Partyflock
 
­ Nederland

Re-action outdoor festival 2009

gepubliceerd door , op
Re-action outdoor festival 2009
15 april 2009
FeestRe-action · The pre-party
Datumvrijdag 17 april 2009
WinactieRe-action actiegesloten
LocatieRechter
Re-action Outdoor 2009. Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 23 mei wordt in Valkenswaard voor de tweede keer een breed georiënteerd dancefestival georganiseerd. Re-action Outdoor 2009 bestaat dit jaar niet uit 3,maar uit liefst 4 area’s: de open air Mainstage waar liefhebbers van Dirty House en Eclectic aan hun trekken komen, de Hardstyle tent waar de Hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de Hardcore tent voor het betere beukwerk. Dit jaar is het festival uitgebreid met een open air Techno area, een voor de hand liggende keuze met Techno-city Eindhoven net om de hoek!

Het festivalterrein zal voor dit evenement worden omgetoverd tot een compleet andere wereld, een wereld waar goede muziek en veel genot centraal staan. De hardstyle tent, hardcore tent en open air techno area zullen elk een eigen thema krijgen. Bij de main stage zullen die drie thema’s samensmelten om symbolisch de drie hardere area’s te verbinden met het zachtere hart van het festival waar de muziek lieflijker maar daarom niet minder aantrekkelijk zal zijn. Verwacht ook dit jaar weer de nodige acts en sexy danseressen. Wie weet zullen er voor de dames ook sexy dansers te bewonderen zijn. En om de inwendige mens te verwennen komen er diverse eetgelegenheden.

Re-action vindt plaats op het landgoed van de familie Jansen aan de Maastrichterweg 255 in Valkenswaard. Het evenement begint om 13.00 uur en stopt om 23.30 uur. Het terrein is makkelijk bereikbaar per fiets en auto. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, staan er pendelbussen op de markt van Valkenswaard. Check ook de website: www.re-actionoutdoor.nl

Voorverkoop € 19,50 excl. fee. Deurverkoop € 25,-. Tickets zijn te bestellen via www.timoco.eu en alle Belcompany filialen

Maar er is nog meer!
Op vrijdag 17 april organiseert Massive Beats een PreParty in De Rechter in Eindhoven. Hier kunnen de liefhebbers van de (hard)Techno en Hardstyle al opwarmen voor het festival! De lokale talenten laten de tent daar weer rammelen! Hier zijn ook kaarten voor Re-action Outdoor verkrijgbaar nog voor de Early-Bird prijs van €15,-!

Deurverkoop €5,-, voor 00.00 uur GRATIS ENTREE!

9 opmerkingen

 
word lekker knalle :D :bounce:
helaas niet aanwezig :S volgend jaar beter!
VEINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..! :respect:
Wordt weer gezellig!
Toch weer lekker tussen de examens gepland >.>
Uitspraak van .Stef. op vrijdag 17 april 2009 om 18:48:
Toch weer lekker tussen de examens gepland

Donderdag ervoor is Hemelvaartsdag, dan ben je vrij. De vrijdag ertussenin ben je ook vrij. Als je dan nog niet genoeg geleerd hebt voor je examens dan moet je zondags maar op tijd opstaan :P .

Oftewel, geen reden om te zeuren!!

Tot 23 mei dus: Bier, Beats en Beuken :bier:
1....2....3....

Gas met die zooi :D