Partyflock
 
­ Nederland

The Chaos Theory knalt (voor het laatst?) de lente in

gepubliceerd door , op
The Chaos Theory knalt (voor het laatst?) de lente in
20 april 2009
FeestThe Chaos Theory · Hollandse Helden
Datumvrijdag 24 april 2009
LocatiePoema RAW
Het was beuken, knallen, heien, snoeren, brullen, klappen, stampen en nog vele andere synoniemen die van toepassing zijn op de The Chaos Theory. Nederlands oudste hardtechnofeest zit inmiddels in zijn vijfde jaargang en in die jaren hebben zo’n beetje alle hardtechnohelden die er op deze aardbol toe doen in de DJ booth gestaan!

Op 30 mei wordt in de Factory 010 alweer de 20e editie gevierd met niemand minder dan good old Frank Kvitta en de eigen harde kern bestaande uit Spark Taberner, Mike Drama en Mo Franco. Voor het zover is wacht eerst komende vrijdag een nieuwe editie van Hollandse Helden. In de Utrechtse Poema RAW, toch inmiddels wel de thuisbasis van The Chaos Theory, gaat het nog 1 keer helemaal los!

Met optredens van Demented, Formula G, Giorgio SFX, Mike Drama, Mo Franco, Salva Trucha, Sorce en Spark Taberner staat hier onmiskenbaar de Nederlandse hardtechno top die zonder twijfel er weer flink op gaat! Van 23.00 tot 07.00 maar liefst 8 uur hardtechno geweld zoals vanouds!

Dat The Chaos Theory nu op vrijdag gehouden wordt is erg jammer maar iets waar niet zoveel aan gedaan kan worden omdat de locatie geen hardtechno meer wil op de zaterdag. En daar heeft The Chaos Theory begrip voor want er wordt zelf ook getwijfeld over de voortgang. De laatste edities met Kne Deep en PETDuo werden supergoed ontvangen (de waarderingen spreken voor zich) maar eindigden helaas wel in de rode cijfers.

Er hangt dus veel af van de komende twee feesten. Staat de vloer gewoon vol dan gaat The Chaos Theory vrolijk verder met organiseren. Zo niet dan gaat de stekker eruit en kunnen we met z’n allen toch terugkijken op een aantal zeer dikke feesten waar mooie herinneringen liggen. Het is dus aan het publiek om te laten zien dat men met The Chaos Theory verder wil!
Voor Hollandse Helden is er geen voorverkoop maar kunnen kaartjes aan de deur gekocht worden voor 10 euro. De editie met Frank Kvitta op 30 mei is inmiddels wel in de voorverkoop gegaan. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar voor 15 euro via Easyticket.

12 opmerkingen

niet aanwezig helaas, moet zaterdagochtend arbeiten!

succes, hopelijk een volle dansvloer (y)
helaas niet aanwezig :(
zou graag willen!!!!!

hoop dat t niet de laatste keer is!!
TCT moet blijven bestaan!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik hoop idd ook niet dat 't de laatste keer is, maar ik kan niet komen die editie.. :(
mag echt niet de laatste keer zijn

anders ga ik een inzamelings-actie voorbereiden !!!
Artiest {SHOWLIST artist 39342, 62074}
Spark, Sorce _O_

Misschien wel aanwezig :)
dat lijkt me wel gezellig :)