassing. Door zijn wereldwijde ervaring weet deze publiekslieveling met zijn mix van opzwepende funky en soulful house als geen ander de internationale Hed Kandi Allure over te brengen en is hij dan ook een graag geziene gast op de Nederlandse dansvloeren. Hij nam plaats achter de ‘wheels of steel’ in Miami, Egypte, Monaco, Singapore en Brazilië en maakte recentelijk een remix gemaakt van de überfloorfiller: Fragma - Toca's miracle.

Ook Peter Kan maakt deel uit van het reizende circus. Deze hoogvlieger met een onuitwisbare passie voor muziek prijkte op menig Hed Kandi affiche en is met zijn maandelijkse avond in de internationaal befaamde Club Club NL en een optreden op Loveland festival een rising star in clubland.

Moet op de vooravond van deze Hed Kandi editie speciaal voor jou dat ene laatste jurkje van de paspop gehaald worden, matchen zelfs je sokken bij de kleur van je ogen en riskeer jij met je oh zo elegante 9 inch heels op de dansvloer een paar dagen spierpijn? Dan worden je bloed zweet en tranen beloond, want het funky horlogemerk ODM scout de 10 'best dressed' van de avond. Winnaars worden beloond met een Hed Kandi CD en classy ODM horloge! So be aware! Als stijlicoon Saxy Mr S. zou mogen deelnemen aan bovengenoemde scouting zou hij in ieder geval nooit meer ‘fashionably late’ zijn. Hij brengt de dansvloer op deze speciale Friese editie een vleugje ‘sax on the beach’ met zijn zwoele klanken. Hij wordt bijgestaan door de Shirley Bassey (on acid wel te verstaan) van de lage landen, van wie het optreden op de Hed Kandi edtie in Amsterdam van afgelopen week nog bij menig houseliefhebber in het geheugen gegrift staat. Miss Bunty is een begrip in de dance scene all around the world en schitterde dan ook al naast groten der aarde als; the Soulproviders, David Guetta en Deep Dish.

Dat Rusland erom bekend staat Wodka te kunnen brouwen en baboesjkas te kunnen maken als geen ander is natuurlijk geen nieuws, maar percussionist Andrei Russo zal deze feestelijke avond bewijzen dat het land ook nog eens geweldige artiesten voortbrengt. Word je tijdens de Elfstedentocht verrast met een warme kop soep, deze avond zorgen de Heavenly Hed Kandi girls met hun spetterende entertainment acts voor een warme douche. Ook het decor, speciaal overgevlogen uit de UK, zal bijdragen aan de betoverende Hed Kandi atmosfeer.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Check www.hedkandi.nl voor meer informatie.