Partyflock
 
­

Groove to Chill pakt dit jaar uit op Koninginnedag

gepubliceerd door , op
Eindelijk is het zover, dit jaar krijgt ook Vlissingen op Koninginnedag een gepast feestje zoals we dat gewend zijn van de grotere steden in Nederland. De organisatie van Groove to Chill, bekend van de populaire feesten op locaties als het Arsenaal in Vlissingen en ’t Schuttershof in Middelburg, vindt dat er in Zeeland te weinig activiteiten voor jongeren georganiseerd worden op Koninginnedag.

Steden als Rotterdam en Amsterdam hebben, verspreid over de stad, verschillende podia waar iedereen de hele dag kan genieten van optredens en dj’s. In Zeeland houdt het op bij een vrijmarkt en wat oudhollandse spelletjes. Dit jaar komt daar gelukkig verandering in met een Groove to Chill podium op het Bellamypark in Vlissingen. Voor dit podium zal van 16:00 – 23:30 genoten worden van de fijnere elektronische muziekstijlen.

De Vlissingse dj Sarien zal aftrappen met een housy set. Tijdens het laatste Vlissingse Winterfestival heeft ze al laten zien dat ze het publiek flink kan laten springen. Daarna neemt het dj duo Hans & Frans het stokje van Sarien over. Dit illustere duo staat bekend om hun diepere, minimale sound, die ze dan ook zeker over het Bellamypark gaan laten klinken. Qbical is de man van de avond en ondergebracht bij het bekende Manual label van Paul Hazendonk. Zijn album "Life is just a bunch of pixels" is een regelrechte hit en zijn track "Dust in the Cartridge" belandde in de platentas van vele grote namen in technoland.

Hekkensluiter van de avond is Richard Dekker, één van de mannen van het vaste Groove to Chill dj duo DoubleRD. Hij zal met een pompende technoset Koninginnedag afsluiten. Het Groove to Chill podium zal geplaatst worden tegenover café de Concurrent op het Bellamypark in Vlissingen. Uiteraard is dit evenement volgens de Koninginnedag traditie gratis toegankelijk.

2 opmerkingen

Vet hoor :D
Chill hoor! Hopen op mooi weer, lekker bier drinken met relaxte muziek :)